Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine10
    26. Ožujak 2021. 12:15

Ja sam vise skoro luda, dakle mjesec i po bez hopsanja vec !! Ako mi opet kazu da ne smijemo jos jedan mjesec,  ako muz dobije neke antibiotike. Pa ja cu vise zavrsit u nekoj ludariiii 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

LazyO
    26. Ožujak 2021. 12:16

Lozice ma tu sam jaaaa samo u poslu i obvezama ovih dana pa se neću baš stići puno javljati, odmah najavljujem 😋. A umrla sam na tvoju lijenu implantaciju od prošlog mjeseca 😂. Štaš, ako su se meni sjenice prošli ciklus pokazale pred M iako muž nije bio tu za plodnih dana, sve je moguće, sam ti pišni trakicu 🤣
    .
    Moj 14DC će biti proslavljen u velikom tonu večeras jer sutra idem na mini wellness s kumicom pa da se večeras počastimo. Al inače pokrivamo mi i dalje bez beda, jučer smo skoro i dvaput, al taj drugi put sam se nečem opalila smijati i ode kvragu atmosfera 🤣. A tempica mi se već trebala dići, nemam pojma...baš sam i jučer popodne i danas prije posla mjerila da je 36.9 (inače nije dnevna tak visoka), al jutarnja je i dalje niža. 🤷🏻‍♀️

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Bella🌟
    26. Ožujak 2021. 12:19

LazyO

Lozice ma tu sam jaaaa samo u poslu i obvezama ovih dana pa se neću baš stići puno javljati, odmah najavljujem 😋. A umrla sam na tvoju lijenu implantaciju od prošlog mjeseca 😂. Štaš, ako su se meni sjenice prošli ciklus pokazale pred M iako muž nije bio tu za plodnih dana, sve je moguće, sam ti pišni trakicu 🤣
    .
    Moj 14DC će biti proslavljen u velikom tonu večeras jer sutra idem na mini wellness s kumicom pa da se večeras počastimo. Al inače pokrivamo mi i dalje bez beda, jučer smo skoro i dvaput, al taj drugi put sam se nečem opalila smijati i ode kvragu atmosfera 🤣. A tempica mi se već trebala dići, nemam pojma…baš sam i jučer popodne i danas prije posla mjerila da je 36.9 (inače nije dnevna tak visoka), al jutarnja je i dalje niža. 🤷🏻‍♀️

Oooo😁 proslavite lijepo 14dc🎉🎉🎉🎉😘

Loza 💙😇
    26. Ožujak 2021. 12:56

LazyO lijena implantacija 😂😂😂😂 hahaha
    Pa vidim po temp da je malo skočila, vidit ćeš još kroz par dana kako će se ponašati. Ne brini za to, meni je ff tek na 5-6dpo označio o. Meni ta tvoja temp djeluje just fine 👌 lijepo se provedite sutra u wellnesu ♥️♥️
    Sunshineeee sestro po mukama, jel tako??? Gledala sam bila neku seriju kad je ženska rekla da je toliko dugo već bez seksa da joj je najbliže seksu kad sjedne na veš mašinu dok centrifugura 😂😂😂 tak ćemo i mi hahahaha

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• skategirl
    26. Ožujak 2021. 12:56

t.loza

Skategirlhahahahah mene muž više ignorir kad počnem tako histerizirati bezveze. Neki dan sam digla nos do neba jer samo baca robu u ormar bez da složi i onda je još doručkovao a nije mene ponudio s doručkom 🙄 we have fun 😂

Mi isto oko hrane hahhah ja krrnula spremat jelo, a on meni dodje da se to njemu ne jede, a vec polu peceno sve. Mooomentalno sam mu htijela zafitiljit to sve skupa u glavu 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈 reko dobro, ne moras jest al drugo dobit neces 🤣🤣🤣
    LazyO sretan 14dc 🥳🥳🥳🥳
    Evo ja pisnula jednu LH i ful je svijetla, dosta sam vode popila prije nezz dal je do toga 🤷‍♀️ 
    https://ibb.co/qW2KwdP

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• skategirl
    26. Ožujak 2021. 13:07

Belinda ne znam sta bi pametno rekla, ocito na svakog suplementi razlicito djeluju, barem znas s cim da probas pa da vidis da li je do toga. Nadam se da ce pauza od suplemenata pomoc da se ciste vise ne javljaju pa onda po svoj plus ides 💪❤️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Bella🌟
    26. Ožujak 2021. 13:10

belinda09

Haaj curice,
    Evo mene nakon doktora. Napisat cu vam sto mi je rekla i samo da napomenem ovo je vezano za moju situaciju, ne zelim da ispadne da nesto propagiram kao lose ili da nekog namjerno plasim a mozda nekom pomogne.
    Zadnji put sam bila na ultrazvuku prije tocno mjesec i pol prije ovulacije da vidimo dal je otisla cista na kijevom jajniku. Nije je bilo i Ginic je i onda vidio jedan veliki vodeci folikul. To je bio mjesec kad nisam pratila ovulaciju trakicama i nisam nista pila od suplemenata. Ovaj mjesec sam vratila sve suplemente itd. Kod ovulacije sam imala veliku bol i od nakon ovulacije ja osjecam desni jajnik, ponadala sam se nesto dogadja. Taman sam najvece grceve imala 6 dan kad bi mogla biti implantacija- totalno sam bila u tome da je to super znak.
    Danas se pokazala na desnom
    Jajniku cista 6mm i onda mi je gin objasnila da kod mene di vjerojatno ovulacija dolazi normalno i prirodnu auplementi koje uzimam- vrkuta, cikla, ulje nocurka uzrokuju sa su jajnici prestimulirani i taj vodeci folikul je prevelik i pretvori se u cistu prije nego sto ima sansu izaci van jajnika. Rekla je da prestanem sa vrkutom i nocurkom m, folnu i d vitamin mogu uzimati i za mjesec dana imam kontrolu da vidimo dal je cista nestala pa cemo rjesavati dalje briseve i hormone.
    Prvi put mi je neki ginekolog to rekao- danas sam isla kod drzavne doktorice radi uputnica, moj privatni nije ni pitao sto uzimam od suplemenata kad sam imala ciste.
    Puseee svima a ja cu uletavati da vidim sto se dogadja kod vas.
    Ovaj mjesec skupa sa suplemetima uzimam pauzu od svega, i od seksa i od ovulacije 😂😂😂

Super što si dobila upute što i kako dalje , bas mi je drago.🤗🤗 Znači sad je pauza mjesec dana dok ne vidite što je s cistom ?

Sunshine10
    26. Ožujak 2021. 13:17

Tlozaaa joj kad se mi docepamo muzeva, pa nece moci disati od nas  ahahahhahahhah

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

LazyO
    26. Ožujak 2021. 13:26

belinda09

Haaj curice,
    Evo mene nakon doktora. Napisat cu vam sto mi je rekla i samo da napomenem ovo je vezano za moju situaciju, ne zelim da ispadne da nesto propagiram kao lose ili da nekog namjerno plasim a mozda nekom pomogne.
    Zadnji put sam bila na ultrazvuku prije tocno mjesec i pol prije ovulacije da vidimo dal je otisla cista na kijevom jajniku. Nije je bilo i Ginic je i onda vidio jedan veliki vodeci folikul. To je bio mjesec kad nisam pratila ovulaciju trakicama i nisam nista pila od suplemenata. Ovaj mjesec sam vratila sve suplemente itd. Kod ovulacije sam imala veliku bol i od nakon ovulacije ja osjecam desni jajnik, ponadala sam se nesto dogadja. Taman sam najvece grceve imala 6 dan kad bi mogla biti implantacija- totalno sam bila u tome da je to super znak.
    Danas se pokazala na desnom
    Jajniku cista 6mm i onda mi je gin objasnila da kod mene di vjerojatno ovulacija dolazi normalno i prirodnu auplementi koje uzimam- vrkuta, cikla, ulje nocurka uzrokuju sa su jajnici prestimulirani i taj vodeci folikul je prevelik i pretvori se u cistu prije nego sto ima sansu izaci van jajnika. Rekla je da prestanem sa vrkutom i nocurkom m, folnu i d vitamin mogu uzimati i za mjesec dana imam kontrolu da vidimo dal je cista nestala pa cemo rjesavati dalje briseve i hormone.
    Prvi put mi je neki ginekolog to rekao- danas sam isla kod drzavne doktorice radi uputnica, moj privatni nije ni pitao sto uzimam od suplemenata kad sam imala ciste.
    Puseee svima a ja cu uletavati da vidim sto se dogadja kod vas.
    Ovaj mjesec skupa sa suplemetima uzimam pauzu od svega, i od seksa i od ovulacije 😂😂😂

Ovo je zapravo jako dobar info. Ja ću slj.mjesec vjerojatno na pregled tako da ću svakako napomenuti vrkutu i ostale suplemente. Sad kad je to razlog što nešto ne štima..joj.
    Nisi me prepala, samo nagnala na razmišljanje 🤔

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

26. Ožujak 2021. 13:27

Ma najdivnije ste na svijetu ❤️❤️❤️
    I dalje sam ja tu, samo cu malo smiriti sebe i internet kad je trudnoca u pitanju 😂 pratim vas, grlim vas, samo da malko procistim glavu i dovedem se u red. Malko sam opsesivna postala 😂
    Ljuljuljubi vas u celo vasa zuzuzujalica 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.