Sarita meni su se aplikacije pokazale enormno nepouzdanima.. 🥴 pogledaj zadnjih par ciklusa i kad ti je tad bila O. U pravilu je lutealna faza (od dana O do M) uvijek ista, pa radije po tome racunaj.. meni se to pokazalo pouzdanim, a M mi zna varirati od 28 do 38 dana...
Ginnyja ti od sveg srca želim da stvarno tako i bude ❤️❤️
Reapreko njuškala. https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299
Hvalaaa 😀😀
Di mi je post 🤔🤔🤔
Neato steka od jucer... Mnei isto tako.. Al treba pričekat malo😁🥴pa se stvori
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro cure,
trebala bi dobiti sutra, imala sam smeđe krvarenje od srijede do jučer na momente, i samo na papiru. Pričekati ću još sutra, pa ću opet napraviti test.
👩🏻🦳28
🧔🏼33
🤵👰05/2020
Pokušavamo 06/2020
Spontani 10/2020
Pokušavamo 01/2021
Jutro cure,
trebala bi dobiti sutra, imala sam smeđe krvarenje od srijede do jučer na momente, i samo na papiru. Pričekati ću još sutra, pa ću opet napraviti test.
🧚🧚🧚♀️Evo dobre vile da te zapraši sa plusićem❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bubamaro a danas? Moguce da je bilo implatacijsko ❤️ Drzim fige! 😂
Trakica počela blijediti https://ibb.co/MCF3kMR
Eno i Premom opet promijenio datum, sad na 28. 😅
Meni je ovo 5. prirodni ciklus, prije tog sam koristila pilule. Jedan ciklus je prošao mirno, pa me dva ciklusa užasno bolila O i kad je stala bol, nakon 12 dana bi dobila, trajali 28-30 dana Prošli ciklus nisam uopće osjetila O i na kraju je trajao 34 dana. Ovaj sad pratim da vidim točno.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita meni je garmin bio najtočniji 🤣🤣 inace je svaka tocna vise manje kad uneses neke parametre i imas par ciklusa zabilježeno. Imam tri app i svaka mi pokazuje isto. Inace ja sam ti prestala pit pilule u 5/19 i ostala trudna u sestom ciklusu pokusavanja 🤞😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Zujaliceeejos malo pa ides u napad🤞🤞 ako ste super pokrili kad si mislila da je ovulacija i sad jos danas i sutra ako je sad ovulacija i to je to! Nema otpisivanja ciklusa. Btw ako ti je danas/sutra ovulacija onda smo uskladjenje u dan😂.
Ja cekam danas da pocnu bolovi pa da znam da se nesto dogadja.
Sandricak ja bila u cacku:)) a i cesto idem poslovno u beges, sad vise ne od corone ali jedva cekam opet malo doc. Predivno mi je tamo.
I sad sam se omela i zaboravila sto sam sve jos htjela napisat…
Eeehh, nedostaje mi moj Čačak, nisam isla godinu dana zbog faking korone 🥺🥺😒
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji