Bellasuper, drago mi je da si dobrojao dada ti imas pregled sutra, totalno mi je promaklo to, al super pa da vidis koja je faza, javi
Vidim da spominjete zeljezo, ja u petak vadila krv i zeljezo mi je kao poviseno 36, a interval je do 30. Mislite li da bi to moglo biti problem?
Zovem dr u petak i danas, al naravno da mi se ne javlja
Javim svakako🤗
Hmmm još se nisam s tim susretala. Piješ neke prenatale? Bas me zanima kaj ce dr reći.
Ne, pijem samo folnu i uzimam b-kompleks i kalcij+magnezij+vitamin D
Al u tome nema zeljezo, a bas sam isla gledat nalaz krvi iz 9mj i tad mi je zeljezo bilo 11, znaci na donjoj granici. Reko ako ce mi i sad biti tako onda cu vidjet da uzmem dodatno zeljezo
Baš zanimljivo.pogotvo što je vise obzirom da je nedavno bilo na donjok granici , a nisi ga unosila suplementima.Zovi dr dok ti se ne javi. Bas me zanima sto ce reći.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
skategirl onda si dobro povecala zeljezo , ne znam jel sta znaci ako je iznad gornje granice, iron lady haha
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ginnyaaaaaa baš ću potražiti sada i to
Anciopa to je i meni palo na pamet, a onda si opet msm da valjda ima neke rubrike i za praćenje trudnoće pa je dobro. Jeftino ispada ova verzija na gldinu dana, ali ako mi bude trebalo još godinu dana da zatrudnim rađe ću odustati 😂 ipak je sad već prošlo godinu dana kako smo se prestali paziti
Bambina i ja se slažem s Ginny oko računanja ciklusa. Mudra nam je inače 😘😁
to dođe s godinama buhahhahah
a za ovo sa verzijom na godinu dana, to sam i ja mislila, taman sam uzela onaj zadnji ciklus prije godisnjice kiretaze i evo me vec 5 okruglih ciklusa tu hahahah, nadam se da ces ti brze :-* a mozes stavit i racun na pauzu pa kad budes isla na drugo ;-) ja vise ne mislim nakon treceg, nisam proucavala al vjerojatno ima i za pracenje trudnoce
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
skategirl onda si dobro povecala zeljezo , ne znam jel sta znaci ako je iznad gornje granice, iron lady haha
😂😂😂😂
.
Sad sam pogledala ovu rubriku cervix i super mi je što ff nudi sve te opcije. Ma da vjerujem da je prvi ciklus teško procijeniti teksturu, položaj i to kad nemaš s čime od ranije to usporediti. Jednom sam baš bila pipala i cerviks pa prvih par dana nisam znala ni šta točno tražim 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ginnyaaaaaa baš ću potražiti sada i to
Anciopa to je i meni palo na pamet, a onda si opet msm da valjda ima neke rubrike i za praćenje trudnoće pa je dobro. Jeftino ispada ova verzija na gldinu dana, ali ako mi bude trebalo još godinu dana da zatrudnim rađe ću odustati 😂 ipak je sad već prošlo godinu dana kako smo se prestali paziti
Bambina i ja se slažem s Ginny oko računanja ciklusa. Mudra nam je inače 😘😁
to dođe s godinama buhahhahah
a za ovo sa verzijom na godinu dana, to sam i ja mislila, taman sam uzela onaj zadnji ciklus prije godisnjice kiretaze i evo me vec 5 okruglih ciklusa tu hahahah, nadam se da ces ti brze :-* a mozes stavit i racun na pauzu pa kad budes isla na drugo ;-) ja vise ne mislim nakon treceg, nisam proucavala al vjerojatno ima i za pracenje trudnoce
Sad mi se app još više sviđa kad si rekla ovo za pauziranje računa!
Ma sad ćeš i ti, dosadila si više tom ff-u. On ti kaže kad ti je bila o a ti to opovrgneš, ko bi te trpio više 🙄😂😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
dosadila sam svima vise hahahah... a ovo za cerviks, mislim da i premom ima to, cini mi se da sam tamo neko vrime upisivala, al dosadilo mi to istrazivat, ovo sam vise upisala nebi li se on odlucio kad je bila ovulacija
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
dosadila sam svima vise hahahah… a ovo za cerviks, mislim da i premom ima to, cini mi se da sam tamo neko vrime upisivala, al dosadilo mi to istrazivat, ovo sam vise upisala nebi li se on odlucio kad je bila ovulacija
A netko je jednom bio rekao i da ako si imala u folikularnoj fazi temperaturu višu nego što ti je u lutealnoj da to isto otežava ffu da prepozna o. Možda da makneš ovu temp kad si imala 37 čisto da vidiš hoće li ti označiti o? Ionako ti ta temp ne znači ništa 🤷♀️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
dobra ideja, to nisam probala, stavila sam da zanemari ovu od 10 dc a ove ranije nisam ni kontala a realno, da, nista mi ne znaci
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
ma Ginny pusti ti to, kad piškiš? 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
sve sam ih skinila do 11dc i ne prepoznaje i dalje ahahahahah, ja sam izgubljeni slucaj za ff
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji