Cure pozdrav svima, i ugodna nedjelja, odmorite se 🙂
Ja trebam sutra dobiti, ili najkasnije u utorak. Trenuntno jedino imam bol u krizivima i zivcanost level pro 🤣🤣🤣🤣
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Sarita i Zujalica kakve ste vi pikčine imale 😍 Zujalica ma vojnici se drže danima, i nije kasno ni da sutra obavite bračnu dužnost!
Wonderer a eto nas, idemo nas 2 ispočetka, ovaj put bez nemogućeg nadanja ❤.
T.loza nek si i ti tu pikčinu ulovila, i super je to upoznavanje ciklusa 😁
Bella, Marty, Rio kad vas sve 3 uspijete ispiškit taj plus sljedeći tjedan, ima da ovdje goriiii 😁🔥
Rea dobrodošlaaa! Pratimo se 😋🤞
Ginny evo nas opet u dan 😂
.
Ja jučer popodne dobila. Nikad ranije 😂. Al nek je došla, možemo ranije u novu rundu. Temp mi još nije skroz pala pa se ne veselim nekoj potencijalnoj upali, al nadam se da je to samo od ovog glupavog ciklusa, sveg što se izdogađalo i stresa i da sam brzo ko nova!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
LazyO već kad je dosla kako kažeš nek je ranije da je se rjesis... Al isto mi je žao... Vas smo jako navijale za tebe... ❣️🎀🎀🤞🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Lazyooooo ❤️❤️❤️❤️❤️ žao mi je zbog gadure, stvarno sam vjerovala da će nešto biti od one sjenice. Jel muž sad kući u ključnim danima? Napadaj ti to 😁
Ginny ubrzo ćeš ti opet ugledati svoj plusić 🤗
Ivajurjevic 🤞🤞🤞 nek simptomi pršteee
Rea dobrodošla, zuzujalica ti je sve lijepo objasnila :)
Ancio, monstera i maša nadam se da ste dobro :)
Bella aaaa pratit ćemo temp onda :) ❤️ btw ja sam mestrpljiva da piškite 20og, može li to malo prije 😁
Sandričak ❤️❤️❤️ kako si mi ti?
.
Evo moje trakice full blijede, premom označio 0,15. Jel ima neko posebno značenje to što mi je pik trajao svega par sati? Tj jel to može predstavljati nekakav problem ili je to nebitno?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Obecala sam, evo i danasnje trakice 😂 https://ibb.co/PgFn45y
Ovo je show 😂
LazyO haha pratimo se u minutu🤣😘 idemo dalje za iste pare🤣🤣😎
Tloza meni nije nikakva razlika bilaa ni kad je pik traja kratko ili dugo, isto se nije uvatilo🤣🤣🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Tlozice ok je da traje par sati. Zato cim krenu tamniti treba piskiti par trakica dnevno za slucaj da je kratki pik. ❤️
Zuzujalica wooow pokruvaj ti to
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
LazyO, Ginny, idemo dalje, uskoro smo i mi na redu, to vam garantiram 😘😘! Meni upravo krenulo smeđe na papiru, M ocito pred vratima. Jesu i kod vas ovo prosli ciklusi bili nakon 25 dana? Kod mene bi se to moglo dogodit drugi put za redom 🤷♀️. A inace sam bas skolski uvijek bila, 27-28 dana. Imam osjecaj da se sve okrenilo otkad sam pocela pozornije pratit svoje tijelo 🤣🤣.
Zujalice, drago mi je da cete i danas stic hopsat, bas bas ti drzim 🤞 za plusic ovaj ciklus!
Bella, Marty, Mare, sad ste vi na redu trio fantastikus, ma mozete od sutra jedna po jedna piskit pa da imamo sto cekat svako jutro 😃😃😃😃.
T.loza, Sandricak, ma sve, sve ostale, ❤❤❤❤.
Rea, dobrodosla! Vidjet ces kako vrijeme iscekivanja brze i veselije prolazi s ovom druzinom 😁. Zelim ti da se zadrzis sto krace, a da onda docekas sto vise nas na lipsim temama 🤗🤞.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
LazyO, Ginny, idemo dalje, uskoro smo i mi na redu, to vam garantiram 😘😘! Meni upravo krenulo smeđe na papiru, M ocito pred vratima. Jesu i kod vas ovo prosli ciklusi bili nakon 25 dana? Kod mene bi se to moglo dogodit drugi put za redom 🤷♀️. A inace sam bas skolski uvijek bila, 27-28 dana. Imam osjecaj da se sve okrenilo otkad sam pocela pozornije pratit svoje tijelo 🤣🤣.
Zujalice, drago mi je da cete i danas stic hopsat, bas bas ti drzim 🤞 za plusic ovaj ciklus!
Bella, Marty, Mare, sad ste vi na redu trio fantastikus, ma mozete od sutra jedna po jedna piskit pa da imamo sto cekat svako jutro 😃😃😃😃.
T.loza, Sandricak, ma sve, sve ostale, ❤❤❤❤.
Rea, dobrodosla! Vidjet ces kako vrijeme iscekivanja brze i veselije prolazi s ovom druzinom 😁. Zelim ti da se zadrzis sto krace, a da onda docekas sto vise nas na lipsim temama 🤗🤞.
Ooo daaa,,, ja cu vjv sutra al i 20 og svakako jer hallooo, grupno piškenje se be propusta🎀❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji