Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    26. Ožujak 2021. 10:06

Zuzuzujaliceee pjesnjikinjo našaa... Ko ce nas uveseljavati😏😏 aliii ako tako osjecas imas moju podrsku💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    26. Ožujak 2021. 10:59

Zuzuzujalice falit ćeš jako❤❤❤❤ ali razumijem tu potrebu. Drzi se draga😘😘💕💕💕

Angel 🌼
    26. Ožujak 2021. 11:10

Cure na fejsu sam vidjela ovu super akciju. Ako koja treba folnu sad za ovaj i iduci mjesec. Zbog roka trajanja be snizena na par kuna
    https://ibb.co/wgTWM3M

RiO MArE🐟😅❣️
    26. Ožujak 2021. 11:19

Angel1991

Cure na fejsu sam vidjela ovu super akciju. Ako koja treba folnu sad za ovaj i iduci mjesec. Zbog roka trajanja be snizena na par kuna
    https://ibb.co/wgTWM3M

Dokad je rok

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Angel 🌼
    26. Ožujak 2021. 11:28

5.mj.

▪Marty
    26. Ožujak 2021. 11:29

Bella ma da.. pokušavam se stresirati čim manje :) hvala ti 💕💕 negdje za tjedan dana će tebi biti interesantni dani, tako daa ja počinjem navijati već sad za tvoju pahuljicu🤞🤞koji dan ideš gin? možda će ti i ona moći reći kakva je situacija s folikulima i o
    zuzuzujalice draga, zujko naš simpatični, napravi kako misliš da je za tebe najbolje, ali molim te samo nemoj klonuti duhom. budi mi dobro i razmišljaj pozitivno. teško je uvijek te zadnje dane kad iščekujemo hoće plusić ili neće, ali još nije gotovo tako da te lako još iznenadi plusić, a kao ne, budi jaka kao i do sada i vjeruj da će biti uskoro ❤ jer hoće! šaljem ogroman zagrljaj koji lomi rebra
    t.loza tako je kraljice naša ❤
    sandričak ❤ sestro po tsh
    lindsay sretnoooo! 🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    26. Ožujak 2021. 11:35

▪Marty

Bella ma da.. pokušavam se stresirati čim manje :) hvala ti 💕💕 negdje za tjedan dana će tebi biti interesantni dani, tako daa ja počinjem navijati već sad za tvoju pahuljicu🤞🤞koji dan ideš gin? možda će ti i ona moći reći kakva je situacija s folikulima i o zuzuzujalice draga, zujko naš simpatični, napravi kako misliš da je za tebe najbolje, ali molim te samo nemoj klonuti duhom. budi mi dobro i razmišljaj pozitivno. teško je uvijek te zadnje dane kad iščekujemo hoće plusić ilineće, ali još nije gotovo tako da te lako još iznenadi plusić, a kao ne, budi jaka kao i do sada i vjeruj da će biti uskoro ❤ jer hoće! šaljem ogroman zagrljaj koji lomi rebra t.loza tako je kraljice naša ❤
    sandričak ❤ sestro po tsh
    lindsay sretnoooo! 🤞🤞

❤❤ idem u utorak, tad ću biti 10 dc,možda bi se neki folikulići mogli vidjeti, na to računam,trebala sam biti 12 dpo al M je kasnila. Možda probam dog još koji dan da dođem da popratimo folikul,vidit cu kak ce ići 😁tempicu sam odlicila ne mjeriti iako sam mislila da budem, jer nekako mi se neda toliko opterećivati a ne budim se svaki dan u isto vrijeme i trebam se manje stresirati i razmišljati o svemu tome. Imam dojam da nakon toliko mjeseci već polako me pušta ona opsesija s početka. Lakše mi je jer kao da sam navikla na trenutnu situaciju.

Sandričak
    26. Ožujak 2021. 11:42

T.loza Hvalaa sto pitaas. 🥰😘 Dobro sam,evo tek 2dpo ,ne osećam nista naravno 🤪 heheh.😁 Bas sam u nekom haosu cele ove sedmice,osecam se kao da nista ne mogu da stignem.  Pojma nemam, ali to je odlično jer ne razmisljam previse o t, iako ipak i razmisljam, uvek je to tu negde u malom mozgu.  Kako si tii ?🤗🤗😘

Bella procitah sad da pusta opsesija sa početka.  Osecam see bukvalno isto,nekako neka bude sta bude. Sve sam probala, sad evo i temperaturu, ali nekako se ne nadam,i ne unosi mi vise nista toliko nervozu i stres,msm i na lh trakice.  Možda je tako i bolje ,pa se opustimo i iznenadimo nasim plusicima uskoro. Ljubim te 💋

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Bella🌟
    26. Ožujak 2021. 11:49

Sandričak

T.loza Hvalaa sto pitaas. 🥰😘 Dobro sam,evo tek 2dpo ,ne osećam nista naravno 🤪 heheh.😁 Bas sam u nekom haosu cele ove sedmice,osecam se kao da nista ne mogu da stignem. Pojma nemam, ali to je odlično jer ne razmisljam previse o t, iako ipak i razmisljam, uvek je to tu negde u malom mozgu. Kako si tii ?🤗🤗😘

Bella procitah sad da pusta opsesija sa početka. Osecam see bukvalno isto,nekako neka bude sta bude. Sve sam probala, sad evo i temperaturu, ali nekako se ne nadam,i ne unosi mi vise nista toliko nervozu i stres,msm i na lh trakice. Možda je tako i bolje ,pa se opustimo i iznenadimo nasim plusicima uskoro. Ljubim te 💋

Možda i je draga Sandričak. Kad je nekako iz mjeseca u mjesec ništa, a sve živo se prati i jos sam znala u plodnim danima isključivo razmišljati o tome kad treba hopsati i najvažnije je bilo da se to odradi ,i onda razmišljanja 2 tjedna intenzivno o simptomima i tako iz mjeseca u mjesec stvarno dođe do zasićenja. I ovo što kažeš,šta bude bude. Mislim ,i dalje ću ja popratiti O i hopsati kad treba,ali bez mentalnog pritiska i opsesije, neda mi se više . Trenutno sam u tako nekom elementu😁

Loza 💙😇
    26. Ožujak 2021. 11:56

Sandričak kako misliš 2dpo si a ne hvata te mučnina i nemaš osjećaj da si već otvorena za porod, a golub te čudno ne gleda? 😂 Eee slažem se to da je bolje kad imaš obaveza. Nije da ne razmišljaš o tome ali jednostavno nije u prvom planu. I ja sam sretnija kad sam u obavezama ili u društvu pa neću misliti na to. Nama danas koooonačno lijep dan! Jučer je kao bilo sunčano ali vjetar puhao pa sam to iskoristila da naberem malo cvijeća i spremim kuću. Danas idem na dvorište, malo sa sveki oko rasade i taaaako :D 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.