Dobro jutro curke 😍
RioMare-od simptoma nista, malo me leda bole, iscjedka vise nemam. Nekako se ovaj put najmanje nadam jer se nismo dobro “pokrili”
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Dobro jutro curke 😍RioMare-od simptoma nista, malo me leda bole, iscjedka vise nemam. Nekako se ovaj put najmanje nadam jer se nismo dobro “pokrili”
Ma to ti je bas super tako..drzim figice da uspije to🤞🌹❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
E to bi bilo bas lijepo 😁😁😁
Mare kako si ti? Ti budeš radila test koji dan ranije jel?
E bellićć moj dragi… Ja sam dobro.. Odlično, siske i dalje ubijaju(napred samo) tempoca je solidna i cekam.. A za test možda 10dpo.. Al moždaaa
Zvuci dobro. 🤞🤞🤞🤞
Joj pa jos jedan plusic..🥰 Emka cestitam🥰
Ja sam totalno zblenuta🙃🥴 znaci dole me boli ko da cu svaki sek procuriti...sise me jedva bole...visw me boli ispod pazuha..nisam napuhnuta...i onda kad gledam zadnji put simptome koje sam imala🙄 sve bilo na n-tu i sise i grčevi..stomak mi iskocio odmah..jaki osjecaj da sam trudna..jelo mi se slano...i svako malo mi je isao smedi iscjedak i na kraju sam bila u pravu sto sam ga se bojala...a sad sve obrnuto😒 Mislim se da piskim tamo u pon il uto..imam jos 6 dana do nedolaska.
I onda provedem sinoc po veceri citajuc stvarne simptome trudnoca😅 gdje pise svasta...od toga da su zene pucale od simptoma do toga da nisu imale niti jedan..do toga da su imale sve suprotno od toga sta inace imaju kad su mislile da su trudne i bile uvjerene u to..
Jel piskio neko danas il ce sutra?
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Bambina lijepi je to osjećaj kad ugledaš plus, nestvarno skroz💕 ima isto jedna super youtuberica- YogaYin, zenska radi fertility jogu pa probaj. Bas sam jučer vježbala njen two week wait 😁
Baš ću predvečer malo baciti oko, odlična su mi inače ta razgibavanja lagana, za tijelo i um.. Nekako sam više trenutno za laganije aktivnosti, šetnjica, pilates, joga.. Ma sve trebamo isprobati! 😊❤️
E to bi bilo bas lijepo 😁😁😁
Mare kako si ti? Ti budeš radila test koji dan ranije jel?
E bellićć moj dragi… Ja sam dobro.. Odlično, siske i dalje ubijaju(napred samo) tempoca je solidna i cekam.. A za test možda 10dpo.. Al moždaaa
Zvuci dobro. 🤞🤞🤞🤞
Je je ja ti uvijek krenem rano i sve mi je svako put drugacije (po mom) al svaki put ispadne da sam jako maštovita i nista drugo😅😅
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure, pitala sam prije par dana preporuku za jeftine trakice za trudnoću, listam sad 40 strana unazad i ne mogu naći ni svoj post ni odgovor ako je koji bio :)
Ako netko ima neku preporuku gdje kupiti, Njuškalo mozda ? I koliko ste platile po komadu? Prije sam uzela na ebayu ali sad se to vjerojatno predugo čeka...
Hvala
Jutro žene
Mala zao mi je za minus, koji si DPO?
Emka dobrodošla i čestitam, želim ti lijepu i mirnu trudnoću
Lananya ja sam ta koja je plakala jer dolazi M pa je na kraju bila T...skoro isti simptomi, ne možeš vjerovati.
RioMare, Bella, Iva, Minie, Bambina
Embarsada - ja sam uzela od Betty na Njuškalu, pročitala tu na forumu da žene od nje uzimaju
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Bambina daa super su mi ta istezanja,pogotovo onaj dio za zdjelicu👌
Embarasada Betty sa njuskala za trakice.
MiNiEl ma to sa simptomima je smijeh neki put. Pon,uto će ti bit čist ok za test🤞🤞🤞
Lori 😘 ti si rekla da slijedeći tjedan radiš pretrage?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bambina mi smo spermio odradili na uputnicu od dr opće prakse, a na preporuku moje gin. Nalaze sam slala i jednoj i drugoj s tim da ova s opće baš ništa nije komentirala ni preporučila, a gin kaže da nalaz nije najsjajniji i preporučila nam je suplemente. Nijedna nas nije uputila dalje do urologa, a nismo ni tražili uputnicu, ne znam.
Mala14 žao mi je, ali nije gotovo dok ne dođe🤞
Anci joj daaj ja sam bila uvjerena da ces ti imati plusic, bas uvjerena... bit će!
Lavanya jooj točno znam taj šugav mutav nervozan osjećaj kad se bliži dan kad ne bi trebale dobiti.. nadam se da te vara i da ćeš ugledati debelu plusčinu 🤞🤞
Maree veselim se tvojim skorašnjim testićimaaa
Bellchy cmokiic
kod mene ništaaaaa još zanimljivo...sise me ne žele počet boljetiiiiii
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji