Wonderer prenosim Reine pozdrave, čeka da joj danas stigne m pa ide u nove pobjede :) profil je obrisala nakon onih ispada što si bili pred koji tjedan
Amelie ma daaaaaj, nemoj me zezati. Ja sam bila na svakom odbrojavanju i dok sam pauzirala 😂😂 no Đani no party. E bome i ja sam po cijele dane vani ali na manje lijep način nego ga ti provodiš u prirodi, ali svejedno meni dobro 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
TijanaB - obzirom na sve pretrage koje ste obavili vjerujem da je spontani puka slučajnost, na kraju krajeva i većina spontanih je prema ginekolozima "bad luck". Obzirom da je mala trudnoća i prokrvarila si sama, sumnjam da će trebati kiretaža. Ja ti želim svu sreću za dalje, da ubrzo ugledaš opet svoj plusić i ostvariš urednu i mirnu trudnoću.
Bambina ja sam ti ok, O očekujem u čet/petak. Trakica je jučer bila skroz svijetla, ne očekujem ništa tamniju danas jer nemam ni iscjetka još. Imam istu mantru kao ti, samo opušteno u glavi a zapravo sam sve samo ne opuštena
Ginny
SamoJa - meni ova izgleda svijetlije od jučerašnje, što bi značilo da je danas O. U svakom slučaju hops je obavezan
Hej Buffy! Meni iskaču te žene s plusićima na ig ali ignoriram to Isto kao Loza veselim se plusićima na ovom forumu i to mi je dovoljno
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Drage cure, lijepo je vidjet da vam se tablica puni plusicima.
Ja jos cekam M nakon kiretaze i veselim se kad cu vam se moc pridruzit na tablici.
Moze li mi netko molim vas rec koji su vam se vam muillorovi stapici pokazali dobri?

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bok cure, kako ste mi?
upadam opet da zaželim sretan rođendan našoj Wonderer Draga moja, želim ti najprije i najviše zdravlja, sreće, ljubavi, puno baby sexa i da sljedeće godine pušeš sviće na torti zajedno sa bebicom u krilo!
Velika pusa
Tloza nisam ti odgovorila jučer, šta se muških suplemenata tiče, nedavno sam kupila knjigu It starts with the egg ali postoji i istoimena internet stranica gdje autorica savjetuje koji suplementi su dobri za spermu. Evo linka na tu stranicu pa si možeš pogledati: https://itstartswiththeegg.com/male-supplements/ Ono šta je još dobro kod muških je da oni mogu poboljšati kvalitetu sperme jednostavnim radnjama npr. izbjegavati tuširanje toplom vodom, izbjegavati nositi uske bokserice, pojačati tjelovježbu, prestati pušiti, itd. Vjerujem kako te jednostavne stvari mogu pomoći, pa vrijedi i pokušati, ja sam svog već upregnula da obrati pozornost na te sitnice i za sad se ne buni I da, sretno sa ispitom, držim figee
TijanaB jako mi je žao zbog svega. Možda će ti baš ta pretraga za trombofiliju koju nisi napravila, dati neke konkretne odgovore pa ćeš uz adekvatnu terapiju moći zadržati trudnoću. Ja ti želim svu sreću
Ginny, Lori, LazyO, Belinda

♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ono šta je još dobro kod muških je da oni mogu poboljšati kvalitetu sperme jednostavnim radnjama npr. izbjegavati tuširanje toplom vodom, izbjegavati nositi uske bokserice, pojačati tjelovježbu, prestati pušiti, itd.
Moj je prestao pušit još na ljeto (kad nam beba uopće nije bila u planu), a od nedavno vježba 2x tjedno.. Uveli smo jedno novo pravilo za ovaj ciklus:
- onaj dan kad pokušavamo, tušira se ujutro i to mlakom vodom (da do večeri dečki ožive)
- do ovulacije nema alkohola za njega (ionako ne pije puno, možda jedno pivo u dva tjedna)
- pije šumeće multivitamine
Jao, što sve nećemo napraviti..

👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Ćaooos cure, 7DPO, imam užasan, ali užasan osjećaj u ustima, kao da sam se najela eksera :) Pih, neka baš grozna kiselina. Je li moguće da je to neki znak?
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Da li je koja od vas imala izoliranu ureaplasmu? Ginekolog mi je prepisao makromicin piti 3 dana pa nakon 2 tjedna ponoviti bris

🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Xoxo nemam iskustva s tim testićima, govoriš o LH Ili HCG?
Monstera puno ti hvala na ovom linku! Imala sam doma što sam ja pila, ali sam se malo smorila i prestala pa sad dala njemu da pije. On sav bitan kaže da neće on to piti na svoju ruku, reko budalo to su vitamini 😂😂 što se tiče fizičkih aktivnosti - to bi stvarno oboje trebali malo uvesti. Ma da smo ti mi poljoprivredna obitelj tako da ću do jeseni požaliti što sam sad rekla ovo malo prije 😂 jesi mi ti dobro?
Buffy pohvale za muževu volju, tim više ako je ustrajan u tome. Baš mu probaj reć da poslije seksa drži noge u zraku kao i ti da vidiš dokle će ići 😂
Martice mislim da je to jaaaaaako dobar znak 😍😍😍 ne želim te ložit pa da ne bude ništa na kraju, ali već se ranije pisalo o tom metalnom okusu u ustima kao simptom 🤭🤭🤞
Lara19 netko je imao, MISLIM Inna ili Sunshine, ne mogu se sjetiti. Nadam se da će se već netko javiti :) također mislim da bi trebala imati zaštićene odnose dok piješ antibiotik
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Xoxo nemam iskustva s tim testićima, govoriš o LH Ili HCG?
Monstera puno ti hvala na ovom linku! Imala sam doma što sam ja pila, ali sam se malo smorila i prestala pa sad dala njemu da pije. On sav bitan kaže da neće on to piti na svoju ruku, reko budalo to su vitamini 😂😂 što se tiče fizičkih aktivnosti - to bi stvarno oboje trebali malo uvesti. Ma da smo ti mi poljoprivredna obitelj tako da ću do jeseni požaliti što sam sad rekla ovo malo prije 😂 jesi mi ti dobro?
Buffy pohvale za muževu volju, tim više ako je ustrajan u tome. Baš mu probaj reć da poslije seksa drži noge u zraku kao i ti da vidiš dokle će ići 😂
Martice mislim da je to jaaaaaako dobar znak 😍😍😍 ne želim te ložit pa da ne bude ništa na kraju, ali već se ranije pisalo o tom metalnom okusu u ustima kao simptom 🤭🤭🤞
Lara19 netko je imao, MISLIM Inna ili Sunshine, ne mogu se sjetiti. Nadam se da će se već netko javiti :) također mislim da bi trebala imati zaštićene odnose dok piješ antibiotik
LH trakice. Neda mi se narucivat preko neta jer kod nas se cesce vrati nego sto dode posta, a negdje sam naletila da su cure bile zadovoljne s tim muillerovim trakicama. Samo sto ih je vise vrsta pa ne znam koje. Ili neke druge ako imate za preporucit. Hvala

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sretan rođendan našoj Wonderer i da joj se najljepša želja ostvari - da dogodine slavi sa svojom bebicom .
Sve ostale cure pozdravljam i šaljem samo pozitivu !
LazyO jel ti bilo dosta tog smedjeg iscjetka ? Kako se osjećaš inače ? Ja imam lagano jako svijetlo smedjkasti (žućkasti ) , ništa strašno , ginekolog mi se ne javlja ( too bussy) . A i iscjedak se sam po sebi dosta povukao . Grudi su mi bas osjetljive i sve žilice vidim . Nadam se da će se gin javiti ako ne otići ću kod drugog . A valjda će ovaj put biti ok 😌
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji