Buhtlice, ova sjenica je krasnaa!😍 Čestitke, neka samo tamni❤
Zaboravila sam koja od vas mi je odgovorila, znači na ovom linku https://www.sbivf.com/fertility-drugs-and-medications/ piše da se doksiciklin može uzimati kod MPO prije vađenja jajnih stanica ili spermija da se ubiju potencijalne bakterije.
Znači doksiciklin se smije uzimati prije implantacije, ali apsolutni zabranjen je u 1. trimestru trudnoće.
Meni bude zadnja tableta taman na dan ovulacije🤔
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Lunamoon to je sve tako individualno s bolovima. Npr ja ne kužim kako cure osjete koji jajnik im ovulira, nikada me ne boli baš tako da to mogu definirati 🤔 ma da sam uvijek mislila za egg sluz da je to u toku ovulacije, a ja na dan o suha ko barurt. Egg se pojavi 2 dana pred o kad trakica počne tamniti.
Bambina hvala na informacijama, baš sam poslala mail da mi jave kakva je procedura. 🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Inna ja bih radije pauzirala i pricekala kontrolni nalaz Sta ti kaze gin ?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Buhtlice, ova sjenica je krasnaa!😍 Čestitke, neka samo tamni❤
Zaboravila sam koja od vas mi je odgovorila, znači na ovom linkuhttps://www.sbivf.com/fertility-drugs-and-medications/ piše da se doksiciklin može uzimati kod MPO prije vađenja jajnih stanica ili spermija da se ubiju potencijalne bakterije.
Znači doksiciklin se smije uzimati prije implantacije, ali apsolutni zabranjen je u 1. trimestru trudnoće.
Meni bude zadnja tableta taman na dan ovulacije🤔
Hvala puno, nadam se da je to to, i da se neko ne zeeza samnom, na prvu sam mislila ma nema nista, na drugu ooh, na trecu tu je, i gledan i ne vjerujeem hahH
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
ma da sam uvijek mislila za egg sluz da je to u toku ovulacije, a ja na dan o suha ko barurt. Egg se pojavi 2 dana pred o kad trakica počne tamniti.
Točno tako je i meni, ali baš točno tako
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Hvala curke na odgovoru, nije mi doktorica prepisala nego muz inace ima probleme sa ledjima pa je njemu prepisan rijetko kad i on uzme,al neka radije ću se strpiti nek me izvoli masirat,
Lozice mi smo zvali doktoricu opce prakse ona je pustila uputnicu,nazvali smo broj u bolnicu i rekli su da bilo kad kroz jutro donese svjezi uzorak, nikakvo naručivanje,bio je preponosan kad mu je došao nalaz hahahahahha
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Loza eto vidis kako smo sve razlicite 😁 ja osjetim obicno lijevi jajnik, ponekad desni. I kad god sam bila na uzv u vrijeme o folikul je bio na lijevom jajniku. Tako da me simptomi ne varaju 🙂 ustvari jedna od par zena osjeti ovulaciju tako da sam barem sretnica po tome ako nista 😁
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Buhtlice kakvi su simptomi? Počasti nas molim te 🙂💜
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Buhtlice kakvi su simptomi? Počasti nas molim te 🙂💜
Nemam ih, nakon ovog sam ih pocela umisljat 🤣🤣
Odjednom mi je muka, iako znam da nije, ali eto kak se covjek dovede u takvo stanje. Jedino sto mogu rec da su me danima bolile sise sad me ne bole ali su i dalje teske i pune ne znam kako drugacije da opisem to, i bradavice kao da su ispupcene, a nekako ravne i dosta su tople na dodir 🤭🤭
Znaci umrjet cu do jutra ne mogu docekat hahhaha od sad vise nista ne pijem i ujutro odma pis, ako se bude ista vidjelo odoh vadit betu ahhha
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlice daj nam malo trudničke prašine 🥰🥰
Buffy što ima kod tebe, u kojoj si ti fazi ciklusa?
Marinci ma baš, nek te masira, malo to iskoristi 😁
Lunamoon e znaš kako bi ja opisala svoje simptome o, kao bol pred m! Neka tupa bol u jajnicima i u donjem dijelu leđa. Nije previše ugodno ali je izdrživo 😅
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji