Skategirl počet ću s trakicama sutra polako ,idem i na uzv pa ću zapravo vidjeti kako stoje folikuli I onda napraviti doma trakicu.😁 dobro sam, ovo mi je dobar period,čim M prođe meni dobro😅
Mare nadam se da ćeš ishoditi tu terapiju💪🤞🤞🤞i lijepo za lh😁
Lavanya plivit D3 ima 4000 jedinica(u 20 kapi) a ja pijem 5 kapi dnevno. Tak mi je dr propisala,još imam 800 jedinica u prenatali,znači ukupno dnevnu 1800jedinica unesem. Da željezo ti je baš na granici,jesi dobila što za to? Meni sa M sva krv i željezo odu😅😅
Haha Sarita, pikni slikicu onda😘😘
T.loza hahaha🤣🤣🤣
LazyO neka si lijepo uzivala💝
Hvala bella… A ti nam sutra javi i avu sreću da je sve super i odličmo maaa najboljee💓💓
Ma Mare moja😘❤💖❤💖❤💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
LazyO nekaaa, zaslužila si da te tetoše 🤗
Ginny da te utješim i meni je prošli ciklus pokazao o tek na 6-7dpo 🤷♀️ e kakva ti je ovo rubrika na grafu "CP" gdje si označila HSO i FC, također šta to znači? 😂 Vidim da vas dosta ima tu VIP verziju. Ja sam nekako škrta ali sve se bavim mišlju da se i ja pretplatim
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ginny, pa da, evo baš gledam kalendar i u 12. mj mi je trajala 18 dana računam od dana ovulacije koja je potvrđena sa testom.. 😬 Da li je to neki eventualni problem? Pojma nemam.. 🤷♀️
mislim da sam negdi procitala da je od 11-17dana naormalan raspon , jesi dobila 18i dan ili dan nakon?
tloza cerviks hahhah, to te ta rubrika ;) ma , skinem ja njemu parametre i vratim na advance i poslin al nista se ne dogodi, predomisli se i vise ne pokazuje ovulaciju, kazem, od 4 potpuna grafa jednom je pogodio (jednom je oznacio ovulaciju na pik a ja sutradan bila u gina i kaze gin za nekoliko sati ce ovulacija, znaci falio je u dan). ako stavim da po lh oznaci ovulaciju nestane mi bazna (vodoravna)crta a to me nervira. ma ne triba ti vip verzija , nije toliko zanimljivo , ne znam...
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
mislim da sam negdi procitala da je od 11-17dana naormalan raspon , jesi dobila 18i dan ili dan nakon?
tloza cerviks hahhah, to te ta rubrika ;) ma , skinem ja njemu parametre i vratim na advance i poslin al nista se ne dogodi, predomisli se i vise ne pokazuje ovulaciju, kazem, od 4 potpuna grafa jednom je pogodio (jednom je oznacio ovulaciju na pik a ja sutradan bila u gina i kaze gin za nekoliko sati ce ovulacija, znaci falio je u dan). ako stavim da po lh oznaci ovulaciju nestane mi bazna (vodoravna)crta a to me nervira. ma ne triba ti vip verzija , nije toliko zanimljivo , ne znam…
18. dan sam dobila i računam dan ovulacije..
2. mjesec sam imala 17. dana.. Onda sam na granici nekakvoj..
dan ovulacije se ne racuna, također i prvi dan kad si dobila ne racunas , logika mi je da ne moze bit 18dpo i ujedno 1dc. ovulacija je ovulacija a iduci dan je 1dpo , bar ovako ja, mozda vi imate drugacije viđenje?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
dan ovulacije se ne racuna, također i prvi dan kad si dobila ne racunas , logika mi je da ne moze bit 18dpo i ujedno 1dc. ovulacija je ovulacija a iduci dan je 1dpo , bar ovako ja, mozda vi imate drugacije viđenje?
Aha, pa onda je ok, 15-16 dana..
Bellasuper, drago mi je da si dobrojao dada ti imas pregled sutra, totalno mi je promaklo to, al super pa da vidis koja je faza, javi
Vidim da spominjete zeljezo, ja u petak vadila krv i zeljezo mi je kao poviseno 36, a interval je do 30. Mislite li da bi to moglo biti problem?
Zovem dr u petak i danas, al naravno da mi se ne javlja
Javim svakako🤗
Hmmm još se nisam s tim susretala. Piješ neke prenatale? Bas me zanima kaj ce dr reći.
Ne, pijem samo folnu i uzimam b-kompleks i kalcij+magnezij+vitamin D
Al u tome nema zeljezo, a bas sam isla gledat nalaz krvi iz 9mj i tad mi je zeljezo bilo 11, znaci na donjoj granici. Reko ako ce mi i sad biti tako onda cu vidjet da uzmem dodatno zeljezo
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Slažem se s tobom i mislim da se tako računa. Dpo je days past ovulation -znaci dani nakon O . 1dpo je 1. Dan nakon dana O. A prvi dan M je 1dc- prvi dan ciklusa i to nije dpo jer je prvi dan novog ciklusa.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ginny aaaaaa baš ću potražiti sada i to
Ancio pa to je i meni palo na pamet, a onda si opet msm da valjda ima neke rubrike i za praćenje trudnoće pa je dobro. Jeftino ispada ova verzija na gldinu dana, ali ako mi bude trebalo još godinu dana da zatrudnim rađe ću odustati 😂 ipak je sad već prošlo godinu dana kako smo se prestali paziti
Bambina i ja se slažem s Ginny oko računanja ciklusa. Mudra nam je inače 😘😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji