Leptirprvi put cujem da postoji osiguranje kod privatnika, stvarno nisam upucena u to.
To je mene moj bio ponovo narucio na pregled nakon M da vidi dal je cista i dalje prisutna i bila je, isla sam dalje na kontrole i ispalo endo cista vel 5cm i morala operirat. Sad na zadnjoj kontroli nije bilo cisti, ali je npr malo teze vidio taj L jajnik s kojeg je otklonjena cista i onako bolilo me dok ga je gledao, a tipa dok gleda desni nema boli. On je nesto spominjo da je moguce da su se priraslice stvorile nakon operacije, nemam pojma, ovak me inace ne boli nis.
Jeste bili isti dan na pregledu?
Meni 8dan ciklusa nema cisti ali na kraju cisklusa ih bude :O
Tako sam nasla nesto raspitat cu se dali to postoji pa javim(osiguranje kod privatnika)
Nisam bila na isti dan, nije ni smatro da je bitno.
Prvi put sam bila pred kraj ciklusa taman prije O i naso je tu cistu
Onda sam odma nakon zavrsene M dosla na pregled, a ostale preglede se fkt ne sjecam kad sam isla. Al cista je bila prisutna i cak je nesto narasla u tih mjesec dana.
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Lindsay nadam se da će ipak i tih 10% upaliti ❤️❤️ Vidiš koja sam ja bludnica 🤣🤣
Mimi postaviš sliku na https://imgbb.com/
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mimi25 sliku nam možeš postaviti preko linka imgbb.com :)
Bella ♥️♥️
Sarita ti sad ideš u zimske jeld? Ma čuvaj mi mjesto ženo, eto mene krajem 5og mj!!! :D taman će bebica doći tati svom za rođendan pa će jadan tata past u drugi plan al ko ga šiša, nek se navikne 😁😁 jesi rekla mužu za testić?
Lindsay najdraža, joj kako volim vidjeti kad se javiš ♥️♥️♥️♥️♥️ nisam još došla do tog dijela da proučavam metode oplodnje u postupku pa se ni ne razumijem u to sasvim, ali vjerujem je ovo to to i neće ti ni trebati više postupaka ♥️♥️ znači odbrojavamo od sljedeće srijede ili četvrtka, uhhh tako ti je blizu tvoja bebica 😍😍 sretno generalko naša! 💂♀️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Mimi25 a ne znam što bi ti rekla za tu lh, to možeš piškiti čisto iz zabave ali ne može se uzeti kao relevantan pokazatelj trudnoće. Najbolje da kupiš hcg test i onda ćeš znati :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Evo ga… ovo je 8DPO , 2 urin , niti sat vremena nakon sta sam piskila 😂😂
SPRDAČINA 😂 popodne cu piskit opet :P
Mašooo biti ceee... Naterale smo te al tek je ipak 8dpo💜💜🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hvala na svim toplim rijecima, drage moje ❤️
Tloza pjesmica je super 😄❤️
Lindsay drzim fige za sve ❤️
.
Cure, ja cu napraviti malu pauzu od foruma, mjerenja i guglanja. Javit cu se povremeno i skicnuti sto je novo, ali necu biti toliko aktivna. Ljubim vas, grlim vas ❤️
Jutrooo ☕💋💐
Skategirl 💋❤ i ti si blizu hcg ,drzim figee 🤞
Samoja6 😅😅😂😂 ovo je sigurno neki muskarac koji nas zeza. 😅
Amy_94 Ne odustaj,mozda je jos ranoo. 🤞❤
Sarita_00 hvalaa za figee 🤞 Pisala sam i juce,ali verovatno nisi videla, pitala sam bas jel to od jednog hopsa dva dana pred O ? 😍😍❤ Divnoo,samo nekaa tamni ta crtica 🤞🤞💋❤ cestitaam 🎊🎊💐
Zuzuzujalice isto,mozda je jos rano. Ne otpisuj odmah . Saljem tii ogroman zagrljaj 🤗🤗❤ A neee da se odaljis od forumaa,bicemo tuznee 😔❤❤
Mašo Umirem ponovoo 😅😅😂😂 Ima jos nade,kad pisnes lh postavi nam tu. 💋❤ sad vidim da si piskila i hcg,jos je ranooo 😅❤💋
Sunshine10 💋❤
Belinda lepo sto si se javilaa. 💋 bezveze sa beli testic,mozda je isto prerano. Saljem zagrljaaj 💋❤
Lori1988 bezgresno zacecee. 😂😂 💋❤
Bambina 💋❤ i ti jos malo piskis hcg 🤞🤞
Butterfly564 💋❤
RioMare NimfoMaree preskoci jedan daan,hm hm hm 🤔😂💋 ljubim tee ❤❤💋
Marty etoo,isti su. I meni je lakse sada. 💋❤
Lola 💋❤
Leptir2014 nadam se da ces se sto pre resiti tih bolova. 💋
T.loza 💋❤
Lindsay Navijam da si uskoro TICNU,sto ces i bitii. 🤞🤞🎊🎊❤
Bella 💋💋❤
Mimi25 dobrodosla . Mislim da ne treba da se pouzdas u lh trakice. Uzmi hcg test ako ti vec kasni 4 dana. 🤞🤞💋
Wonderer, Ginny, LazyO tj svimaa.saljem poljupcee, zagrljaje itd uživajte u ovom danuu.😘😘❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sandričak kako si mi ti? ♥️
Zuzujalice razumijem, žao mi je što nas nećeš više uveseljavati svojim pjsesmicama. Javi nam se tu i tamo da znamo da si dobro, a pogotovo s plusićem 🤗
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Zujaliceeeeeeeeeeeeee 😔😔😔😔!
Znači uđem po defaultu na zadnju str pa ću se kao i obično vratit nazad i čitat u miru, da sve prokomentiram, kad ubode me u oko tvoja poruka da ćeš manje pisat. Nažalost pretpostavljam razlog, ali nemoj pliz otpisat ovaj ciklus jos, ne znamo sa sigurnoscu ni kad ti je bila O, ima jos nade 🤞😘!
Idem sad citat sve što se događalo tijekom jutra...
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji