Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    28. Travanj 2021. 11:35

Buhtlice cekamo strpljivo s tobom sutra tvoj testic i nadamo se najboljem
    Tloza opa hahaha neka si obavila gradjansku duznost
    RioMare kod mene je ipak drukcija situacija zbog spontanog pa je ginicka opreznija
    Buffy drzim fige da bude plusic kod tebe za koji dan
    Malina pa daaa, moramo rasturiti 5.mj, ajde nije ni 4.mj bio tako los, 6 plusica jos samo da Buhtlicu stavimo na vrh i eto 7 komada. 5.mj mora bar 10 biti jeste cule sve nema labavo samo hops

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

RiO MArE🐟😅❣️
    28. Travanj 2021. 11:57

Lori1988

Buhtlice cekamo strpljivo s tobom sutra tvoj testic i nadamo se najboljemTlozaopa hahaha neka si obavila gradjansku duznostRioMare kod mene je ipak drukcija situacija zbog spontanog pa je ginicka opreznija
    Buffydrzim fige da bude plusic kod tebe za koji dan
    Malina pa daaa, moramo rasturiti 5.mj, ajde nije ni 4.mj bio tako los, 6 plusica jos samo da Buhtlicu stavimo na vrh i eto 7 komada. 5.mj mora bar 10 biti jeste cule svenema labavo samo hops

Ma znam, razumijem, samo kažem za sebe🤭🤭 nafam se da ce sve bit u redu.💜💜.. Evo ja dobila 2 nalaza zasad... Kažu da su dobri(ureaplasma, mycoplazma i aerobne bakterije✌️✌️😎😎) 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Samoja6
    28. Travanj 2021. 11:58

Curke, ponavljam pitanje od jučer jer me nitko osim T. Loze nije doživio....
    Stvar je takva da sam odlučila opet ići izvaditi krv kod dr opće prakse... Međutim i prvi put kad sam vadila sam joj sama rekla što da mi izvadi, a nisam bila Bog zna što ni upućena u bilo što (računala sam da bi ona trebala znati). Ovaj put bi što više toga, što ona može da izvadi... Pa ako netko ima savjet bila bi zahvalna!
    💞 Držim 🤞 da što prije preselimo s ove teme... Imam feeling da smo predugo tu! ♥️

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

RiO MArE🐟😅❣️
    28. Travanj 2021. 12:13

Samoja6

Curke, ponavljam pitanje od jučer jer me nitko osim T. Loze nije doživio….
    Stvar je takva da sam odlučila opet ići izvaditi krv kod dr opće prakse… Međutim i prvi put kad sam vadila sam joj sama rekla što da mi izvadi, a nisam bila Bog zna što ni upućena u bilo što (računala sam da bi ona trebala znati). Ovaj put bi što više toga, što ona može da izvadi… Pa ako netko ima savjet bila bi zahvalna!
    💞 Držim 🤞 da što prije preselimo s ove teme… Imam feeling da smo predugo tu! ♥️

Hej hej pa mislim da ti je napisala ave sta je ona vadila kad je isla... Re spolne hormone FSH, LH, E2, PRL, TSH, SHBG, T,  progesteron.... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    28. Travanj 2021. 12:14

RiO MArE🐟😅❣️

Samoja6

Curke, ponavljam pitanje od jučer jer me nitko osim T. Loze nije doživio….
    Stvar je takva da sam odlučila opet ići izvaditi krv kod dr opće prakse… Međutim i prvi put kad sam vadila sam joj sama rekla što da mi izvadi, a nisam bila Bog zna što ni upućena u bilo što (računala sam da bi ona trebala znati). Ovaj put bi što više toga, što ona može da izvadi… Pa ako netko ima savjet bila bi zahvalna!
    💞 Držim 🤞 da što prije preselimo s ove teme… Imam feeling da smo predugo tu! ♥️

Hej hej pa mislim da ti je napisala ave sta je ona vadila kad je isla… Re spolne hormone FSH, LH, E2, PRL, TSH, SHBG, T, progesteron….

Sad samo se mislim fsh vadi od 2-5 ddc a progeateron oko 21 dc

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    28. Travanj 2021. 12:43

Lori zapovjednice yes sir yes sir! 😂😂 Ma da je bar građanska dužnost obavljena, al nije 🙄
    Samoja koliko ste dugo radili na bebi prije spontanog? E i dobro ti Mare kaže, to se sve vadi od 2 do 5dc. Natašte naravno i trebaš mirovati pola sata prije vađenja krvi. Čula sam da cure vamo govore i da moraš bit budna 2-3 sata prije toga, meni to nitko nije rekao ali msm da mi se tako i potrefilo na kraju. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    28. Travanj 2021. 12:44

E i samoja bilo bi dobro da napraviš briseve ako već nisi. 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    28. Travanj 2021. 12:46

t.loza 🎀

E i samoja bilo bi dobro da napraviš briseve ako već nisi.

Evo ja se ovdje slažem s lozicom✌️💜 i jos je možda najbolje da se savjetujes s ginek.sto i kako kada.. To ti je jos najbilja opcija... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    28. Travanj 2021. 12:47

t.loza 🎀

Lori zapovjednice yes sir yes sir! 😂😂 Ma da je bar građanska dužnost obavljena, al nije 🙄
    Samoja koliko ste dugo radili na bebi prije spontanog? E i dobro ti Mare kaže, to se sve vadi od 2 do 5dc. Natašte naravno i trebaš mirovati pola sata prije vađenja krvi. Čula sam da cure vamo govore i da moraš bit budna 2-3 sata prije toga, meni to nitko nije rekao ali msm da mi se tako i potrefilo na kraju.

Mislim da se miruje pola sata prije za prolaktin 😁💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    28. Travanj 2021. 13:03

RiO MArE🐟😅❣️

t.loza 🎀

Mislim da se miruje pola sata prije za prolaktin 😁💜

Da da, ja sam ga vadila a to sam joj jučer i navela 😁 navela sam joj samo kratice svega jer sam bila "u žurnom raspoloženju", nadam se da je shvatila hahahah ❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.