Stavila,hvala curke
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Bellatako i meni, sve ode s mengom 🤦♀️ ovo je jos dobro, bude 3-4… 50 dana sam pila kendural c. Pa mi je rekla opet dat ako bude lose, bas danas moram zvati
Skategirlni ja se nisam susrela s previsokim zeljezom… vidim da isto imas endo..imas li obilne menge?
Prije operacije ciste M su mi bile dosta obilne s puno ugrusaka da sam morala polusjedeci "spavat" (to nije spavanje to je mucenje, dizanje svakih 2h i mijenjanje onih najvecih nocnih ulozaka) prvih 3-4 dana
Zadnje 3 M su bile slabije, al i dalje procurim kroz noc 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bas zbog tih obilnih sam mislila da mi je nisko zeljezo 🤷♀️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Joj neznam bas uzas, trebala bi doci za 5 dana a vec sam sad koma
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Cure kako mene sve boli kao da cu mengu dobit svaki cas … uzas cice trbuh leda..
Joj neznam bas uzas, trebala bi doci za 5 dana a vec sam sad koma
Ma neeeece doc samo opusteno i ponovi ti sutra test
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Sarita 🥰🥰🥰😍😍😍 predivan ❤️ nek bude skolska i dosadna 😘
Veroma ma nece doc 😘😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bellatako i meni, sve ode s mengom 🤦♀️ ovo je jos dobro, bude 3-4… 50 dana sam pila kendural c. Pa mi je rekla opet dat ako bude lose, bas danas moram zvati
Skategirlni ja se nisam susrela s previsokim zeljezom… vidim da isto imas endo..imas li obilne menge?
Prije operacije ciste M su mi bile dosta obilne s puno ugrusaka da sam morala polusjedeci "spavat" (to nije spavanje to je mucenje, dizanje svakih 2h i mijenjanje onih najvecih nocnih ulozaka) prvih 3-4 dana
Zadnje 3 M su bile slabije, al i dalje procurim kroz noc🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bas zbog tih obilnih sam mislila da mi je nisko zeljezo🤷♀️
Da, bas zato i pitam... neobicno... 🤷♀️ bas me zanima sta ce reci doktorica 🤞
Sarita čestitam🥳🥳
Zadnje 3 M su bile slabije, al i dalje procurim kroz noc🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bas zbog tih obilnih sam mislila da mi je nisko zeljezo🤷♀️
Da, bas zato i pitam… neobicno… 🤷♀️ bas me zanima sta ce reci doktorica 🤞
Sarita čestitam🥳🥳
u 9mj prije operacije sam vadila krv i zeljezo je bilo 11, sad je 36 🤷♀️
Nadam se da cu sutra popodne uspijet dobit dr pa javim
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Sarita cestitam 🌼💕
E ovaj dio mjeseca prije ovulacije mi je toooliko dug. Cini mi se da mi se vec tjednima nista zanimljivo ne dogada 🤣
Sarita cestitam 🌼💕
E ovaj dio mjeseca prije ovulacije mi je toooliko dug. Cini mi se da mi se vec tjednima nista zanimljivo ne dogada 🤣
😁😁Slažem se ali brzo ce too svakako... Al da je dug je duggg😵😵😵💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hvala ženske ❤️❤️
Želim vam da što prije dočekate svoje plusiće i da se što prije družimo na zimskim bebama ❄️❄️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji