Drage cure , svima nam želim uskoro jedno a zna se šta je ! Samo jako i nepokolebljivo ❤️ Ja se pridružujem na listu čekanja za 5 mjesec , odradili smo sto smo trebali - sad se je najbolje opustiti i uživati i misliti na najbolje ! Svim curama koje su dobile plusice + od srca čestitam !
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Jutrooo 😘☕❤
Buhtlice Ja kaoo da vidim malo na tom muler testicu od jutos, ali iz daljine. Ne znaam. 😶🤔 Uradi ujutru ponovo ,drzim palčeve 🤞❤
Lori1988 Drzim fige da sve bude ok da krenes u akciju vec sl ciklus. 🤞❤
Malina_10 I mene je proslu noć jajnik iz kog sam ovulirala tolikoo zatezao, bol me probudila iz sna. I od tad me boli donji stomak, pa malo levi ,malo desni jajnik. Ne znam sta moze da bude. 😶🤔
Pozdrav svimaa ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
JutroBuhtilice bas me rastuzio tvoj test danas, pa ne kuzim kako, jucer je bas bila lijepa sjenica. Ajde ti ponovi sutra opet
Malinamozda si samo prehladila mjehur, a mozda je i trudnoca pa zato ides stalno na wc. Daj Boze da je ovo drugo.
Kako ste cure?
U Zagrebu opet sugavo vrijeme, za popizdit vise.
Ja sam jucer odradila briseve, ginekologica mi je potvrdila jucer ako dodu uredni nalazi briseva da slobodno od iduceg ciklusa mozemo raditi na bebi. Ako slucajno ostanem trudna odmah a ne dodu nalazi trombofilije u medjuvremenu da samo od pozitivnog testa pijem andol 100. Tako da cekam nalaze briseva sad i gdju M kroz par dana. Drzite mi fige
Odlicno draga bas lijepa vijest,evo u Splitu lije kisa ja danas slobodna mala u skoli tako da laganini
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Uglavnom hvala Vam svakoj na lijepim rijecima, ali izgleda da cu ja svoje srculence jos uvijek cekati sa Vama 😆
Ne znam sta je ono jucer bilo, ali bilo je ne realno i nekako sam imala crv sumnje i evo ipak nista. Mozda je bila tamo jucer danas je nema a po nekoj logici bi trebala biti tamnija od jucerasnje znaci 😏
Joj bas mi je zao,a jucer je bila pa mi nije jasno uh
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
https://ibb.co/0tVjhnx
Prva dva su od jutros,onaj je od jucer 😶
Na ovom of jucer se super jos vidi.. Cini mi se da se ovaj nije posusio jos....🤞🤞💜💜Nemoj očajavat ima vremena..
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hvala vam cure, nadam se dobrim rezultatima, za tjedan dana bi trebali biti.
Marinci uzivaj u slobodnom danu
Sandricak Ne bi ti sad htjela dati lazne nade ali ja se sjecam da je mene strecnulo pa cak i probudila bol u jajniku nekih 5 dana od ovulacije u ciklusu koji je bio dobitan. I cice su me pocele boliti vec par dana poslije O. Nisam tada obracala pozornost na te simptome a ni ne znam dal je to imalo veze s trudnocom. Meni su ti svi simptomi pmsa i T jako jako slicni.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
RioMare kako si? Sta ima kod tebe?
Di nam je Tloza?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Uglavnom hvala Vam svakoj na lijepim rijecima, ali izgleda da cu ja svoje srculence jos uvijek cekati sa Vama 😆
Ne znam sta je ono jucer bilo, ali bilo je ne realno i nekako sam imala crv sumnje i evo ipak nista. Mozda je bila tamo jucer danas je nema a po nekoj logici bi trebala biti tamnija od jucerasnje znaci 😏
Joj bas mi je zao,a jucer je bila pa mi nije jasno uh
Pa znaam i to nakon 30 sec se pokazala odma danas sam 20 min vrtila testove ne vidim nista, pol noci nisam spavala od srece od uzbudenja i svega tog i sad ono baam,nista 😭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
JutroBuhtilice bas me rastuzio tvoj test danas, pa ne kuzim kako, jucer je bas bila lijepa sjenica. Ajde ti ponovi sutra opet
Malinamozda si samo prehladila mjehur, a mozda je i trudnoca pa zato ides stalno na wc. Daj Boze da je ovo drugo.
Kako ste cure?
U Zagrebu opet sugavo vrijeme, za popizdit vise.
Ja sam jucer odradila briseve, ginekologica mi je potvrdila jucer ako dodu uredni nalazi briseva da slobodno od iduceg ciklusa mozemo raditi na bebi. Ako slucajno ostanem trudna odmah a ne dodu nalazi trombofilije u medjuvremenu da samo od pozitivnog testa pijem andol 100. Tako da cekam nalaze briseva sad i gdju M kroz par dana. Drzite mi fige
Ne moram ti pricat kako je mene rastuzio, doslovno sam se raspala. Muka mi i glava me boli koliko sam se iznervirala da je to strasno 😒koliko me digla ta sjenica tolko me sad ovo bacilo jedno 30000000 km pod zemlju eto 💔
A nemoj ae bacas u depru ono je bila bas crza roza.. Nije sigurno bila evaporacijska.. Ona bude onak full tanka i siva
... Nade jos ima puno tako da se ne sekiraj💜💜💜🤞🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
RioMare kako si? Sta ima kod tebe?
Di nam je Tloza?
Loriceeeeee 💜💜😎😎 dobro sam ja... Cekam nalaze i da krenu dpo😎😎 ti? Sta se kod tebe desava... Tu je lozica bice spava jos💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore
Najstariji