Belinda pa ne znam sta nam je s pikova, ali neka ih! 😇 nisam pametna kad da hopsas, mozda ipak ujutro? Zaista ne znaaam, mislim da ste najvazniji hops obavili ❤️
Rea uff, mi smo isto bas puno pricale o nerazumijevanju okoline.. zato je ovo safe zone ❤️
Andela svakako sutra uzmi neki od 10miu/ml osjetljivosti, 9dpo je bas rano, i ovo je diiiiiivan znak da se vec nazire sjenica 😇
Belinda ja sam ti od 8 do 15dc piskila trakice koje mi je poklonila Leah. I full je tamnila. I nisam vise imala, pa sam mislila “ok, bila je O, to je to”. Dodatno, imala sam i bas jaku ovulacijsku bol na 16 i 17dc, pa sam i zbog toga bila 99% sigurna.
.
I onda... na 18dc su mi stigle nove trakice, i reko idem probat pisnut jednu, da vidim kako izgledaju, kad ono pikcina. Pisnem opet navecer, ono jos jaca pikcina 😂 danas 19dc i dalje je testna tamnija od kontrolne crte, ali slabije. Tako da ti je meni ovaj ciklus jedna velika zbunjola... zato sam i napisala, nikako ne kombinirati dva brenda trakica jer samo naprave pomutnju.
Belinda puno cura je reko da im je jutarnji seksić bio ključan 🤞😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobar dan ljepotice moje
odlučila sam danas malo navratiti do foruma, da vidim kako ste mi i imala sam šta pročitati! Ne mogu vjerovati da smo već ušle u 6.nastavak Eh pa već kad je tako, želim svima vama (a i sebi) da nam ovaj nastavak bude odskočna daska do ljetnih beba i da nastavimo naše druženje tamo
Bella, Tloza, Marty, Zuzujalice, LazyO, Wonderer drage moje, hvala šta me se sjetite i pitate za mene, šaljem vam jedan veliki topli zagrljaj, onako baš iz dna duše
Pozdravljam sve nove cure koje su se u međuvremenu pridružile grupi
Kod mene sve ok, prošla mi je menga pa smo mi počeli sa hopsanjem, u petak sam išla vaditi krv za razne hormone i vitamine pa bi rezultate trebala dobiti sljedeći tjedan Krajem mjeseca idem na godišnji, pa ću do tada još malo biti odsutna sa foruma, ali znajte da ste mi često u mislima i da jedva čekam vidjeti plusiće blizu vaših imena na Bellinoj listi
Uživajte u nedjelji sa vašim boljim polovicama i ugodan vam početak radnog tjedna
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera čudovište naše slatko ❤️❤️❤️ Drago mi je da si dobro, drzim fige da svi nalazi budu tip-top ❤️ Ju! Kakve ljetne bebe, svi smo mi spremne za zimske bebe! Taman tko zanese do 17.3., rađa posljje 21.12., izračunala ja 😆😆
Grlim te jako, falis mi cesto, ali razumijem zasto si se malo maknula ❤️
Monstera čudovište naše slatko ❤️❤️❤️ Drago mi je da si dobro, drzim fige da svi nalazi budu tip-top ❤️ Ju! Kakve ljetne bebe, svi smo mi spremne za zimske bebe! Taman tko zanese do 17.3., rađa posljje 21.12., izračunala ja 😆😆
Grlim te jako, falis mi cesto, ali razumijem zasto si se malo maknula ❤️
Ajme sramoteeee.... moj prvi post nakon nekoliko dana i odmah fail....naravno da sam mislila da ćemo se družiti na ZIMSKIM BEBAMA, ja već sanjam o ljetu pa sam u skladu s tim to i napisala! Sorry cure
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera nasa draga, javi kad dobijes nalaze, iako sam sigurna da ce sve biti super 😊. I lipo odmori na godisnjem, opusti se i zabavi, a onda nam na kraju godisnjeg dođi prijaviti plusic 🤞❤😘!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Jao Monstera nek si svratila, i baš mi drago da si dobro i da je sve ok- javi nam se samo s nalazima da znamo što ima, a ostatak mjeseca uživaj u hlađenju glave, odmoru, svemu 🥰. Baš te se često sjetim, i nekidan sam ti mislila mail napisati pa mi je pobjegla misao dok sam tražila neki tvoj stari post da ti nađem u potpisu 😂
Sad ćemo mi u zimske bebe, i ja sam zimska beba i niš' mi ne fali pa šta i moja ne bi bila 😋
❤
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Marty tebi sam zaboravila napisati kak sam se ismijala na slike od sinoć, obožavam te comicse i njih dvoje. Tak se ja osjećam kad ujutro uzimam prenatal, folnu, omegu, magnezij, probiotik, pa zalijem vrkutom 😂
A onda ovaj moj koji šaku tableta strpa u usta, inače ima grlo u koje ulije pola litre pive u manje od 3 sekunde pa mu nije problem krkanski sve odjednom 😂
Wonderer koja vam je taktika za ovaj ciklus? Ne imati koronu, to sigurno, a sad za dalje? 😂
Andela drzim fige za sutra da tamni! 🤞
Dada ti se samo smiri, vidjet ces sve sutra kad izvadis betu, samo polako 😊
Bella ne znam kak se ti suzdrzis cekati do ocekivane za napraviti testic. Samokontrola level 99 😂
Sandricak from Cacak, bas me razveselis svaki dan 😁❤
Belinda ma jutarnji hops, jer jucerasnji vojnici su vec na poziciji 😁🤞🤞🤞
Zujalice mozda ti imas onak nekoliko jajasaca izovuliranih i puf umjesto prvog djeteta rijesis 3 odjednom 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Hahahhaha Lazy ❤️❤️❤️😂😂😂
Ako dobijem trojceke, znam i kako cu ih nazvat. Prvi ce biti PuknutiTest, drugi OguljeniRezultat a treci PiskenjeBezTrakice. Cisto da mamica ovjekovjeci kako ih je dobila i kroz kakve muke prosla 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji