LazyO ako si vec dobila neka je dosla ranije,taman ćete ranije u novu borbu 🥰 eto i kako čovei vise da veruje trakicama 🤦♀️
Tloza ja sam dobroo.. 😄 hvalaa 🥰💋 kako si tii? Mislim da to koliko pik traje nema nikakvo značenje. To samo ja mislim 🤔😄😂 a jesi li videla moju trakicu https://ibb.co/MnZxz1w
Ako nisi eto je opet. 7dc i kao da ce pik uskoro , a ja ovuliram oko 14.dc🤦♀️🤦♀️
Zuzuzujalice pa sta je too, opet pikcina 🤔😂 kad pokrivas to ? 😈
Ginny 😅🤣🤣🤣🤣
Wonderer eto ja sad prosli put na 26.dc . Cudno,isto se nesto poremetilo. 😶 a inace nikad mi dobijanje nije ovako brzo proslo kao sad. Svaki dan ovde i pisi razmenjuj utiske i proletelo. Stvarno je ova grupaa divnaaa. ❤
Wonderer saljem zagrljaj 🥰😘
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ne znam je su te trakice bas preeeeeosjetljive ili je moguce da mi je LH dva dana tak visok. Vidjet cemo 😂 ugl, pokrili, sad nek vojnici odrade svoje 😂
Svim ogroman zagrljaj, divne moje cure ❤️
Šta je ovo, sve neke preuranjene 😳😳
Mi smo inače pokrili 14dc. I to je bilo to. E sad, ako se kojim slučajem uhvati, bit će da ipak funkcionira ta taktika 😅
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zuzujalice baš sam ti htjela reći - ne znam više što da mislim o trakicama, ali ti to pokrij za svaki slučaj pa da ne misliš više! A probaj tijekom ciklusa još koji put pišnuti te trakice koje sad nam pokazuješ da vidiš kako će se ponašati kad nema o. Tj kad je prošla već.
Sandričak nisam nikad koristila te zelene pa ne znam koliko trebaju potamniti da bude pik, ali meni ovo izgleda poprilično tamno 😁
Ginny kako sam se nasmijala na ovo da ti se jednako nije uhvatilo i kad je pik trajao dugo i kad nije 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Andela i ja je vidim 🤞
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
https://ibb.co/Czq4TJC
Ja bi rekla da ima nešto 🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Andela ja kao da vidim sjenicu ❤️❤️😇😇😇 ajd ti kupi neki test u ljekarni ili dmu, vjerujem da kinezi mogu pokazat, ali da budemo ziher ❤️
LazyO, Ginny, idemo dalje, uskoro smo i mi na redu, to vam garantiram 😘😘! Meni upravo krenulo smeđe na papiru, M ocito pred vratima. Jesu i kod vas ovo prosli ciklusi bili nakon 25 dana? Kod mene bi se to moglo dogodit drugi put za redom 🤷♀️. A inace sam bas skolski uvijek bila, 27-28 dana. Imam osjecaj da se sve okrenilo otkad sam pocela pozornije pratit svoje tijelo 🤣🤣.
Zujalice, drago mi je da cete i danas stic hopsat, bas bas ti drzim 🤞 za plusic ovaj ciklus!
Bella, Marty, Mare, sad ste vi na redu trio fantastikus, ma mozete od sutra jedna po jedna piskit pa da imamo sto cekat svako jutro 😃😃😃😃.
T.loza, Sandricak, ma sve, sve ostale, ❤❤❤❤.
Rea, dobrodosla! Vidjet ces kako vrijeme iscekivanja brze i veselije prolazi s ovom druzinom 😁. Zelim ti da se zadrzis sto krace, a da onda docekas sto vise nas na lipsim temama 🤗🤞.
Hvala. Zato sam se i odlucila tu doći. Pošto nikome nismo ništa govorili, tako da jedino ovdje mogu sve reci 😀
Ionako nas stalno ispituju, kad cete i vi, što cekate, otic ce vam mladost i td... tako da zelimo sve iznenaditi 🤣
Andelaa i ja vidiim 🤞🤞🥳🥳❤ ujutru ponovi opeet da vidimo. 🤞
Belinda09 mozda da sačekate do ujutru. Danas ste vec pokrili 🤞🤞❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Da li neko vidi drugu crtu ili sam ja stvarno poludela uzivo se volje vidi…. 9dpo
Yes... Tu je al ono fulll malo... Al normalno 9dpo..✌️✌️✌️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore