Andelaaaa pa gdje siii ti? vidi se sjenica kad bas napneem oko😍😍 drzim ti do neba 🤞 da je konacno to mrvicaa! kako si? to je bila sad inseminacija ili? 😘😘
zujalice show women 🙈😁 ma kako god zbrckan bio tvoj ciklus, nek se samo mrvica primi 💜
Inna secer na kraju, moja draga sugradanko.. ne mogu ti opisati koliko mi je sad srce zatreperilo na ovo ❤❤❤ malo me i dirnulo.. pocela sam biti osjetljiva jer ulazim u zadnje dane pred m. uvijek je to malo stresno, napeto, emotivno, sa milijun pitanja, pa se nadam, pa se ne nadam, pa se nadam opet pa sve ignoriram pa mislim e nece opet ce m.. znas i sama.. ali ja se nadam i molim i za tebe, nemoj dozivat kuyu nije jos nista gotovo! 🤞🤞🤞🍀🍀kak si mi? pusammm😘😘😘 hvala ti!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marrtyyy Slatka draga ženoooo❣️❣️❣️ a do 8 sam gotova kod doktora, pa poslije nadam se do 11 da hoću...ali gle... S obzirom da je sutra 10dpo, prilično sam opustena i ako ne bude nista jer uvijek ima opravdanje da je rano😁😁😁
Tebe neću pilat imali sta nego strpljivo cekati taj tvoj test koji će naravno pokazati pluscinu!!! 🤞🤞
Dada bas si me razveselila sto pišeš🎀❣️ nadam se da si dobro i da se drzisi ali ako treba evo viči na mene da se ispucas.. 🙅♀️🙅♀️Evo ti jedan darak 🎁 pun pozitive zagrljaja i plusića❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Marty hvala 😀 a da odmah su me sve upitile.. tako da sam se jos dodatno odmah opskrbila s lh trakicama kod Betty već sutra mi šalju 😀 ovaj mjesec smo odlucili imati totalnu radnu akciju 🤣🤣 i biti spremni..
Probat ćemo sve 🤣
Samo što sam sad trenutno u ovom dosadnom razdobolju... do sad nisam bila oko toga pa nisam ni isla za tim koliko je dosadno...
MarrtyyySlatka draga ženoooo❣️❣️❣️ a do 8 sam gotova kod doktora, pa poslije nadam se do 11 da hoću…ali gle… S obzirom da je sutra 10dpo, prilično sam opustena i ako ne bude nista jer uvijek ima opravdanje da je rano😁😁😁
Tebe neću pilat imali sta nego strpljivo cekati taj tvoj test koji će naravno pokazati pluscinu!!! 🤞🤞
Dada bas si me razveselila sto pišeš🎀❣️ nadam se da si dobro i da se drzisi ali ako treba evo viči na mene da se ispucas.. 🙅♀️🙅♀️Evo ti jedan darak 🎁 pun pozitive zagrljaja i plusića❣️❣️❣️
Evo me napokon sam tu. Bila sam danas cijeli dan kod svekrve pa nisam baš pratila .samo da ne mislim na to.
Javila mi se bol oko 17 h tako da sad strogo ležim i molim se da ne prokrvarim. Sutra u 9ipol vadim betu . I bar znam na čemu sam.. hvala ti draga na poklončiću.. 😘
Ima li kakvih novosti? 😇
Nove curke dobro došle i još brže otišle 😀 malo sam u zaostatku s novostima
MarrtyyySlatka draga ženoooo❣️❣️❣️ a do 8 sam gotova kod doktora, pa poslije nadam se do 11 da hoću…ali gle… S obzirom da je sutra 10dpo, prilično sam opustena i ako ne bude nista jer uvijek ima opravdanje da je rano😁😁😁
Evo me napokon sam tu. Bila sam danas cijeli dan kod svekrve pa nisam baš pratila .samo da ne mislim na to.
Javila mi se bol oko 17 h tako da sad strogo ležim i molim se da ne prokrvarim. Sutra u 9ipol vadim betu . I bar znam na čemu sam.. hvala ti draga na poklončiću.. 😘
Ima li kakvih novosti? 😇
I to je u redu... Naći nesto da se ne razmislja i opterećuje🤗🤗
Ja ti sutra piš piš pa cemo vidjeti🎉🎉🎊😇😇🤰🤰🤰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Marty nadam se da nece doci ranije ❤️ Nisam te nikad pitala - mjeris li tempicu?
Monstera💖💖💖💖baš mi je drago da si se javila🤗🤗 javi nam rezultate obavezno i svu sreću ti želim u ovom ciklusu😘😘❤➕
T.loza ma mislim da nema veze kolike je dužine pik.
Zuzuzujalice ovaj tvoj ciklus je baš zanimljiv 😁 pik može trajati par dana. I isto tako tempica moguće da će onda još više porasti sad kad bude O pa će se vidjeti velika razlika između prije i poslije O. Pokrijete još sutra i bit će to super. Nemoj otpisivati ciklus. O bi ti mogla sutra biti.
Andela hej🤗🤗 pa ovo je neka sjenica,vidi se čestitam😘😘 al potvrdi za koji dan digitalcem 🤞🤞kako si inače? Išli ste na inseminacije vidim, nek bude uspješna😘😘
Belinda mislim da je dovoljno danas ako ste pokrili pa radije sutra nego navečer. 🤞🤞plivači jedni čekaju,sutra ubaciti druge i to je 👌
Haha LazyO nije samokontrola nego strah🤭🤭 ali možda postanem ovih zadnjih par dana neuračunjljiva kako je Marty rekla neki dan, pa i pišnem koji u trenutku ludila😁😁😝
Lunica sretnoo🤞🤞🤞😘
Wonderer plan ti je dobar👌 sretno s nalazima i svakako javi kak je prošlo😘😘😘
Marty draga ja se nadam da nećemo dočekati M.🤞❤❤ više nekako uopće nemam osjećaj da će plus,mislim nadam se i sve, al mislim da neću moći vjerovati kad ga napokon ugledam. Jedva čekam taj trenutak više😫😫
Rea hahah radna akcija🤣🤣 super za trakice,nek ti donesu sreću😘😘
Hahahhaha Lazy ❤️❤️❤️😂😂😂
Ako dobijem trojceke, znam i kako cu ih nazvat. Prvi ce biti PuknutiTest, drugi OguljeniRezultata treci PiskenjeBezTrakice. Cisto da mamica ovjekovjeci kako ih je dobila i kroz kakve muke prosla 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cure ja sam tako lose volje da me cak moj pitao ako sam u pmsu 😂 ako bude ovaj ciklus doslo do trudnoce onda znam da mi je prvi znak nenormalan pms 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji