Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    29. Ožujak 2021. 17:03

skategirl

Marinci

Od mene sigurno nista ni ovaj mjesec dosta mi je više  pa tako bit uporan i nista pa jel moguće, a prvo smo davnoooo neplanirani od jednog nezaštićenih puta

Kolko vec pokusavate? Ste radili ista od nekih pretraga?
    Mozda da u potpis stavis neke informacije ko mi ostali da se lakse pratimo, ovak neuspijevam sve popamtit sry 😕

Ne znam to stavit hahahahahaj ,probat ću,evo ukratko on 38 ja 32,imamo zajedničko dijete ,drugo pokušavamo od prvog mjeseca meni je papa uredan ,njemu je dobar spermiogram,druge pretrage nisam radila jer mi kažu da malo pokušavamo da nije vrijeme jos za hormone radit,znam da kratko pokušavamo al evo 3 mjeseca konstantno se trudimo al nista,

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 17:09

Marinci

skategirl

Marinci

Od mene sigurno nista ni ovaj mjesec dosta mi je više pa tako bit uporan i nista pa jel moguće, a prvo smo davnoooo neplanirani od jednog nezaštićenih puta

Mozda da u potpis stavis neke informacije ko mi ostali da se lakse pratimo, ovak neuspijevam sve popamtit sry 😕

Ne znam to stavit hahahahahaj ,probat ću,evo ukratko on 38 ja 32,imamo zajedničko dijete ,drugo pokušavamo od prvog mjeseca meni je papa uredan ,njemu je dobar spermiogram,druge pretrage nisam radila jer mi kažu da malo pokušavamo da nije vrijeme jos za hormone radit,znam da kratko pokušavamo al evo 3 mjeseca konstantno se trudimo al nista,

Odes na svoj profil gore desno i dole na dnu ti piše potpos pa napišeš tamo... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• skategirl
    29. Ožujak 2021. 17:12

Marinci

skategirl

Marinci

Od mene sigurno nista ni ovaj mjesec dosta mi je više pa tako bit uporan i nista pa jel moguće, a prvo smo davnoooo neplanirani od jednog nezaštićenih puta

Odi na svoj profil, s lijeve strane di su podaci email, korisnicko ime blabla dole ispod toga imas rubriku POTPIS i tu upises te podatke da se lakse pratimo, mozes i stavit ovaj graf da se pratimo koji si DC 
    Mi pokusavamo od 12/2020 i isto onak je lagano frustrirajuce jer se nista ne desava, a onda cujes kak su ovi il oni trudni i to od prve 😞 tako da te u potpunosti razumijem
    Ali gledaj to ovako, jedno imate, doci ce i drugo samo ocito treba malo strpljenja ❤️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• skategirl
    29. Ožujak 2021. 17:14

Sarita_00

Mislim da je ovo zadnji test. Konačno je to poštena crta 😁 https://ibb.co/MVcffrb

Ceeeeestitam 🥳🥳🥳🥳🥳
    Jako se lijepo vidi ❤️
    Zelim ti mirnu i zdravu trudnocu ❤️❤️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

29. Ožujak 2021. 17:16

Sarita 🥰❤❤ zelim ti skolsku trudnoću ❤

buhtlica23
    29. Ožujak 2021. 17:26

Sarita cestitam 😊😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Veroma
    29. Ožujak 2021. 17:34

Cestitam sarita 🥰

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

29. Ožujak 2021. 17:43

Bella tako i meni, sve ode s mengom 🤦‍♀️ ovo je jos dobro, bude 3-4... 50 dana sam pila kendural c. Pa mi je rekla opet dat ako bude lose, bas danas moram zvati

Skategirl ni ja se nisam susrela s previsokim zeljezom... vidim da isto imas endo..imas li obilne menge?

Veroma
    29. Ožujak 2021. 17:51

Cure kako mene sve boli kao da cu mengu dobit svaki cas ... uzas cice trbuh leda..

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Ožujak 2021. 17:55

Veroma

Cure kako mene sve boli kao da cu mengu dobit svaki cas … uzas cice trbuh leda..

Nakon onog plusa hmhm. Ja se nadam da nikako nećeš dobit i cekamo opet tvoju potvrdu🤞🤞😇😇💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.