Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 21:38

Dora fora

https://ibb.co/wp6xc8k

Pozdrav dame. Nova sam tu, nadam se kratko. Mozete li mi molim vas pomoci oko citanja trakice, da li je ovo pik ili bar blizu? Nikako da ga uhvatim, izludise me ove trakice 🙄🤔
    Hvala puno ✨❤️🌺

Samo hopsanje sada💜🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Dora fora
    14. Ožujak 2021. 21:43

Joj super, hvala vaaaam! ❤️ mjesecima pokusavam da ga uhvatim i uvijek mi ili pobjegne ili se valjda ni ne desi. 🤔😊
    Veceras cemo hopsanje 🤣 ali sutra prije navecer necemo uspjeti zbog poslova, je li to kasno? Ili je dovoljan samo ovaj od veceras? 😃
    Stvarno se ne kuzim u ove trakice, isprike ako imam glupasta pitanja 🙏🏻😁

🙎🏼‍♀️33
    🙋🏻‍♂️37
    8/2020 - trudimo se, nadamo se ❤️

Loza 💙😇
    14. Ožujak 2021. 21:48

Zuzujalica ajme jesi me nasmijala s ovim imenima 😂😂😂😂😂😂 hahahah

Lunica 🤞 da ne dođe :) 
    Inna obavezno javi rezultate hormona :) nadam se da će biti sve u redu ❤️
    Curkaaaa a jebemu miša... Žao mi je zbog toga. Bit će ti lakše ako izbaciš to iz sebe pa slobodno podijeli s nama šta te muči :) šaljem ti zagrljaj da bole rebra ❤️🤗

Dada očekujem sutra tvoje rezultate bete, sretnoooo! ❤️
    Rea sretno s trakicama :) nadam se da će ti pomoći da odma prvi ciklus bude dobitan!
    Marty ma razumijem te zašto nećeš piškiti... Predugo smo u ovome i jednostavno boli više gledati negativan test. Nadam se da to neće biti tvoj slučaj, niti od belle i mare koje piške isto tada 🤗 radujem se vašim plusićima kao da su moji ❤️

Angel nadam se da je tvoja mrzovoljnost dobar zmak 🤞
    Angeleyes nek ne dođe gadura 🤞🤞
    Andela svakako javi sutra šta kaže testić :) 

Sandričak neka si se najela, kako ćeš biti gladna trudnica 😂
    Dora fora u akcijuuu :) ma pokrijte vi i danas i sutra, što je sigurno sigurno je :) 
    Belinda ne daj mužu van iz sobe 😁😁😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

14. Ožujak 2021. 21:53

t.loza

Zuzujalicaajme jesi me nasmijala s ovim imenima 😂😂😂😂😂😂 hahahah

Lunica🤞 da ne dođe :)
    Innaobavezno javi rezultate hormona :) nadam se da će biti sve u redu ❤️
    Curkaaaaa jebemu miša… Žao mi je zbog toga. Bit će ti lakše ako izbaciš to iz sebe pa slobodno podijeli s nama šta te muči :) šaljem ti zagrljaj da bole rebra ❤️🤗

Dadaočekujem sutra tvoje rezultate bete, sretnoooo! ❤️
    Reasretno s trakicama :) nadam se da će ti pomoći da odma prvi ciklus bude dobitan!
    Martyma razumijem te zašto nećeš piškiti… Predugo smo u ovome i jednostavno boli više gledati negativan test. Nadam se da to neće biti tvoj slučaj, niti odbelle i marekoje piške isto tada 🤗 radujem se vašim plusićima kao da su moji ❤️

Angelnadam se da je tvoja mrzovoljnost dobar zmak 🤞
    Angeleyesnek ne dođe gadura 🤞🤞
    Andelasvakako javi sutra šta kaže testić :)

Sandričakneka si se najela, kako ćeš biti gladna trudnica 😂
    Dora forau akcijuuu :) ma pokrijte vi i danas i sutra, što je sigurno sigurno je :)
    Belinda ne daj mužu van iz sobe 😁😁😁

Valjda će bit sve ok. Javljam se sutra kad budem znala više. 

• nina5
    14. Ožujak 2021. 22:02

Cure ja sam sad malo zbunjena i zabrinuta. Prošli ciklus mi O bila na 16dc. I evo ovaj mjesec lovim PIK i danas mi 15dc i samo kao sjenica se vidi i to jako blaga,muž prekosutra mora na put 🙈 šta mislite ima li šanse da do prekosutra crtica potamni???

31god
    Pokusavamo od 10/20

• ivajurjevic92
    14. Ožujak 2021. 22:03

Cure tek sad sam ispratila sve od jutros, sutra sretno svim curama koje idu na pis-pis 🤣😂 drzim 🤞🏻
    Isto tako da se sjenice na testovima podebljaju 🙏
    Ja ni danas nemam simptoma kao da cu dobiti, al sad opet odlucila digitalac prebaciti za srijedu jer mi je tad 28. Dan, a ciklusi mi variraju 25-28 dana, mada je prosjek zadnjih 6 mj 25 dana.

Eto ako ne stigne M , ja se biljezim za pis-pis u srijedu.

🥰

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

▪Marty
    14. Ožujak 2021. 23:01

Mare ajdee stvarno jedva cekam jutro 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
    Rea ma odlicno! da taj prvi dio ciklusa je dug i dosadan kad radis na bebi ali uz ovaj forum i to brzo prode😊
    Zujalice bazalnu ne mjerim, nisam.se jos odlucila na to.. (ali razmisljam) a dnevnu sam mjerila jucer i bila je 36.9, danas 37.0 pred 3 h i sad upra i 36.5 🤔 inace rijetko kad imam vise id 36.3 a kamolo 37, to samo ako sam bolesna ili ako migrena napadne. al eto sad je pala.pa ne znam 😜
    Bella znam... samo se ti ne nadaj pa nek te plusic za vikend izuje iz cipela! ja vjerujem u tebe ovaj put bas bas 💪❤
    Angeleyes sretnoooo🤞
    Angel nek je to znak za t 🤞🤞🤞💕
    Andela jooooj stvarno ti drzim 🤞🤞🤞 javi nam sutra! da bas sam citala za inseminaciju su sanse nekih 10-11% i bas mi se ono mali postotak cinio ali neka si ti u tom postotku! ja sam ti isto kao Bella, simptomi da i ne, cekamo vikend i testic 🙏 nadamo se  plusicima😁
    t.loza da, ali uskoro ce i moj red, vec sad drhtim 😂 😘😘😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    14. Ožujak 2021. 23:05

Dora fora

https://ibb.co/wp6xc8k

Pozdrav dame. Nova sam tu, nadam se kratko. Mozete li mi molim vas pomoci oko citanja trakice, da li je ovo pik ili bar blizu? Nikako da ga uhvatim, izludise me ove trakice 🙄🤔
    Hvala puno ✨❤️🌺

heej 😊 ja bih rekla da jos nije, ali je jaaako blizu. te roze mogu jos tamniti tako da je testna linija bas dosta tamnija od kontrolne, a ovdje jos nije.. samo ti hopsaj 🤞🤞🤞 sutra obavezno pisni trakicu, oko 11 ili podneva ako mozes, pa popodne oko 16 jos jednu da vidis kaj se desava.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    14. Ožujak 2021. 23:06

Sandricak 😁 rebarce nase 😘😘
    curke koje piske uskoro a nisam.ih spomenula, zelim vam puuno srece, drzim🤞🍀 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    14. Ožujak 2021. 23:11

Zujalice ispricavam se na tip greskama 🙈 uzas. brzo tipkam i ne citam, neg vec dok postam. ugl malo prije sam izmjerila 36.5 pa ga ti znaj. jeste vi pohopsali? 😁😁

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.