Uglavnom hvala Vam svakoj na lijepim rijecima, ali izgleda da cu ja svoje srculence jos uvijek cekati sa Vama 😆
Ne znam sta je ono jucer bilo, ali bilo je ne realno i nekako sam imala crv sumnje i evo ipak nista. Mozda je bila tamo jucer danas je nema a po nekoj logici bi trebala biti tamnija od jucerasnje znaci 😏
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buffy i Malina kada vi piskite? Vidim da ste blizu 😊
Buhtlice idem na Job i zeljko iščekujem tvoj testić ❤️
Loza eto sve simptomi velikog zrelog folikula 🤩 barem ju ne mozes fulati. Sad kad ti prođe ova vještica odmah akcija. Očekujem svibanj pun plusića ❤️
😘 Svim curama. Zelim vam divan i plodonosan dan 😁
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Uh buhtlice sad vidim tvoj post 😔❤️ mozda je jos rano, danas si 10dpo?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Uh buhtlicesad vidim tvoj post 😔❤️ mozda je jos rano, danas si 10dpo?
Da, ne znam sto se desilo ali eto😒
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
A moguce i da je evaporacijska linija. Koje su to trakice ?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
A moguce i da je evaporacijska linija. Koje su to trakice ?
Mullerove
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica piškaj sutra, beta se poduplava svaki drugi dan... za plave kazu da su nepouzdani vise od crvenih...
Lunamoon pišnut cu uskoro jer ova noc mi je bila katastrofa... isla sam na toalet zbog mjehura 3 puta, da bi me jaknici bas boljelo ono, jedva sam ponovo zaspala oko 4... malo me to uplašilo... ali samo najednom su me poceli boljeti kao pred M, al bas jako su me pikali ko da me netko nožem...,a nju (ne)trebam dobiti tek iza 5.5....
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Buhtlice nista sutra opet. Drzim fige 🤞
Malina uf. Nadam se da nije nista lose. ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Jutro
Buhtilice bas me rastuzio tvoj test danas, pa ne kuzim kako, jucer je bas bila lijepa sjenica. Ajde ti ponovi sutra opet
Malina mozda si samo prehladila mjehur, a mozda je i trudnoca pa zato ides stalno na wc. Daj Boze da je ovo drugo.
Kako ste cure?
U Zagrebu opet sugavo vrijeme, za popizdit vise.
Ja sam jucer odradila briseve, ginekologica mi je potvrdila jucer ako dodu uredni nalazi briseva da slobodno od iduceg ciklusa mozemo raditi na bebi. Ako slucajno ostanem trudna odmah a ne dodu nalazi trombofilije u medjuvremenu da samo od pozitivnog testa pijem andol 100. Tako da cekam nalaze briseva sad i gdju M kroz par dana. Drzite mi fige
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
JutroBuhtilice bas me rastuzio tvoj test danas, pa ne kuzim kako, jucer je bas bila lijepa sjenica. Ajde ti ponovi sutra opet
Malinamozda si samo prehladila mjehur, a mozda je i trudnoca pa zato ides stalno na wc. Daj Boze da je ovo drugo.
Kako ste cure?
U Zagrebu opet sugavo vrijeme, za popizdit vise.
Ja sam jucer odradila briseve, ginekologica mi je potvrdila jucer ako dodu uredni nalazi briseva da slobodno od iduceg ciklusa mozemo raditi na bebi. Ako slucajno ostanem trudna odmah a ne dodu nalazi trombofilije u medjuvremenu da samo od pozitivnog testa pijem andol 100. Tako da cekam nalaze briseva sad i gdju M kroz par dana. Drzite mi fige
Ne moram ti pricat kako je mene rastuzio, doslovno sam se raspala. Muka mi i glava me boli koliko sam se iznervirala da je to strasno 😒koliko me digla ta sjenica tolko me sad ovo bacilo jedno 30000000 km pod zemlju eto 💔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji