https://ibb.co/0tVjhnx
Prva dva su od jutros,onaj je od jucer 😶
Nek si ti roknula testove od 25 na 10dpo hhhh na zadnjem se vidi bez beda..
De ako imas ljekarnu u blizini, uzmi CB onaj sa crticom. On je od 10
Nemoj se bedirat, nista jos nije gotovo ❤️
E da, i meni ti je uvijek test bio tamniji navecer nego ujutro. Neznam na koju foru no vidjela sam da je i drugim curama tako..
Pogledaj na internetima progress line i bas obrati paznju na sat. Ujutro im zna biti skoro pa nista a vecer prije fina crta.
Btw.mullerovac ne baca bas fejk crte 💪❤️❤️
Jooj vratila si mi nadu pomalo, ali toliko me strah nadat se da ti ne mogu opisati 😅🤣 morat cu do ljekarne, valjd ace imat neki od 10 😁
Kako zracis tako privlacis 🥰
Uvijek se treba nadat najboljem :) bas gledam moj od 25 na 11 dpo nije bas nest vristao dok kinez je.
Bit ce sve ok ❤️
Slazem se sa to. izrekom, mislim ti znas taj osjecaj dozivjela si ga, meni se jucer srce spustilo u pete i tamo ostao do jutra doslovno cijelu noc sam sanjala da sam trudna i gladila se po stomaku 😅 i onda ujutro nista.
Odlucujem da sam ticnu bez obzira na test 🤣 nisam isla vaditi betu jer sam citala da je rano, sa tim cu pricekati. No kod mene je sve to dosta nezgodno kad ne znam ni kad sam trebala dobiti no ovo je druga tura tableta a M ni na vidiku. Bar se tako ne osjecam. Jedino su mu sise jos onako pune i teske,ali ne bole vise 🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
https://ibb.co/0tVjhnx
Prva dva su od jutros,onaj je od jucer 😶
Nek si ti roknula testove od 25 na 10dpo hhhh na zadnjem se vidi bez beda..
De ako imas ljekarnu u blizini, uzmi CB onaj sa crticom. On je od 10
Nemoj se bedirat, nista jos nije gotovo ❤️
E da, i meni ti je uvijek test bio tamniji navecer nego ujutro. Neznam na koju foru no vidjela sam da je i drugim curama tako..
Pogledaj na internetima progress line i bas obrati paznju na sat. Ujutro im zna biti skoro pa nista a vecer prije fina crta.
Btw.mullerovac ne baca bas fejk crte 💪❤️❤️
Jooj vratila si mi nadu pomalo, ali toliko me strah nadat se da ti ne mogu opisati 😅🤣 morat cu do ljekarne, valjd ace imat neki od 10 😁
Kako zracis tako privlacis 🥰
Uvijek se treba nadat najboljem :) bas gledam moj od 25 na 11 dpo nije bas nest vristao dok kinez je.
Bit ce sve ok ❤️
Slazem se sa to. izrekom, mislim ti znas taj osjecaj dozivjela si ga, meni se jucer srce spustilo u pete i tamo ostao do jutra doslovno cijelu noc sam sanjala da sam trudna i gladila se po stomaku 😅 i onda ujutro nista.
Odlucujem da sam ticnu bez obzira na test 🤣 nisam isla vaditi betu jer sam citala da je rano, sa tim cu pricekati. No kod mene je sve to dosta nezgodno kad ne znam ni kad sam trebala dobiti no ovo je druga tura tableta a M ni na vidiku. Bar se tako ne osjecam. Jedino su mu sise jos onako pune i teske,ali ne bole vise 🙄
Naravno da znam..koliko sam nemirnih noci imala ajmeeeee
E tak kad me popusti bol u cicama..ona si stisnem side boob e i onda skuzim da ubiti jos boli 🤣 stisni ju ispod pazuha haha
A ma nema menge sad jedno ohoohooo vrijeme 🙏😘😘😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Buhtliceeee pa što je s testom 😮😮 poslušaj Tommy i piški još danas s nekim osjetljivijim testom 🥰
Lori 🤞🤞🤞 čekamo nalaze briseva 😁 tu sam ja, malo sam duže jutros spavala pa sam morala prvo obaviti neke stvari prije foruma 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Buffy da se mene pita, odmah bi sutra 😂 ali pucam tamo na petak jer mi je tada nekih cca 6 dana do M, a ti?(…) dva testica bi mi za ovaj ciklus bila dovoljna, a digitalni bih definitivno da mi npr menga se full ne pojavi u terminu… ma daj imas i ti? A imas taj iscjedak redovito ili? Meni se tek iscjedak pojavi tek tik pred mengu i to onako samo kao naznaka koja bude tamnija kao sukrvica…
Mislim da ću se strpit do sutra, tada će mi bit 10dpo i tri dana pred mengu. Mislim da je to sasvim smisleno vrijeme za test
A ne znam ti reći, nekad sam suha nakon O, a nekad imam onaj mokri feeling konstantno. Ali evo, baš iscjedak-iscjedak, to isto nije tipično za mene ovako "rano".
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
🤰Trudnice:
💕Maša ➕
💕Angel ➕
💕Garava ➕
💕Romale ➕
💕Veroma ➕
💕Freya_444 ➕
⬇️🔜🤰
🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Buhtlica23 - čekamo potvrdu plusića ❤
Nina5 29.04. - 1 dan ❤
Skategirl 30.04. - 2 dana❤
Gumbica - 30.04. - 2 dana ❤️
🌹ODBROJAVANJE - 5.MJESEC➕🌹
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Buffy122 03.05. - 5 dana❤
LazyO 03.05. - 5 dana❤
Ginny 03.05. - 5 dana ♥️
Lunaluna 03.05.- 5 dana❤
Anciooo 05.05. - 7 dana❤
Sandričak 06.05. - 8 dana ❤️
Ivajurjevic92 07.05. - 9 dana❤
Wonderer 10.05 - 11 dana ❤️
Lunamoon 10.5. - 11 dana ❤️
RiO MArE 12.05. - 12 dana❤
Marty 15.05. - 17 dana ❤
Delia 25.05. - 26 dana ❤️
Marinci 25.05. - 26 dana ❤️
T.loza 27.05. - 28 dana ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pa znaam i to nakon 30 sec se pokazala odma danas sam 20 min vrtila testove ne vidim nista, pol noci nisam spavala od srece od uzbudenja i svega tog i sad ono baam,nista 😭
Buhtlice, ne želim ti potencijalno budit lažnu nadu, ali ja vidim okomitu crtu na CBu. Tanju od kontrolne, doduše. Ali vidim je
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Uglavnom hvala Vam svakoj na lijepim rijecima, ali izgleda da cu ja svoje srculence jos uvijek cekati sa Vama 😆
Ne znam sta je ono jucer bilo, ali bilo je ne realno i nekako sam imala crv sumnje i evo ipak nista. Mozda je bila tamo jucer danas je nema a po nekoj logici bi trebala biti tamnija od jucerasnje znaci 😏
Još ništa nije izgubljeno 😁 vjerujem da si i sanjala crtice 🙄 Na testu od jučer se jasno vidjela sjenica, tako da i dalje postoji mogućnost da je tvoje srculence na putu. Čuvaj nadu! 😊 Držim fige 🤞🏻
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Buhtliceeeepa što je s testom 😮😮 poslušaj Tommy i piški još danas s nekim osjetljivijim testom 🥰
Lori🤞🤞🤞 čekamo nalaze briseva 😁 tu sam ja, malo sam duže jutros spavala pa sam morala prvo obaviti neke stvari prije foruma 😁
Ne znam stvarno sto je, probat cu kuput neki od 10mlu, pa cemo vidjeti, a nisam piskila od 8 navecer i mislim da sam oko 11 popila 1 gutljaj vode jer su mi se usta osusila. Ako je sad taj jedan guc sredio test ubit cu se 🤣🤣😂
Pa znaam i to nakon 30 sec se pokazala odma danas sam 20 min vrtila testove ne vidim nista, pol noci nisam spavala od srece od uzbudenja i svega tog i sad ono baam,nista 😭Buhtlice, ne želim ti potencijalno budit lažnu nadu, ali ja vidim okomitu crtu na CBu. Tanju od kontrolne, doduše. Ali vidim je
Uglavnom hvala Vam svakoj na lijepim rijecima, ali izgleda da cu ja svoje srculence jos uvijek cekati sa Vama 😆
Ne znam sta je ono jucer bilo, ali bilo je ne realno i nekako sam imala crv sumnje i evo ipak nista. Mozda je bila tamo jucer danas je nema a po nekoj logici bi trebala biti tamnija od jucerasnje znaci 😏
Još ništa nije izgubljeno 😁 vjerujem da si i sanjala crtice 🙄 Na testu od jučer se jasno vidjela sjenica, tako da i dalje postoji mogućnost da je tvoje srculence na putu. Čuvaj nadu! 😊 Držim fige 🤞🏻
Bome i crtice, i stomak, i porod i muza i bebe i leptirice i svasta nesta 🤣😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtliceeeepa što je s testom 😮😮 poslušaj Tommy i piški još danas s nekim osjetljivijim testom 🥰
Lori🤞🤞🤞 čekamo nalaze briseva 😁 tu sam ja, malo sam duže jutros spavala pa sam morala prvo obaviti neke stvari prije foruma 😁
Ne znam stvarno sto je, probat cu kuput neki od 10mlu, pa cemo vidjeti, a nisam piskila od 8 navecer i mislim da sam oko 11 popila 1 gutljaj vode jer su mi se usta osusila. Ako je sad taj jedan guc sredio test ubit cu se 🤣🤣😂Pa znaam i to nakon 30 sec se pokazala odma danas sam 20 min vrtila testove ne vidim nista, pol noci nisam spavala od srece od uzbudenja i svega tog i sad ono baam,nista 😭Buhtlice, ne želim ti potencijalno budit lažnu nadu, ali ja vidim okomitu crtu na CBu. Tanju od kontrolne, doduše. Ali vidim je
Ma i meni se ucinilo u par navrata, prvo vidim,pa ne vidim, pa vidim pa ne vidim ne znam ni sama. Ostavila sam ga nisam ga bacila tj. sve sam ostavila.Uglavnom hvala Vam svakoj na lijepim rijecima, ali izgleda da cu ja svoje srculence jos uvijek cekati sa Vama 😆
Dusice a jel tebi možda po tvom nekom izracunu trebala doć M već? 💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ne znam stvarno sto je, probat cu kuput neki od 10mlu, pa cemo vidjeti, a nisam piskila od 8 navecer i mislim da sam oko 11 popila 1 gutljaj vode jer su mi se usta osusila. Ako je sad taj jedan guc sredio test ubit cu se 🤣🤣😂Pa znaam i to nakon 30 sec se pokazala odma danas sam 20 min vrtila testove ne vidim nista, pol noci nisam spavala od srece od uzbudenja i svega tog i sad ono baam,nista 😭Buhtlice, ne želim ti potencijalno budit lažnu nadu, ali ja vidim okomitu crtu na CBu. Tanju od kontrolne, doduše. Ali vidim je
Ma i meni se ucinilo u par navrata, prvo vidim,pa ne vidim, pa vidim pa ne vidim ne znam ni sama. Ostavila sam ga nisam ga bacila tj. sve sam ostavila.Uglavnom hvala Vam svakoj na lijepim rijecima, ali izgleda da cu ja svoje srculence jos uvijek cekati sa Vama 😆
Dusice a jel tebi možda po tvom nekom izracunu trebala doć M već? 💜
Pa trebala je doc posto sam popila tablete, i uvijek kad ih popijem dobijem kroz 5,6 dana najvise. Sad nije dosla i proslu subotu sam uhvatila pik, a u nedjelju smo 2 x pokrili. I sad eto ne znam ni kad mi je trebala doc ni nista. Ali dobro vidjeti cemo 😅🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji