Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    29. Ožujak 2021. 14:16

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

Skategirl počet ću s trakicama sutra polako ,idem i na uzv pa ću zapravo vidjeti kako stoje folikuli I onda napraviti doma trakicu.😁 dobro sam, ovo mi je dobar period,čim M prođe meni dobro😅
    Mare nadam se da ćeš ishoditi tu terapiju💪🤞🤞🤞i lijepo za lh😁
    Lavanya plivit D3 ima 4000 jedinica(u 20 kapi) a ja pijem 5 kapi dnevno. Tak mi je dr propisala,još imam 800 jedinica u prenatali,znači ukupno dnevnu 1800jedinica unesem. Da željezo ti je baš na granici,jesi dobila što za to? Meni sa M sva krv i željezo odu😅😅
    Haha Sarita, pikni slikicu onda😘😘
    T.loza hahaha🤣🤣🤣
    LazyO neka si lijepo uzivala💝

Hvala bella… A ti nam sutra javi i avu sreću da je sve super i odličmo maaa najboljee💓💓

Ma Mare moja😘❤💖❤💖❤💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    29. Ožujak 2021. 14:17

LazyO nekaaa, zaslužila si da te tetoše 🤗
    Ginny da te utješim i meni je prošli ciklus pokazao o tek na 6-7dpo 🤷‍♀️ e kakva ti je ovo rubrika na grafu "CP" gdje si označila HSO i FC, također šta to znači? 😂 Vidim da vas dosta ima tu VIP verziju. Ja sam nekako škrta ali sve se bavim mišlju da se i ja pretplatim

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bambina
    29. Ožujak 2021. 14:17

Ginny, pa da, evo baš gledam kalendar i u 12. mj mi je trajala 18 dana računam od dana ovulacije koja je potvrđena sa testom.. 😬 Da li je to neki eventualni problem? Pojma nemam.. 🤷‍♀️

Ginny
    29. Ožujak 2021. 14:22

mislim da sam negdi procitala da je od 11-17dana naormalan raspon , jesi dobila 18i dan ili dan nakon? 
    tloza cerviks hahhah, to te ta rubrika ;) ma , skinem ja njemu parametre i vratim na advance i poslin al nista se ne dogodi, predomisli se i vise ne pokazuje ovulaciju, kazem, od 4 potpuna grafa jednom je pogodio (jednom je oznacio ovulaciju na pik a ja sutradan bila u gina i kaze gin za nekoliko sati ce ovulacija, znaci falio je u dan). ako stavim da po lh oznaci ovulaciju nestane mi bazna (vodoravna)crta a to me nervira. ma ne triba ti vip verzija , nije toliko zanimljivo , ne znam...

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Bambina
    29. Ožujak 2021. 14:26

Ginny

mislim da sam negdi procitala da je od 11-17dana naormalan raspon , jesi dobila 18i dan ili dan nakon?
    tloza cerviks hahhah, to te ta rubrika ;) ma , skinem ja njemu parametre i vratim na advance i poslin al nista se ne dogodi, predomisli se i vise ne pokazuje ovulaciju, kazem, od 4 potpuna grafa jednom je pogodio (jednom je oznacio ovulaciju na pik a ja sutradan bila u gina i kaze gin za nekoliko sati ce ovulacija, znaci falio je u dan). ako stavim da po lh oznaci ovulaciju nestane mi bazna (vodoravna)crta a to me nervira. ma ne triba ti vip verzija , nije toliko zanimljivo , ne znam…

18. dan sam dobila i računam dan ovulacije.. 
    2. mjesec sam imala 17. dana.. Onda sam na granici nekakvoj.. 

Ginny
    29. Ožujak 2021. 14:29

dan ovulacije se ne racuna, također i prvi dan kad si dobila ne racunas ,  logika mi je da ne moze bit 18dpo i ujedno 1dc. ovulacija je ovulacija a iduci dan je 1dpo , bar ovako ja, mozda vi imate drugacije viđenje?

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Bambina
    29. Ožujak 2021. 14:31

Ginny

dan ovulacije se ne racuna, također i prvi dan kad si dobila ne racunas , logika mi je da ne moze bit 18dpo i ujedno 1dc. ovulacija je ovulacija a iduci dan je 1dpo , bar ovako ja, mozda vi imate drugacije viđenje?

Aha, pa onda je ok, 15-16 dana.. 

• skategirl
    29. Ožujak 2021. 14:36

Bella🌟

skategirl

Bellasuper, drago mi je da si dobrojao dada ti imas pregled sutra, totalno mi je promaklo to, al super pa da vidis koja je faza, javi
    Vidim da spominjete zeljezo, ja u petak vadila krv i zeljezo mi je kao poviseno 36, a interval je do 30. Mislite li da bi to moglo biti problem?
    Zovem dr u petak i danas, al naravno da mi se ne javlja

Javim svakako🤗
    Hmmm još se nisam s tim susretala. Piješ neke prenatale? Bas me zanima kaj ce dr reći.

Ne, pijem samo folnu i uzimam b-kompleks i kalcij+magnezij+vitamin D
    Al u tome nema zeljezo, a bas sam isla gledat nalaz krvi iz 9mj i tad mi je zeljezo bilo 11, znaci na donjoj granici. Reko ako ce mi i sad biti tako onda cu vidjet da uzmem dodatno zeljezo

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Bella🌟
    29. Ožujak 2021. 14:37

Ginny

dan ovulacije se ne racuna, također i prvi dan kad si dobila ne racunas , logika mi je da ne moze bit 18dpo i ujedno 1dc. ovulacija je ovulacija a iduci dan je 1dpo , bar ovako ja, mozda vi imate drugacije viđenje?

Slažem se s tobom i mislim da se tako računa. Dpo je days past ovulation -znaci dani nakon O . 1dpo je 1. Dan nakon dana O. A prvi dan M je 1dc- prvi dan ciklusa i to nije dpo jer je prvi dan novog ciklusa. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    29. Ožujak 2021. 14:40

Ginny aaaaaa baš ću potražiti sada i to

Ancio pa to je i meni palo na pamet, a onda si opet msm da valjda ima neke rubrike i za praćenje trudnoće pa je dobro. Jeftino ispada ova verzija na gldinu dana, ali ako mi bude trebalo još godinu dana da zatrudnim rađe ću odustati 😂 ipak je sad već prošlo godinu dana kako smo se prestali paziti 
    Bambina i ja se slažem s Ginny oko računanja ciklusa. Mudra nam je inače 😘😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.