Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    28. Travanj 2021. 14:37

Evo da vam se i ja pridruzim. Bila sam pratila potpomognutu. Al eto doktor kaze da to nije slucaj za nas. Imala sam xxxxx spontanih . Iako je sa nama sve u redu. Nema nalaz koji nisam napravila. Sad sam na decortinu 1/2 tablete  i utogestanu 3x1 na dan . Aspirin, eutirox  i vitamine. U prirodnim pokusajima smo jos uvjek . Od danas odbrojavamo -14 do testica a mozda pisnem i prije. Meni na 9dpo znaju vec bit pozitivni testici . Pokrili smo plodne dane, ovulacija utvrdena ultrazvukom. Zelim vam svu srecu i bas mi je drago za pozitivne testice ovih dana sam vas malo citala. Pratimo se 😊

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Marinci
    28. Travanj 2021. 14:39

Ina85

Evo da vam se i ja pridruzim. Bila sam pratila potpomognutu. Al eto doktor kaze da to nije slucaj za nas. Imala sam xxxxx spontanih . Iako je sa nama sve u redu. Nema nalaz koji nisam napravila. Sad sam na decortinu 1/2 tablete i utogestanu 3x1 na dan . Aspirin, eutirox i vitamine. U prirodnim pokusajima smo jos uvjek . Od danas odbrojavamo -14 do testica a mozda pisnem i prije. Meni na 9dpo znaju vec bit pozitivni testici . Pokrili smo plodne dane, ovulacija utvrdena ultrazvukom. Zelim vam svu srecu i bas mi je drago za pozitivne testice ovih dana sam vas malo citala. Pratimo se 😊

Zao mi je zbog toga teškog puta,ima da ovaj put bude sve u redu i da nam budeš majica prekrasnoj bebici

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    28. Travanj 2021. 14:39

Marinci

Ina85

Evo da vam se i ja pridruzim. Bila sam pratila potpomognutu. Al eto doktor kaze da to nije slucaj za nas. Imala sam xxxxx spontanih . Iako je sa nama sve u redu. Nema nalaz koji nisam napravila. Sad sam na decortinu 1/2 tablete i utogestanu 3x1 na dan . Aspirin, eutirox i vitamine. U prirodnim pokusajima smo jos uvjek . Od danas odbrojavamo -14 do testica a mozda pisnem i prije. Meni na 9dpo znaju vec bit pozitivni testici . Pokrili smo plodne dane, ovulacija utvrdena ultrazvukom. Zelim vam svu srecu i bas mi je drago za pozitivne testice ovih dana sam vas malo citala. Pratimo se 😊

Zao mi je zbog toga teškog puta,ima da ovaj put bude sve u redu i da nam budeš majica prekrasnoj bebici

Mamica

👦38👩32

Loza 💙😇
    28. Travanj 2021. 14:50

Ina85

Hej, dobrodošla 🥰 strašno mi je žao što si imala težak put. Nadam se da je tome došao kraj i da ćeš nam već za 14 dana donijeti plusić na listi 🤗 stavljam te na listu i odbrojavamo zajedno ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

*Buffy*
    28. Travanj 2021. 15:01

Jaaaaao kako vrijeme sporo prolazi nakon ovulacije. To je nevjerojatno. 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Samoja6
    28. Travanj 2021. 15:16

t.loza 🎀

Lori zapovjednice yes sir yes sir! 😂😂 Ma da je bar građanska dužnost obavljena, al nije 🙄
    Samoja koliko ste dugo radili na bebi prije spontanog? E i dobro ti Mare kaže, to se sve vadi od 2 do 5dc. Natašte naravno i trebaš mirovati pola sata prije vađenja krvi. Čula sam da cure vamo govore i da moraš bit budna 2-3 sata prije toga, meni to nitko nije rekao ali msm da mi se tako i potrefilo na kraju.

Tnx cure! Vidit ću s njom, moje obe gin su rekle da ne treba ništa raditi, pa ću ja na svoju ruku bar to što mogu...
    A gle, prestali smo se čuvati bar godinu dana prije spontanog, malo smo ciljali, malo ne, ali tih godinu dana nam je bio stvarno jaaaako stresan period tako da me ne čudi što baš i nije išlo... Tek kad se situacija malo primirila, kad smo se donekle opustili, eto uspilo je! Nažalost dogodilo se to što već je... Sad muku mučim s 🧙‍♀️ jer je nikako unormaliti, na što gin kaže da je to sve ok, nekome treba duže da dođe opet na svoje! Tako da mi sad to stvara stres! 😂😂 Na dane mu uhvati nervoza, tuga, ali pokušavam sebi utuviti u glavu da će doći... Jučer mi je frendica rodila, ma eto, nisam mogla malenu ni na slici vidit, žalosno, ali mi je bilo preteško... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Marinci
    28. Travanj 2021. 15:43

Buffy122

Jaaaaao kako vrijeme sporo prolazi nakon ovulacije. To je nevjerojatno.

Znam to je strasno

👦38👩32

Lori🍀
    28. Travanj 2021. 15:44

Ina85 jako mi je zao zbog svega sto si prosla i nadam se da ces jako brzo ugledati svoj plusic i imati urednu trudnocu. Cudi me i ljuti sto lijecnici nisu pronasli uzrok, mogli su ti bar heparin za svaki slucaj propisati iako imas blagu mutaciju. 
    SamoJa kuzim tvoju tugu ali vjerujem da ces uskoro i ti imati svoje klupko srece u rukama  Sto se hormona tice ja ih nisam vadila pa ti tu ne mogu pomoci. Svakako ponovi papu i napravi briseve ako vec nisi. TSH je jako bitan to isto obavezno provjeri

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Marinci
    28. Travanj 2021. 15:45

Samoja6

t.loza 🎀

Lori zapovjednice yes sir yes sir! 😂😂 Ma da je bar građanska dužnost obavljena, al nije 🙄
    Samoja koliko ste dugo radili na bebi prije spontanog? E i dobro ti Mare kaže, to se sve vadi od 2 do 5dc. Natašte naravno i trebaš mirovati pola sata prije vađenja krvi. Čula sam da cure vamo govore i da moraš bit budna 2-3 sata prije toga, meni to nitko nije rekao ali msm da mi se tako i potrefilo na kraju.

Tnx cure! Vidit ću s njom, moje obe gin su rekle da ne treba ništa raditi, pa ću ja na svoju ruku bar to što mogu…
    A gle, prestali smo se čuvati bar godinu dana prije spontanog, malo smo ciljali, malo ne, ali tih godinu dana nam je bio stvarno jaaaako stresan period tako da me ne čudi što baš i nije išlo… Tek kad se situacija malo primirila, kad smo se donekle opustili, eto uspilo je! Nažalost dogodilo se to što već je… Sad muku mučim s 🧙‍♀️ jer je nikako unormaliti, na što gin kaže da je to sve ok, nekome treba duže da dođe opet na svoje! Tako da mi sad to stvara stres! 😂😂 Na dane mu uhvati nervoza, tuga, ali pokušavam sebi utuviti u glavu da će doći… Jučer mi je frendica rodila, ma eto, nisam mogla malenu ni na slici vidit, žalosno, ali mi je bilo preteško…

Ma brzo ces ti slati sličice svoje bebe,moramo bit strpljive nema nam druge,ja sam isto ajme vise al sto mogu

👦38👩32

aurora12
    28. Travanj 2021. 15:51

Pozdrav drage cure, pisala sam nekad o svojoj situaciji - nakon spontanog 2019. nikako nisam uspjela ostati trudna i jucer sam napravila 2 testa i pozitivni su :) Muz i ja smo presretni ali i u strahu zbog prosle trudnoce. Imam pcos, hipertireozu, trombofiliju. Zvala sam soc.gin. da mi propise utrogestan, inzistirala sam na njemu a ne Duphastonu kojeg sam pila u prosloj trudnoci i bio je zadrzani pobacaj (10/6 tj). Odnos je  bio 11.4. a 24.4. sam imala implantacijsko krvarenje (tamno smede i sljedeca 2 dana jako slabo svijetlo smede). Po dr.impl.krvarenje ne moze biti tako kasno i narucila me na pregled 7.5. Zanima me sto mislite je li impl.mogla biti tada ili nesto nije u redu? Ne zelim provesti trudnocu zabrinuta i ako ne bude krvarenja otisla bih kasnije na pregled i privatno. Hvala vam i zelim svima plusice i uredne trudnoce ❤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.