Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 12:46

Bella🌟

Marty🤗💕 sretan rođendan mužiću, uživajte i fino se napapajte😘😘
    Lavanya meni ti je vitD 45, pa sam dobila plivit D3 kapi. A željezo 6,2 i dobila heferol.
    Mare jooj s tim doktorima😖😖 mozda da gin napiše nalaz o preporuku toga u nalazi pa to doneseš doktorici?
    Wonderer javi što kaže dr. I uživaj u 14dc😁😘💝neka bude dobitni😁🤞
    Sandričak 😘😘😘😘
    Tonkica baš mi je žao,drži se❤❤❤

A to bi realno i ona sama mogla napraviti al ocito je da joj nije dovoljno sto se planira trudnoća pa cu eto pokusati sa ginek.

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 12:47

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

Lavanya meni ti je vitD 45, pa sam dobila plivit D3 kapi. A željezo 6,2 i dobila heferol.
    Mare jooj s tim doktorima😖😖 mozda da gin napiše nalaz o preporuku toga u nalazi pa to doneseš doktorici?
    Sandričak 😘😘😘😘

A to bi realno i ona sama mogla napraviti al ocito je da joj nije dovoljno sto se planira trudnoća pa cu eto pokusati sa ginek.

Jer mi je i sama rekla sad da sto se tiče trudnoće da razumije da se mora smanjiti.. 🤦‍♀️Ahh klasika s njima.. 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sandričak
    29. Ožujak 2021. 12:54

Tonkicaa

Bok cure evo da se javim, nazalost ne sa dobrim vijestima, beta mi je 17,6 (4+4), a sad mi je krenuo i smeđi iscjedak tako da mislim da ništa ovaj put, hvala vam puno na podršci 💞💞 i sretno vam svima

Heej,bas mi je zaoo. Grlim jako 😘❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

29. Ožujak 2021. 12:56

Bella🌟

Sandričak 😘😘😘😘

Joj da dosta ti je nisko. A ja svoju mislila trazit onaj dvital😂😂 mislim da mi nece dat haha jer kao idealno je oko 120. Al ne manje od 90-100, tak kazu na temi mpo🙈 a zeljezno mi je 8,4...a feritin 20🤦‍♀️ a kao idealno je 60, a nikako manje od 40.
    Kolko jedinica imaju te plivit kapi?

Loza 💙😇
    29. Ožujak 2021. 13:04

RioMare nekako imam dojam da doktori takve stvari ne doživljavaju baš ozbiljno osim ako je postupak u pitanju. Oni ne znaju koliko smpmi već očajne 😤

Wonderer vjerujem da će ovaj hopsić biti dobitan, manjw je više ♥️🤭 sretan ti 14dc! 
    Tonkica baš mi je žao :( drži se ♥️
    Sarita toooooo ♥️♥️♥️ kad misliš reći mužu? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 13:17

t.loza

RioMarenekako imam dojam da doktori takve stvari ne doživljavaju baš ozbiljno osim ako je postupak u pitanju. Oni ne znaju koliko smpmi već očajne 😤

Wonderervjerujem da će ovaj hopsić biti dobitan, manjw je više ♥️🤭 sretan ti 14dc!
    Tonkicabaš mi je žao :( drži se ♥️
    Saritatoooooo ♥️♥️♥️ kad misliš reći mužu?

A zato se ja drzim svoje ginek.jer je jos koliko toliko obzirna i uzivljena u sve.. 😁 Al neće mene jedna dr izbacit iz takta, kad budem sljedeći put radila TSH i dosla sa trbuhom cu joj se nabeljiti..., 🤣🤣💓

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sarita_00
    29. Ožujak 2021. 13:20

Bella idem sad po test. Kad sam već krenula piškiti svaki dan 🤣🤣
    Tloza rekla sam mu u subotu. Kako mala uglavnom spava s nama sam mu rekla da ćemo morati tražiti veći krevet gdje ćemo stati svi četvero. Prvo mu nije bilo jasno, a onda je uzdahnuo i rekao da opet mora smišljati ime 🤣 Trenutno mu je okupacija hoće li znati sastaviti krevetić. U 11. mj smo ga rastavili, a kad smo ga sastavljali smo se cijeli dan mučili. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Ginny
    29. Ožujak 2021. 13:30

mah mah cureeee evo me :D nastavljam d i sam stala sinoc, procitala sam nesto iako nisam stigla iskomentirat
    veroma ne vidim nista, cek da procitam jos 10 str haha, gledam s laptopa a tu slabo vidim sjene, puno bolje vidim kad gledam na mobu slike. e na crno biloj vidim :D
    zuzuzujalice zao mi je za mengu, vjestica zlocesta, bit ce iduci ciklus :-* vidim da si zivnila i to mi je bas drago :D ti si nas dobri duh tu 
    sarita :-* awww za muzica <3 
    ancioo odlican ti je graf, mnogo lep haha, bas bas. moj je skroz cudan, mislim da cu odustat od ff hmmm nije to za nas koji ne znamo spavat ocito, ovo mi je cetvrti ciklus da mjerim i samo jednom mi je pogodio ovulaciju hahaha, cak sam sad unila dodatne neke parametre al nisam mu pomogla da se odredi hahaha. oh well, ionako mi je to vise razbibriga neka
    bambina grlim ,ne znam sta da vise kazem, nazalost ne ide to tako lako izgleda , mene zanima kako ti je tako dugacka lutealna faza? jel ti inace tako ili? vidim sta ti je tommy pisala i slazem se od do
    amy u nove pobjede :D
    butterfly dok ne dođe ima nade
    mašo ne vidim sliku al vidim komentare... ako je stvarno ovaj put negativno bacila bi te kineze koji su imali sjene, sram ih bilo
    rea dobro ste pokriili i do sad 
    opa marty koju tortu pravis? sritan mu rođendan unaprid :D i meni je uskoro haha. 
    rio mare bas bezvzeze, svak ima neke svohe sisteme , ne ide joj ni iz dzepa ni u dzep da ti da roll
    wonderer pa taman a totalno te razumin, haha, tako sam i ja ufilmala da nece bit ovulacija ima dva tri ciklusa , isto mi je bila na 15 ili cak 16dc, ne znam vise. i di ces bolje nego sex na praznik, ugodno s korisnim, 2 u 1 haha.  kako su tvoji sa koronom?
    ajoj tonkice bas mi je zao , sranje....
    srandricak super ti je graf, imale smo pik isti dan a ti si vec 5dpo a ja sam nista hahahah
    tloza draga moja :-* 
    di mi je lina ovulacija da se popratimo :D
    tommy jedva cekam tvoj izvjestj sutra <3

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 13:38

Evo ja ipak već sad pišnula lh... Makar da negdje gledam ➕🤣🤣🤣
    Ja zadovoljna ide to prema pikčini💓💓
    https://ibb.co/vVzDYT3

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

LazyO
    29. Ožujak 2021. 13:40

Ajme svasta se izdogadjalo! Necu se na sve osvrtati, ali Sarita ❤❤❤ crtica se sad vec super vidi, nadam se da si mirna i sad samo slatke brige ostaju 🤗
    Maso ne znam sta se dogodilo...ja sam isto dobila neke kineze zadnje, 3 od 5 su mi bacili sjenu. Mozda sj svi nesto mijenjali jesamu..bar su ti kinezi bili pouzdani da ne daju lazne nade. Pricekaj jos 2 dana da vidis do kraja, ali samo polako 💞
    Amy zao mi je zbog M, drzi se.
    Tonka bas mi zao..mozda da sad vec obavijestis ginekologa 😔
    A sve ostale, drzite jos nadu, rano je, ili cete se brzo baciti u nove pobjede (ali nadamse ovo prvo).
    .
    Wonderer ne znam sto bih ti rekla za nalaze, al sjecam se da sam jrdnom na IG naisla na profil zenske kojoj su godinama govorili da nema policisticne jer nisu vidjeli na uzv, i nisu joj se svi hormonski kriteriji poklapali, a na kraju ispalo da je PCOS. Ns zelim reci da ga ti imas (em se nadam da ne, em je jaaaako malo vjerojatno), al kad skupis sve potrazi i drugo misljenje. Nek ste vi pokrili sad, tj pokrit cete ovaj bitan dan- vidis da nam je kod vecine trudnica manje zapravo vise 🤗❤
    Ginny moras unijeti Egg iscjedak oko O, zbog ovog Watery ti nece oznaciti vjerojatno. Ni ti nemas simptoma? Ja apsolutno nis  osim sto su mi i ovaj ciklus cicke malo vece vec od ovulacije- pripisujem vrkuti, a muzu nije bitan uzrok nego posljedica 😋
    .
    A svima pusa pa vas pratim dalje- ja odmorila i umorila se, super vikend, sad treba prezivjeti tjedan 😁💪

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.