Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    27. Travanj 2021. 21:31

buhtlica23

Tommyfame

Ancio srecice draga ❤️ jesu da mucnine su se sad smanjile skroz 💪 prebacujem ih sad tebi..vidis da se mi biokemicarke lagano selimo u teme di busice rastu 🥰 tako da..you 're next 😘😘😘

buhtliceja bi se usudila ovdje cestitat ti ❤️❤️❤️ zelim ti mirnu i dosadnu 🥰🥰🥰🥰

Jooj tommy hvala ti, vidjeti cemo sutra kako ce biti, nadam se da je to to, ali i dalje ne mogu vjerovati. Idem vadit betu ujutro svakako bez obzira na test jer ovako necu imat mira. Vidit cu sta ce rec muz sad kad dode sa posla kad mu kazem 🥰

Nisam popratila..jel znas koji si dpo?
    Drzim ti fige da bude sve kako zamislis 🥰

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

buhtlica23
    27. Travanj 2021. 21:40

Tommyfame

buhtlica23

Tommyfame

Ancio srecice draga ❤️ jesu da mucnine su se sad smanjile skroz 💪 prebacujem ih sad tebi..vidis da se mi biokemicarke lagano selimo u teme di busice rastu 🥰 tako da..you 're next 😘😘😘

Jooj tommy hvala ti, vidjeti cemo sutra kako ce biti, nadam se da je to to, ali i dalje ne mogu vjerovati. Idem vadit betu ujutro svakako bez obzira na test jer ovako necu imat mira. Vidit cu sta ce rec muz sad kad dode sa posla kad mu kazem 🥰

Pa mislim da mi je pik bio u proslu subotu ujutro,tada mi je lh hila tamna i odmah nakon 2 -3 h je pocela svjetlit. Taj dan nismo pokrili jel sko se nest malo posvadali, a u nedjelju smo 2 x ☺ tako da ako dobro brojim trebala bi biti 9 dpo ako je to tako haha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angeleyes
    27. Travanj 2021. 21:43

lu

Angeleyes

Evo me nakon duzeg vremena, trebala pauze od trakica i opcenito prica o trudnoci. Na kraju sam izbacila trakice ovaj ciklus, dalje cemo vidjet.
    Napravila sam briseve i izgleda da je vecinom sve u redu, no izgleda da je prisutna ureaplasma 10 na 4 i sad citam da ta bakterija nije bezopasna. Ima li tko iskustva s tim? Cekam da mi se gin javi, ovo sam skicnula nalaze preko e-gradjana.

Ja sam imala, pravila mi je više urinarne probleme nego ginekološke. Popila sam turu antibiotika i to je bilo to. Više nemam problema

Cini mi se da i meni ide vise na urinarne, ali svejedno je se moramo pokusat rijesit. Pozitivno je to da nestane turom antibiotika, nadam se da ce jos uz malo alternative to bit uspjesno ♥️
    Buffy thanx za avatar 🐱😃

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Malina_10
    27. Travanj 2021. 22:02

Buhtlica vjerujem da ti je tako kako je, jos samo maaaalo strpljivosti i sve ce biti jasnije :) molim Boga samo da ti svakim drugim danom tamni sjenica i to je to! 

Buffy da se mene pita, odmah bi sutra 😂 ali pucam tamo na petak jer mi je tada nekih cca 6 dana do M, a ti? Dva testica bi mi za ovaj ciklus bila dovoljna, a digitalni bih definitivno da mi npr menga se full ne pojavi u terminu... ma daj imas i ti? A imas taj iscjedak redovito ili? Meni se tek iscjedak pojavi tek tik pred mengu i to onako samo kao naznaka koja bude tamnija kao sukrvica... 

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

Tommyfame
    27. Travanj 2021. 22:03

buhtlica23

Tommyfame

buhtlica23

Tommyfame

Pa mislim da mi je pik bio u proslu subotu ujutro,tada mi je lh hila tamna i odmah nakon 2 -3 h je pocela svjetlit. Taj dan nismo pokrili jel sko se nest malo posvadali, a u nedjelju smo 2 x ☺ tako da ako dobro brojim trebala bi biti 9 dpo ako je to tako haha

Ooo znaci pomirbeni seksic je dobitni 🥰 ma ako si 9dpo nemoj onda ic betu vadit..bolje si uzmi par istih testova pa pisaj malo malo pa da vidis jel tamni 💪

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇
    27. Travanj 2021. 22:08

Buffy i Malina 8dpo op op 😁 moglo bi se to i piškit uskoro?

Buhtlica čekam tvoj testić dok ne objavim listu 😁 i baš si lijepo ovo rekla da ćeš biti mama jednom malom srculencetu ❤️ jesi dala dragom nekakav hint? 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Delia
    27. Travanj 2021. 22:13

Cestitam trudnicama 🤗😁🎈🤸‍♀️ Da sve bude u najboljem redu, da uzivate i budete sretne zajedno sa vasim bebolinama. 👶 
    Nisam dugo clanica foruma, ali vi ste toliko pozitivne i drage osobe, bas sam sretna sto cu provoditi vrijeme sa vama. 🤗 
    Nego, vidim i da se spominjao neki seks, nesto? 😂 O cemu se tu tocno radi?! haha 😆😋

👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
    Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
    06.10. +
    16.10.21. Missed ab 6tt 😞
    13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞

Inna_92
    28. Travanj 2021. 00:05

Pine, da, tako bi trebalo biti. 👌
    Imamo još 2 dana tableta, baš me zanima kakvi budu kontrolni nalazi

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

buhtlica23
    28. Travanj 2021. 06:03

Jutro curke, izgleda sam seprerano ponadala posto sad ne vidim nista na 2 testa. Ponovila sam jucerasnji na trenutke kao da mi se ucinilo nesto ali ono neprimjetjo maltene i jos sam napravila clearblue i ne vidim nista. 💔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    28. Travanj 2021. 06:10

https://ibb.co/0tVjhnx

Prva dva su od jutros,onaj je od jucer 😶

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.