A kada Bambina piskiii?
Danas sam tek 9. dpo, neću joooooš preko reda! 😄 ❤️
Prijavljujem grčiće od jutros, cicke bole..
Nekako imam osjećaj da ću ranije dobiti M, a opet toliko rano znači da se nešto pošemerilo totalno, ne znam.. 🤷♀️
Jutro curke..
Bella kako si mi danas? Ma za lh nije ništ napisala, ne znam eto. Ona kaže da je taj tsh ok i ne radi paniku, vidiš po odgovoru doslovno sam ga kopirala. Točno to sam i ja sve čitala i na betaplus stranicama i na ostalim, i također za amh, zato sam ju i pitala kaj misli o tome kaj je toliko visoko obzirom na moje godine. Znam da jedna cura ima nalaz amh 58 i njezin gin je rekao da je to isto ok. eto sad ostala trudna. Kao bitno da nije ispod donje granice.. Mislim si sve pustiti i vjerovati dr, jer kaj sad da njoj napišem nek mi da terapiju za tsh, mislim da mi ne bi dala ako smatra da to ne treba u ovoj fazi snižavati a i na kraju krajeva dr je stvarno ok i dobra je.. pustit ću za sada, pa ako još par mj neće biti ništa onda ću se s njom ozbiljnije porazgovarati.. ići ću onda i na prohodnost.
Sunshine hmm baš me zanima što će ti reći endokrinolog, javi obavezno! nadam se da će muž riješiti leukocite, drago mi je da je spermio ok! moj je sad pio isto atb ali zbog bakterije u ejakulatu..
Sarita najprije ti čestitam od srca draga moja! ❤️❤️❤️ jaako mi je drago da te plusić iznenadio baš sad kad ga nisi toliko očekivala i kad si imala opušteniji ciklus radi okupacije oko pregleda i operacije. nek ti trudnoća bude uredna i školska, uživaaj ženo u svakom danu! ❤️ hvala ti na lijepim željama za mene
Zujalice i Amy žao mi je za testiće, ali stigne to još sve okrenuti na plusić! držite se, grlim vas ❤️
Mare draga, jasno.. ali tvoj tsh je i viši od mojeg, pitanje kaj bi meni rekla moja dr na to.. dal bi tada išla snižavat hmm.. ugl moramo im vjerovat kako god bilo, da ne izludimo.. kako si mi ti?
sandričak ne, rekla je da u trudnoći ne smije biti viši od 2.5 i da bi se onda tek išlo snižavat.. a u ovoj fazi ovakav rezultat ne snižavati. znači mi dvije imamo isti rezultat tsh i naši gini su istog stajališta.. sad mi je lakše :)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure zao mi je za minuse 😔 nadam se da je jos rano i da ce se za koji dan pokazat ➕
Belinda javi sta gin kaze 😘
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bar daje neka sjenica bila, nada... A nije mi jasno zasto mi smetaju mirisi, stalno piškim, povracala... Jel moguce da so toliko umislis da dođe do toga
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Hvala cure ❤️
Makar me još uvijek nekako frka.
Sunshine stvarno nam je ispalo da je manje zapravo više. A očito je neki vojnik bio toliko uporan da je 2 dana čekao O 🤣🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bar daje neka sjenica bila, nada… A nije mi jasno zasto mi smetaju mirisi, stalno piškim, povracala… Jel moguce da so toliko umislis da dođe do toga
Moguce je, ali ne kod tebe 🤗🤗 pokusaj opet svakako... Sutra možda 💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Marty da dosta mi je veći od vašeg zato vjv i trazi terapiju... A da je tako niži neznam isto dali bi se odlucila na to... Tako da vjerujmo im... 💋💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Mare necu ja jos piskiti dnaas 8-9dpo tak da mislim da nema smisla jos, jedino me vuce Masa sa svojim LH trakicama pa razmisljam da i ja danas jednu pisnem. 🤣🙈
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Sarita cestitke ☺️ Ostale curke zao mi je ali bit ce iduci ciklus 💖 ja nemam nikakvih naznaka za O ni nista za prijavit
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Sarita ooo mozda bude onda cuurka
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sortiraj odgovore
Najstariji