Buffy što ima kod tebe, u kojoj si ti fazi ciklusa?
Danas 8 dpo. Glavobolja (ali mislim da je to od ove ciklone današnje), osjetljive sise, kao neka mukica popodne, povremeno osjetim jajnike. Ali ne vjerujem tim simptomima, jer mi se već događalo da si ufilmam trudnoću pa na testu bude snješko
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Innaja bih radije pauzirala i pricekala kontrolni nalaz Sta ti kaze gin ?
Baš ništa mi nije rekla. Samo - izolirana ureaplazma, ona je najvjerojatnije normalna flora jer nemate simptome, ali trebate Vi i muž 10 dana antibiotika da ne bi bilo da je baš ureaplazma uzrok...
Ništa o zabrani seksa 😅
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Zene nisam detaljno citala ali da se osvrnem na ono bitno- pa Buhtlice cestitaaam ovo je lijepa sjenica!! Bit ce to super❤ ja sam bas nekako vjerovala u tvoj ciklus, zvucalo mi dobro iako znam da imas s tim ovulacijama problema. Loza je jednom napisala ti ces biti nase malo cudo i evo te🤗
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Buhtlica čestitam 😍 i neka crtica tamni! Jaooo kako me dovodi ovo do nestrpljivosti 😂 Buffy i me i je 8dpo, osjecam pikanja u cickama i to u tipa 15-tak puta u toku dana, isto tu i tam jajnici i sredina ispod pupka, ali imam jos od O sluz/bijeli iscjedak a inace sam prilicno suha ko barut, tak da ne znam jel to dio druge buduce crtice 😇 sad em Maša em Buhtlica, a ja samo digitalca u kupaoni ono nemoj me😂 opet bi trebala u dm 😂
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Buhtlice daj nam malo trudničke prašine 🥰🥰
Buffy što ima kod tebe, u kojoj si ti fazi ciklusa?
Marinci ma baš, nek te masira, malo to iskoristi 😁
Lunamoon e znaš kako bi ja opisala svoje simptome o, kao bol pred m! Neka tupa bol u jajnicima i u donjem dijelu leđa. Nije previše ugodno ali je izdrživo 😅
Zene nisam detaljno citala ali da se osvrnem na ono bitno- pa Buhtlice cestitaaam ovo je lijepa sjenica!! Bit ce to super❤ ja sam bas nekako vjerovala u tvoj ciklus, zvucalo mi dobro iako znam da imas s tim ovulacijama problema. Lozaje jednom napisala ti ces biti nase malo cudo i evo te🤗
Dat cu vam svu trudnicku prasinu ovog svijeta ako se ovo stvarno ispostavi da je plus 😆.
Totalno mi je nerealno ne mogu sebi doci, odma mi je muka dosla, toliko sam sretna da se cijela tresem, sama pomisao na to da cu MOZDA BITI MAMA NEKOM MALOOM SRCULENCU ne mogu vam opisati to, imam 300000 leptirica u stomaku ujedno predivan osjecaj a u drugu ruku sam toliko uplasena i ne mogu vjerovat i to sve zajedno ajme ☺😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ovo vrijedjanje je bas ruzno, naravno da svatko ima pravo izraziti svoje misljenje ali nemojte se spustati na te grane. Pa tu smo sve u istim govnima. Ovo vrijedi za obje strane znaci i za zene s druge teme koje su imala tu potrebu doci ovdje i pricat kako je Masa neodgovorna i spominjat njenog muza ali i za vas koje ste imale potrebu komentirati neciju borbu na nacin da ne moze ostat trudan zbog svoje negative i zloce.
Ja nisam imala pojma o Masinoj pauzi ali i da sam znala i savjetovala joj da nema odnose i ona je imala, ok njezin izbor.
Kad je bila situacija s curkom s par biokemijskih, Garava cini mi se...isto smo joj savjetovale da ode raditi pretrage, nije i ostala je opet trudna. Njezin izbor i nema ju nitko pravo vrijedjati. Samo neka bude sve ok na kraju.
Ne znam malo me sad ovo rastuzilo i sokiralo sve.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
isto tu i tam jajnici i sredina ispod pupka, ali imam jos od O sluz/bijeli iscjedak a inace sam prilicno suha ko barut, tak da ne znam jel to dio druge buduce crtice 😇
Također i ja imam neki bjelkasto-prozirni ljepljivi iscjedak.... ahhh..
Kad ti testiraš?
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Ancio srecice draga ❤️ jesu da mucnine su se sad smanjile skroz 💪 prebacujem ih sad tebi..vidis da se mi biokemicarke lagano selimo u teme di busice rastu 🥰 tako da..you 're next 😘😘😘
buhtlice ja bi se usudila ovdje cestitat ti ❤️❤️❤️ zelim ti mirnu i dosadnu 🥰🥰🥰🥰
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Oh Tommy nadam se 🙏🙏 ❤️ Ja bi ih rado preuzela 🥰
Hocesss
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ancio srecice draga ❤️ jesu da mucnine su se sad smanjile skroz 💪 prebacujem ih sad tebi..vidis da se mi biokemicarke lagano selimo u teme di busice rastu 🥰 tako da..you 're next 😘😘😘
buhtliceja bi se usudila ovdje cestitat ti ❤️❤️❤️ zelim ti mirnu i dosadnu 🥰🥰🥰🥰
Jooj tommy hvala ti, vidjeti cemo sutra kako ce biti, nadam se da je to to, ali i dalje ne mogu vjerovati. Idem vadit betu ujutro svakako bez obzira na test jer ovako necu imat mira. Vidit cu sta ce rec muz sad kad dode sa posla kad mu kazem 🥰
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji