Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silver Moon
    26. Ožujak 2021. 09:01

Znaci test je neg  to znaci da je nesto drugo u pitanju
    Zadnji dan m me bas jako bolila ljeva strana jucer desna danas nemam pojma koja. Mislim da je nesto na jajnicima jer samo dok se krecem su bolovi prisutni.
    To je vec 3 dana s takvim bolovima ali ne cijeli dan nego recimo par sati dnevno npr 3h u komadu.
    Znaci t nije.

Bas sam nestrpljiva da vidim gdje je to problem
    30.3 sam narucena kod gin

Meni je neobicno da me 1 dan boli odnosno peće lijeva strana a drugi dan desna.
    Inace dok trebam men.dobiti onda osjećam oštru bol kao da se s nožem porežem ovo je kao da sam prislonila nešto užareno i spržila si kožu....

E da curke dali netko ima osiguranje kod privatnika?
    Citala sam negdje da postoji.Npr svaki mj 80-100kn skinu s računa i ima mogucnost pregleda cijelu god?
    Kako to ide i preko  koga?

Mislim ja bi htjela da idem par mj na preglede da s ustanovi problem te ciste ali moja gin cim dobim to je to .

Neka zena je napisala da ona kad je imala cistu isla kod gin nakon toga dobila men. I onda je nju taj gin narucio par dana iza men.da se vidi dali je cista jos prisutna i bila je dalje tamo nije otisla s men. 
    Pa se sad pitam jel to mozda kod mene slucaj i dali je moguce da je ona s 5cm mozda porasla. Svasta sma citala hahha kao moze doci do rotacije jajnika ako je cista bla bla....

Nadam se da nije to baš u pitanju.
    Ugl. Znaci danas mi je 7 dan ciklusa (traje mi 5dana ali ova je bila jako slaba bez ugruska).
    Tako da sad mozda se cista opet pojavila ali nije mozda pukla :O 

Iduci termin za dobit je 16.4 (28dan) do 24.4.(36dan maksimalno) .Nemojte me biljeziti jer mi muz ide za koji dan na teren i u 1mjesecu bude doma samo 3duana ako da sad budemo stopirali malo...Par mj... Mozda u tom periodu otkrijemo zasto se ciste javljaju i mozda ih uspijemo za stalno ukloniti...

Znaci sta ako me opet posalje doma bez terapije?
    Mislim ja bi htjela znati zasto se javljaju i to narastu od sredine ciklusa do kraja ciklusa 5cm u pola mjeseca...
    Kaze da su jajnici okej i onda otkrije cistu a sto je tome uzrok?

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Loza 💙😇
    26. Ožujak 2021. 09:03

Saritaaaaa čestitaaaam 😍😍😍 kako se osjećaš? Još si jedna koja je potvrdila da je manje više, ajme pa to mora bit to 🤭🤭
    Zuzujalice i Amy žao mi je za negativne testiće ♥️
    Zuzujalice samo za tebe:
    Još uvijek čekamo tvoju sretnu vijest,
    Nadam se da je ovo bio pokvaren test! ♥️
    Lori bezgrešno začeće 😂😂
    Belinda javi nam nalaze, nadam se da je sve u redu a i ako nije nije to smak svijeta, znat ćeš gdje je problem i idete ga riješiti :)
    Mašo ja očekivala i tvoj test ujutro 😒
    Marty mislim da bi trebala vjerovati svom gin, ionako ti neće dati terapiju "jer ti tako hoćeš". Vjerujem da ćeš ju dobiti kad/ako bude bilo potrebe za tim, a do tada ne brini. Nalazi su ti super i to je jedino bitno 😘 a za prohodnost su cure pisale da dosta boli ako je jajovod začepljen. Na to bi se odlučila ako npr radimo već preko godinu dana a ništa 🤷‍♀️
    Lindsay šaljem ti zagrljaj, nadam se da rješavate komplikacije i da ste mi dobro 🤗🤗🤗🤗♥️♥️♥️

Moji simptomi: 12dpo - sise bolne ali ispuhane. Temperatura pala, jučer ljepljiv iscjedak, M stižeeee! Osim ako je bila kasna implantacija od prošlog ciklusa 🤔🤔🤔
    😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• skategirl
    26. Ožujak 2021. 09:15

Leptir prvi put cujem da postoji osiguranje kod privatnika, stvarno nisam upucena u to. 
    To je mene moj bio ponovo narucio na pregled nakon M da vidi dal je cista i dalje prisutna i bila je, isla sam dalje na kontrole i ispalo endo cista vel 5cm i morala operirat. Sad na zadnjoj kontroli nije bilo cisti, ali je npr malo teze vidio taj L jajnik s kojeg je otklonjena cista i onako bolilo me dok ga je gledao, a tipa dok gleda desni nema boli. On je nesto spominjo da je moguce da su se priraslice stvorile nakon operacije, nemam pojma, ovak me inace ne boli nis. 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Silver Moon
    26. Ožujak 2021. 09:20

skategirl

Leptirprvi put cujem da postoji osiguranje kod privatnika, stvarno nisam upucena u to.
    To je mene moj bio ponovo narucio na pregled nakon M da vidi dal je cista i dalje prisutna i bila je, isla sam dalje na kontrole i ispalo endo cista vel 5cm i morala operirat. Sad na zadnjoj kontroli nije bilo cisti, ali je npr malo teze vidio taj L jajnik s kojeg je otklonjena cista i onako bolilo me dok ga je gledao, a tipa dok gleda desni nema boli. On je nesto spominjo da je moguce da su se priraslice stvorile nakon operacije, nemam pojma, ovak me inace ne boli nis.

Jeste bili isti dan na pregledu?
    Meni 8dan ciklusa nema cisti ali na kraju cisklusa ih bude :O
    Tako sam nasla nesto raspitat cu se dali to postoji pa javim(osiguranje kod privatnika)

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Lindsay
    26. Ožujak 2021. 09:23

Lozice dobro sam, rješavamo. Ako im ne pobjegne moj folikulić jer je samo 1 u prirodnom ciklusu, i ako bude zrela jajna stanica bit cu TIĆNU uskoro. U iduću srijedu ili četvrtak po mojoj procjeni aspiracija i OPET TO AKO bude dobra jajna stanica i oplodi se spermićem lijepo nakon 3-5 dana će mi vratiti mog bebana u mene i onda odbrojavamo 14dana do vađenja bete. Nisu velike šanse u prirodnom ciklusu samo desetak posto ali ja cu se nadati do zadnjeg.

Daly, sram te bilo tako se guziti svom dečku i dati mu da se otrljava od tebe puj, puj bludnice jedna!!!!!
    Ruka na guzi bila??? Naravno da je moguce da si trudna kad si tako nemoralna i zločesta bila!!!! Ne znam kako te nije sram penis dodirivati .

Izvinite, morala sam, to je trooollll na svim je temama vec danima.

Obozava vas Lindsay, sve znam, veliki brat sve prati, veliki brat vas gleda. Navija. Najjace.

Sarita zlato s pokidanim koljenom čestitam <3 Kako ti je lijepo seksas se i ostanes trudna , pih, bludnice jedna :P
    Slikaj nam jos koji dan testic da se divimo <3

Pusa djevojke moje najljepse i najdraze <3

Bella🌟
    26. Ožujak 2021. 09:24

Marty kužim da. Ma nemas što onda, sve to i je u granicama na kraju, ništa nije ekstra iznad ili ispod. Ma da,pusti i vidjet ćeš. A ja se nadam da do tog razgovora neće ni doći nego ćeš dobiti svoj plus slijedeći mjesec❤❤💕💕
    Belinda žao mi je za testić , grlim❤ sretno na pregledu i kad dobiješ nalaze javi 🤞🤞
    Skategirl,Lori😘😘😘😘
    Mare kod mene dobro,bolovi prestali,krvarenje prestaje i ide onaj lijepi dio cikusa😁😁ide hopsanje uskoro🎉🎉🎉

Maša🤰🏼
    26. Ožujak 2021. 09:25

Evo ga... ovo je 8DPO , 2 urin , niti sat vremena nakon sta sam piskila 😂😂

SPRDAČINA 😂 popodne cu piskit opet :P

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sarita_00

Tloza kasna implantacija od prošlog ciklusa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Žao mi što ipak nećemo zajedno u zimske ❤️
    Inače se osjećam normalno, valda jer još nisam baš sasvim svjesna. 
    Jučer sam radila test spremna da bude bijel. Jer nisam baš vjerovala da je taj jedan put mogao biti dosta. A opet mi je bilo sumnjivo što nemam nikakvih simptoma PMSa. Pa je trebalo biti samo da smirim glavu. Kad ono na kraju se pojavio plus 😁
    To je onaj test što bude s trakicama. E sad, crta koliko god blijeda se pojavi vrlo brzo. Samo što nakon nekog vremena jako posvijetli da je jedva vidljiva. Baš se dobro treba zagledati da se vidi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bella🌟

t.loza

Moji simptomi: 12dpo - sise bolne ali ispuhane. Temperatura pala, jučer ljepljiv iscjedak, M stižeeee! Osim ako je bila kasna implantacija od prošlog ciklusa 🤔🤔🤔
    😂😂

🤣🤣🤣 koja si ti kraljica👸😘

• mimii25
    26. Ožujak 2021. 09:27

Drage cure, već neko vrijeme vas pratim, ali nisam nikada ništa komentirala. Sada bih trebala vašu pomoć. M mi kasni 4 dana i nisam još uvijek radila test iz nekog straha da će biti negativan, ali sam napravila lh trakicu i vidi se testna crtica koja je svijetla. Zanima me vaše mišljenje o toj lh trakici s obzirom da je mala vjerojatnost da bi tek trebalo doći do ovulacije. Nažalost, ne znam postaviti sliku kako biste i vidjele trakicu.
    Hvala vam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.