Evo ja ipak već sad pišnula lh… Makar da negdje gledam ➕🤣🤣🤣
Ja zadovoljna ide to prema pikčini💓💓
https://ibb.co/vVzDYT3
Eto sad kad se makla ova pinky boja 😁😁https://ibb.co/QM6Yrxt
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
lazyO unila sam al nije promiio misljenje hahah pa sam pobrisala, ne znam bas da je bio egg , necemo se lagat ahahaah, probat cu opet, a mislim da ga je najvise zbunilo sta sam ocajno spavala tu noc kad je tribala bit ovulacija :/
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
ide to rio mare uskoro ce
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Riomare tamniiiiii 👌👌
Ginny "nećemo se lagati" - jer jednom kad izdaš svoj graf gotovo je! 😂😂😂
Sarita ajmeeeee predobro! Baš si mu na lijep način to rekla 🤗 ja sam imala masu scenarija o tome kako ću reći mužu da sam trudna, ali mislim da će se sve svesti na to da ću mu htjet reći i ostat ću bez teksta i plakat od sreće a on nek pogađa 😂😂
LazyO kako je bilo u wellnesu? 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Riomare tamniiiiii 👌👌
Ginny "nećemo se lagati" - jer jednom kad izdaš svoj graf gotovo je! 😂😂😂
Sarita ajmeeeee predobro! Baš si mu na lijep način to rekla 🤗 ja sam imala masu scenarija o tome kako ću reći mužu da sam trudna, ali mislim da će se sve svesti na to da ću mu htjet reći i ostat ću bez teksta i plakat od sreće a on nek pogađa 😂😂
LazyO kako je bilo u wellnesu? 😁
Hahaha nisam te imenovala u proslom postu, al sam ti krenula pisati - jao divno. Totalni no-brain zenski vikend s malo vina i puno natakanja u jacuzziju, masazica, saune..mislim da bih ja tako svaki drugi vikend da imam viska novca 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Skategirl počet ću s trakicama sutra polako ,idem i na uzv pa ću zapravo vidjeti kako stoje folikuli I onda napraviti doma trakicu.😁 dobro sam, ovo mi je dobar period,čim M prođe meni dobro😅
Mare nadam se da ćeš ishoditi tu terapiju💪🤞🤞🤞i lijepo za lh😁
Lavanya plivit D3 ima 4000 jedinica(u 20 kapi) a ja pijem 5 kapi dnevno. Tak mi je dr propisala,još imam 800 jedinica u prenatali,znači ukupno dnevnu 1800jedinica unesem. Da željezo ti je baš na granici,jesi dobila što za to? Meni sa M sva krv i željezo odu😅😅
Haha Sarita, pikni slikicu onda😘😘
T.loza hahaha🤣🤣🤣
LazyO neka si lijepo uzivala💝
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
ooo lazyO promasila sam taj vikend, kako lipo...
tloza jesi vidla hahah, al evo prominila sam i nista. igrat cu se i dalje haha. ja znam kad je bila ovulacija a on nek se misli
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bella super, drago mi je da si dobro jao dada ti imas pregled sutra, totalno mi je promaklo to, al super pa da vidis koja je faza, javi
Vidim da spominjete zeljezo, ja u petak vadila krv i zeljezo mi je kao poviseno 36, a interval je do 30. Mislite li da bi to moglo biti problem?
Zovem dr u petak i danas, al naravno da mi se ne javlja
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Skategirl počet ću s trakicama sutra polako ,idem i na uzv pa ću zapravo vidjeti kako stoje folikuli I onda napraviti doma trakicu.😁 dobro sam, ovo mi je dobar period,čim M prođe meni dobro😅
Mare nadam se da ćeš ishoditi tu terapiju💪🤞🤞🤞i lijepo za lh😁
Lavanya plivit D3 ima 4000 jedinica(u 20 kapi) a ja pijem 5 kapi dnevno. Tak mi je dr propisala,još imam 800 jedinica u prenatali,znači ukupno dnevnu 1800jedinica unesem. Da željezo ti je baš na granici,jesi dobila što za to? Meni sa M sva krv i željezo odu😅😅
Haha Sarita, pikni slikicu onda😘😘
T.loza hahaha🤣🤣🤣
LazyO neka si lijepo uzivala💝
Hvala bella... A ti nam sutra javi i avu sreću da je sve super i odličmo maaa najboljee💓💓
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bellasuper, drago mi je da si dobrojao dada ti imas pregled sutra, totalno mi je promaklo to, al super pa da vidis koja je faza, javi
Vidim da spominjete zeljezo, ja u petak vadila krv i zeljezo mi je kao poviseno 36, a interval je do 30. Mislite li da bi to moglo biti problem?
Zovem dr u petak i danas, al naravno da mi se ne javlja
Javim svakako🤗
Hmmm još se nisam s tim susretala. Piješ neke prenatale? Bas me zanima kaj ce dr reći.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji