Cure al ste me nasmijale.
Nadam se da će mi ovo dosadno razdoblje dok ne krenem piskiti po trakicama brzo proći. Sad kad sam sva u tome , kužim kako je ovo vrijeme M jako dosadno 🤣🤪
Zujalice 🤣🤣❤❤.
LazyO, koja taktika, kazes 🤔. Ovako ja to nekako vidim: bbt redovno, lh od 7. dana, hopsanje od 7. svako dva dana (oko peaka i cesce), cikla od 1. dana ciklusa, ananas od O, vrkuta kad god se sjetim. Jesam što zaboravila 🤣🤣🤣?!?
Jesam, cekam nalaz briseva i vadim hormone slj. tjedan, tako da, bit ce to jedan sadrzajni ciklus 😎.
Kaže moja prijateljica što je nakon skoro godinu ipo konacno zatrudnila da taj ciklus kad je uspjela bas nije navaljivala ni puno ocekivala. I ona spominje faktor "ne opterecuj se i uspjet ćeš".
U to ime, pokušat ću se opustit, pa kako bude, neću silit ni sebe ni dragog ako nam se nekad hopsanje ne uklopi u raspored 😊.
Koji su tvoji planovi, udijeli kakav savjet 😁
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Bok svima! 😊😊😊
Zuzuzujalice, ja plačem od smijeha, koja si ti kraljica 😂😂😂
Bubamaro, ovo su pravi simptomi! 😍 Držim fige da je implantacijsko 😊
T. loza, kod mene ništa, u miru čekam mengu pa ću onda oko petka vaditi sve one druge hormone. Kako si ti?
Lunica super su simptomi, strpi se još do utorka pa napravi testić 🥳
Nego, imam neki osjećaj da će nas ovaj ciklus Marty uveseliti sa plusićem! ❤❤❤
Rea30 dobro nam došla, i da pređeš uskoro na trudnice 😊
Andela i ja vidim sjenicu!! 😊😍
Monstera, pozdrav 😘😘
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Riomare točno kako kažeš, upoznajemo svoje tijelo kroz svaki dan ciklusa😁. Evo npr. očekujem sutra ili prekosutra bolne cice. Uvijek počinju boljeti 2 dana prije M, osim u onom ciklusu kad mi je progesteron postupno padao, tada su boljele 6 dana ranije, bilo je vrrrrlo sumnjivo🤣.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Dada kako si nam ti?
Wonderer žao mi je, ali znaš da postoji logičan razlog za minus ovaj ciklus 😘😘
Mare kako to misliš "nemaš testića u zalihi"? 😂😂😂 Rado bi ti sad posudila pa da piškiš :P
Sarita ❤️
Curka sestro slatka, di si mi ti? 😘
Sestro slatka evo me...imam neka sranja na poslu pa nisam bas azurna....u srijedu idem na uzv i papa test da vidim dal' je sad sve okej...bas sam nekako lose volje ali bit Ce bolje❤️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Riomaretočno kako kažeš, upoznajemo svoje tijelo kroz svaki dan ciklusa😁. Evo npr. očekujem sutra ili prekosutra bolne cice. Uvijek počinju boljeti 2 dana prije M, osim u onom ciklusu kad mi je progesteron postupno padao, tada su boljele 6 dana ranije, bilo je vrrrrlo sumnjivo🤣.
A draga ja ti želim da te ne zabole pa nek sve ide k vrapcu a trbuh do neba❣️❣️
Mene ne bole a inače me bole i do 10 dana ranije🤞🤞🎀🎀😁😁
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure al ste me nasmijale.
Nadam se da će mi ovo dosadno razdoblje dok ne krenem piskiti po trakicama brzo proći. Sad kad sam sva u tome , kužim kako je ovo vrijeme M jako dosadno 🤣🤪
Ovdje ce to da prođe jako brzooo.,to čekanje 😁😁😁
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
t.loza i sarita hvala curke ❤ na podrski, ali ja sam vam u onom dosadnjikavom klanu s Bellom, iskreno mislim da bi me stresiralo previse da trazim ujutro sjenice po testovima, pa ne daj Boze da i ugledam sjenicu koja ce kasnije nestati.. jos par dana pa cu i ja piskiti, osim ako kuya ne dode prije, opet 😫
Bella nadam se samo da necemo imati scenarije kao prosli ciklus s kuyom nego da ce fakat ovo biti ➕ ili II 🤞
sandricak macka iz cacka heheh✌😘 ja bih stvarno rekla da ce ti blijediti za dan, dva, tri i onda ce ppceti tamniti pa pik sredinom ciklusa.. eto tako je barem kod mene situacija pa pretpostavljam da ce i kod tebe, aliii nikad ne znas, sve smo.mi razlicite i naravno moze pik odnosno o i ranije pa ja bih rekla da piskis svaki dan lh da tocno vidis sto ce se desavati😘 a ovo sam oplakala, da te rebro nazuljalo!!?? ono wtf? 😂😂 nikad cula da to postoji tj ne mogu si ni predociti-kako? 😜
Rea dobrodosla! 🤗💕 neka odmah ovaj ciklus bude uspjesan! vidim da su te vec curke napucale svim mogucim informacijama, trakice narucene-spremna si totalno! 😁
lunica drzim ti 🤞🤞🤞da je implantacijsko
wonderer taktika i plan su ti fenomenalni! probaj jos dodati prijateljicin faktor i bit ce to-to 💜 hoces vadit jos kaj dodatno od onog kaj ti dr dala uputnicu ili? ja necu nista vise forsat, za sad mi je ovo mislim dovoljno 🤔 kaj se tice ranog piskenja, nisam ja bas spremna za stresiranje i trazenje sjenica, eventualno tamo krajem tjedna bi pisnula..🙈 iako mi vec neka nervoza lagano pocela.. the final countdown, again.. zato ce nasa Mareeee piskit ujutro, i Mare moja 🤞🤞do nebaaa da ugledamo sjenicu sutra! 🍀🍀🍀💕💕 navijam za tebe! simptomi su ti ludilo, pa nek budu oni pravi draga. jedva cekam jutroooo! u koliko sati ces pis pis? da znam odmah uci na forum 😊
Monstera heeej dragaaa❤❤❤ nadam se da ce nalazi biti top! iii o daaa, ides ti u zimske bebe itekako! 😘😘😘😘 pusamm
lazyO 😂 moj isto sve odjednom popije, tocno strpa u usta i proguta, kaze kad jednu po jednu da mu ne ide dolje🙈 muske teorije jaooo 🙄 nadam se da si u krivu kaj se upale tice i da ce bit nadalje sve odlicno na svim poljima zivota💕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji