zujalica zao mi je sto cujem da uzimas pauzu od foruma, ali ako ti je to potrebno onda tako trebas i napravit. Nemoj jos do kraja otpisat ovaj ciklus, vremena ima, ako ne dodje sad bude iduci. Saljem zagrljaj. Drzi se
Lindsay drzim najvece fige da vam uspije 💕💕
.
Meni muz taaaako digo tlak maloprije, skoro sam ga zadavila, a radi gluposti 🤦🏼♀️ pocinje moja PMS nervoza na njega
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Dakle jučerašnji dan je bio takav vrtuljak ovdje..
Sarita pa tebi čestitam!!! Prava crtica 🥳❤❤❤. Jedva čekam vidjeti kako još tamni!
Dakle primilo se od jednog hopsa 2 dana prije O. Ja sve kontam da ću nakon vas puno s istom pričom i svog M natjerat na apstinenciju sljedeći mjesec do 11-12DC 😂. Blago njemu sa mnom.
Zujalice baš mi je žao za test, iskreno mi je bio tako pozitivan osjećaj za tebe. Mislim, moja intuicija je vrlo upitna, ali generalno baš si imala uredan i lijep ciklus, dugo tamne trakice, tempica super, pokrili dobro, to što tijelo još nije odlučilo surađivati s natalitetnom politikom je njegova stvar! Do sljedećeg mjeseca imaš posla objašnjavati maternici i folikulima zašto je dobro surađivati za opće dobro. Bit će to ❤. Ne mogu reći da podržavam tvoje povlačenje s foruma jer šti ćemo bez tebe 🥺, ali zapravo te razumijem potpuno, i ne budi stranac, javi se tu i tamo. Ak poželiš ovak na ho-ruk, možeš mi se javiti pa razmijenimo kontakte- ako poželiš javi se na [email=forumlazyo@gmail.com]forumlazyo@gmail.com[/email]. Ljubim u čelo 🥰
Amy isto mi je baš žao za test..
Belinda sretno s pretragama, javljaj nalaze hormona, briseva, svega. Baš mi žao za testić...najgore što si simptome teško ignoriramo, mogu značiti i sve i ništa, ali ne možeš ih zanemariti i onda se razočaramo. Poznamo osjećaj, i drži se..bar imaš akcijski plan! Nek te to pogura dalje ❤
Maso ajmo i popodne hcg, trudnice 🤭🤭🤞
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Marty ne brini se za tsh, povišen je, ali nedavno sam čula za ostvarenu trudnoću s tsh blizu 4. I to bez problema. Bit će to dobro, lijepo je znati da je sve realno u nekim referentnim intervalima i nema razloga za zabrinutost- mislim da se službeno smiješ opustiti 😚
Bella carice naša, ma kako god odlučiš dobro je- teško se odvojiti od trakica i tempice, nekom je stres, ali uglavnom daje osjećaj sigurnosti, pa kako god- nema loše odluke. Nije loše onda malo se odmaknuti od praćenja ako ćeš ionako na pregled pa imaš sigurnost u tu ruku. Nego sad je M prošla, opuštene taktike krenule? 🤭
Loziceee veselo moje 😁❤
Wonderer, jel ovuliraš ti? 😂
Lindsay sretno sretno sretno, jao nadam se da će se od prve uloviti ❤❤❤
Leptir dobro je, barem si mirna s testom, sad lagano pregledati ciste, nadam se da ce biti ok. Sto se tice privatnika, to si pogledas direkt na stranicama poliklinika godisnje pakete. Ili croatia/uniqua i pakete drugih osiguravajucih nekih 2-3000kn godisnje pa imas sistematske, specijalisticke preglede...pogledas koji paket nudi najvise od usluge i to je to.
Rio Mare, Sandričak, Sunshine, Lori, i koga sam izostavila nenamjerno- sretan vam petaaaak 🥳🥳🥳❤
.
A sto se tice ove persone koja tu glumi nevinu curicu, jaooo. Bože dragi. (to je i meni bio najbolji komentar gdje je krenulo plakanje 😂). Lik, makni se vise s foruma, smaras i dosadan si, ili ako si zensko si psihicki bolesna i zeljna paznje- milijun ljudi ti je u svim grupama reklo da nema sanse. Vama cure preporucam da potencijalna daljnja pitanja/izjave samo ignorirate.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
zoeeuzoee
11:59 26. OŽUJAK 2021.
Cure samo da vam javim i odma zahvalim na podrsci.
Gibekologica me danas zvala i rekla da beta nije savrsena ali raste pa tek idem u cet na pregled.
Zelim vam svu srecuu🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Hvalaa svima ja se jos uvijek nadam da nece doci m..
Moja prijateljica je imala dan prije m negativno ma niti sjenicca.. I drugi dan pozitivan tako da ima jos malo nade 🤞
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Ja neću piskit jedino ako mi zakasni, a imam simptome da ću dobiti M jedino što mi je drugačije je da nisam ništa živčani,a prije M inače uvijek plačem i nervoza ajme
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sarita čestitam ti draga,imas li kakve simptome trudnoce,nisam sve dobro pročitala pa sam ne znam jesi li pisala
👦38👩32
Hvalaa svima ja se jos uvijek nadam da nece doci m..
Moja prijateljica je imala dan prije m negativno ma niti sjenicca.. I drugi dan pozitivan tako da ima jos malo nade 🤞
Ma neće doći,ne smije
👦38👩32
Skategirl hahahahah mene muž više ignorir kad počnem tako histerizirati bezveze. Neki dan sam digla nos do neba jer samo baca robu u ormar bez da složi i onda je još doručkovao a nije mene ponudio s doručkom 🙄 we have fun 😂
Marinci 🤞🤞🤗
LazyO tu si miiiiiiii ♥️♥️♥️ kako si mi ti? Sretan ti 14dc!!! Ni da se pohvališ, kao da ne moraš častiti 😒😂
Zoeeuzoee sretno, javi kako je prošao pregled :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
LazyO💕💕M prolazi, još danas nešto brljavi, ali opuštene taktike kreću uskoro😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji