Od mene sigurno nista ni ovaj mjesec dosta mi je više pa tako bit uporan i nista pa jel moguće, a prvo smo davnoooo neplanirani od jednog nezaštićenih puta
Kolko vec pokusavate? Ste radili ista od nekih pretraga?
Mozda da u potpis stavis neke informacije ko mi ostali da se lakse pratimo, ovak neuspijevam sve popamtit sry 😕
Ne znam to stavit hahahahahaj ,probat ću,evo ukratko on 38 ja 32,imamo zajedničko dijete ,drugo pokušavamo od prvog mjeseca meni je papa uredan ,njemu je dobar spermiogram,druge pretrage nisam radila jer mi kažu da malo pokušavamo da nije vrijeme jos za hormone radit,znam da kratko pokušavamo al evo 3 mjeseca konstantno se trudimo al nista,
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Od mene sigurno nista ni ovaj mjesec dosta mi je više pa tako bit uporan i nista pa jel moguće, a prvo smo davnoooo neplanirani od jednog nezaštićenih puta
Mozda da u potpis stavis neke informacije ko mi ostali da se lakse pratimo, ovak neuspijevam sve popamtit sry 😕
Ne znam to stavit hahahahahaj ,probat ću,evo ukratko on 38 ja 32,imamo zajedničko dijete ,drugo pokušavamo od prvog mjeseca meni je papa uredan ,njemu je dobar spermiogram,druge pretrage nisam radila jer mi kažu da malo pokušavamo da nije vrijeme jos za hormone radit,znam da kratko pokušavamo al evo 3 mjeseca konstantno se trudimo al nista,
Odes na svoj profil gore desno i dole na dnu ti piše potpos pa napišeš tamo...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Odi na svoj profil, s lijeve strane di su podaci email, korisnicko ime blabla dole ispod toga imas rubriku POTPIS i tu upises te podatke da se lakse pratimo, mozes i stavit ovaj graf da se pratimo koji si DC
Mi pokusavamo od 12/2020 i isto onak je lagano frustrirajuce jer se nista ne desava, a onda cujes kak su ovi il oni trudni i to od prve 😞 tako da te u potpunosti razumijem
Ali gledaj to ovako, jedno imate, doci ce i drugo samo ocito treba malo strpljenja ❤️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Mislim da je ovo zadnji test. Konačno je to poštena crta 😁 https://ibb.co/MVcffrb
Ceeeeestitam 🥳🥳🥳🥳🥳
Jako se lijepo vidi ❤️
Zelim ti mirnu i zdravu trudnocu ❤️❤️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bella tako i meni, sve ode s mengom 🤦♀️ ovo je jos dobro, bude 3-4... 50 dana sam pila kendural c. Pa mi je rekla opet dat ako bude lose, bas danas moram zvati
Skategirl ni ja se nisam susrela s previsokim zeljezom... vidim da isto imas endo..imas li obilne menge?
Cure kako mene sve boli kao da cu mengu dobit svaki cas ... uzas cice trbuh leda..
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Cure kako mene sve boli kao da cu mengu dobit svaki cas … uzas cice trbuh leda..
Nakon onog plusa hmhm. Ja se nadam da nikako nećeš dobit i cekamo opet tvoju potvrdu🤞🤞😇😇💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji