Leptiricasvaka cast na trudu i strpljenju.. 🤣 a ja jednostavno nemogu se zacudit … i od smijeha nemam sta joj odgovorit. 🤣
Ugl ja sam bas razmisljala o toj teoriji rotacije/ zarotiranja.. znaci ja mogu i lezati nis ne raditi , npr mogu vama tu tipkati a ovaj moj da se muci 🤣😅 i onda eto pljucne i to se sve zarotira.. i hop ja trudna.. ajme to bi spasilo situaciju..
Pa nadam se da se netko zeza s nama
Ako je to ozbiljno onda ja nez kako da mi zeni pomognemo kad ona 1 ima neredovite do 15dana razlike,ima decka bez odnosa,boji se trudnoce,test ne zeli gin ne zeli pa šta da dođemo po nju stavimo joj vreću na glavu otmemo ju i odvezemo na pregled hahaha
Zapravo joj samo gin moze pomoći nitko drugi…
Ovo je ipak teži slučaj :D
Da zapravo bi to bilo zakon ali i opasno.Jako puno trudnoca bi bilo (čak i neželjenih) nebi covjek smio imati odnose s partnerom sve dok nebi htjeli djecu
Kad naprave djecu ostatak zivota nema više odnosa,maženja niti smaozadovoljavanja 🤷♀️
suze mi idu. umireeem 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Curke moje kaj je ovo 😂 znaci ja sam doslovno hliptala sad od smijeha, muz me samo cudno gledao i pitao dal sam ok. skoro sam se udavila 😂😂😂😂😂😂 pogotovo na onaj komentar ispod "boze dragi" 😆😆
Nego, odgovorila meni moja gin ovako, citiram "Nalaz TSH se prati početkom trudnoće i sve što je do 2,5 je uredan nalaz bez razloga za zabrinutost. AMH važno da nije ispod donje granice"
Bella, Sunshine, RioMare, Masai ostale curke koje polemiku vode oko tsh. dakle meni je tsh 2.86. e sad kaj da mislim drugo osim da vjerujem svojoj gin? vidim da nekima gin odmah daju terapiju za snizavanje takvog tsh a nekima i s vecom vrijednosti ne daju. hmm…
Bella eto vidis kaj mi je i za amh odgovorila, tako da je sigurno i tvoj rezultat dobar 👌👌 za vit D i antiTPO mi rekla da mi za to uputnicu moze dati dr opce med. al ne da mi se iskreno sad opet na vadenje bla bla.. mozda za koji mjesec ako ne uspije..
U mene je TSH 2.9 I bas sam u utorak bila kod gin I rekao mi iako je to u normali po skali, ipak bi za trudnocu trebalo da je manji . A u mene je svakako prolaktin povecan. Javim u četvrtak sta sam dobila sa tsh I za prolaktin kod endokrinologa. A sto si pitala za muza, on je vec radio spermiogram I sto se tice broja pokretljivost I svega ostalo sve je u savrsenom redu, ali ima povecan broj leukocita I sada treba da radi spermokulturu I sa tim nalazima da ide urologu. Vjerovatno ce dobiti neke antibitike kako bi doveo te leukocite u red
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Ništa ekipa odoh ja pod tuš pa spavanac
Baš sam raspoložena zbog ove rotacije sperme :D
Meni zao ako cura stvarno tolko u priblemu ali samo gin joj moze pomoci i objasniti neke stvari...Najbolje da se dečko uopće ne skida i da uopće ne rade takve stvari ako ne koriste kondom ili pilule ...
Ako cura ide u srednju medicinsku sigurno ima od 15 do 20 god...
Ja sam imala 16g kad sam stupila u odnose s deckom od 19god. (znam da nije preporucljivo ) eto dan danas sam s tim dečkom sad smo u braku i 7god zajedno...
Koristili smo zastitu i to je to.
S tim da su moji rastavljeni, moja nova majka me nije voljela i ja sam zavrsila kod udomiteljice. Ona mi je preporucila da odem na 1 pregled ginekologu s obzirom da sam ja njoj rekla za decka...Pratila ciklus i oke.
Naj da se cura s nekim posavjetuje s obitelji ili rodbinom i kaze da ima bolne menstruacije i zeli gin. Svaka normalna osoba ce je razumijeti i pronaci ce ginekologa ako ga jos nema...
Meni nitko nije pola stvari objasnio dobila mjesecnicu s 11 god.
Dosla sam maćehi i rekla ide mi krv i donje rublje mi mokro. U šoku sam bila.ona je rekla u wcu su uloski.
Otisla sam sama tam i buljila u njih kako se to zaljepi i koristi. Niti cikluse nisam znala racunati to sam nasla na internetu.
Sve sam istrazila na internetu.Bas sve...
Tako da u danasnje moderno vrijeme gdje je internet dostupan lako se nade sve sto osobu zanima.
15dana kasnjenja nije malo to je za pregled...
Malo mi je smijesno sory ali razmišljaj normalno.
Nemoj imati dečka niti odnose niti samozadovoljavanje pred njim niti on pred tobom jer je ocito da se jako bojiš...Reci da ne želis to i oke.
Ako nisi spremna nema veze ja znam decka ima 25god nikad curu nije imal vjerovala ili ne nikad
Moje 2 prijateljice iz raz nikad nisu imale odnos nikad nisu bile u vezi imaju 23god....nema žurbe.... Kad budeš spremna naći ces pravog decka...
Sretno svakako ....
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Hvala svima baš mi je super danas ovdje sa svima Vama :D
Nez od kud ste ali ste sve zakon...
Ova cura neka se javi dok dobije menstruaciju tako da znamo dali smo bile u pravu da nije trudna...
Sretno svima ♡
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Hvala svima baš mi je super danas ovdje sa svima Vama :D
Nez od kud ste ali ste sve zakon…
Ova cura neka se javi dok dobije menstruaciju tako da znamo dali smo bile u pravu da nije trudna…
Sretno svima ♡
Hvala ti draga na svim savjetima, divna si osoba ❤️🤗
Da,definitivno još nisam spremna i mnogo se bojim.Sigurna sam da se nikad vise neću dovesti u ovu situaciju.Barem ste me malo smirile,nadam ste da ste sigurne u ono sto govorite i da ste upravu 😔
Vjerujem da će se zbog onog iscjetka koji me pratio cijeli mjesec pomjeriti itekako.Jednom mi je taj iscjedak trajao 7 dana u mjesecu,ni blizu dugo ko sad i nije bilo krvi a kasnila mi je taj mjesec 15 dana. Hvala na detaljnom objasnjenju.Naravno da znam da se ne mogu zarotirati 😂 ali me strah ako se spustilo direktno do rodnice jer nije imalo sta
Od 23.1 do 22.2 je 31 dan
Od 22.2 do danas je 32 dan
Računa se od 1 dana jedne menstruacije sve do 1 dana iduće nove menstruacije.
Možete Vi još 15dana tako pisati po forumima a mi možemo nagađati…
Posto je trudnića iskljucena, ne želite raditi test onda odite gin zbog
Ja mislila da imate redovne cikluse a ono prvo kazete kasni nekad 3 do 4 dana a sad kazete nekad kasni 15 dana
Ja mislila Vama kasni a zapravo Vam ne kasni još imate fore do 28.3 (35dan ciklusa) Ako tad ne dobijete zovite gin nemojte cekati dalje da jos više kasni.
Meni je od 28 do 36dana normalno a ako nakon 36dana ne dobijem zovem gin ili radim test….
Cekajte do 28.3. to Vam bude 35dan ciklusa nakon toga zovite gin…
Isključena zato što ne želim raditi test ili zato što mislite da nije moguće na ovaj način?
Hvala na objasnjenu,sad ce mi biti mnogo lakše računati.
Iskreno ja mislim da su spermiji (ako ih je uopce bilo) krepali/crkli uginuli kako god. xD
Nemogu oni biti dugo na suhom...
Trebali ste biti u plodnim danima da bi doslo do oplodnje...
Pobogu kad je on obavio ustanete obrisete se papirom maramicama i to je to... Necete valjda pola sata sjediti na toj spermi.
Nemojte uopce nikakvog kontakta vas dvoje imati.
Ako je tebe sram kupit test neka ti ga dečko ode kupiti pa ga napraviš.
A šta bi bilo da si trudna? Koliko bi čekala?
Zar bi čekala mjesecima menstruaciju koja nebi dosla?
Ako ne dobiš do 35dana napravi test ili gin nema druge....
Nisi trudna i točka.
Ako jesi sama si kriva nitko nije drugi kriv...
Cekaj 35dan i to je to....
Kako si prije cekala dok je kasnilo 15 dana tako mozes i sad...
Mi svi iskreno pisemo a ti tako.
Ciklusi su ti za sad oke barem onaj u 1 i 2mj
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Marty opet su mi suze krenule kad si citira ovo 'Boze dragi' 😂😂😂 A kako sam razumela za tvoj TSH ,nije ti nista dala da pijes,a rekla ti je ovako u poruci da treba da bude do 2,5. ? Eto tu smo,i moj je 2,83 i nista mi dr nije dao. 🤔💋❤
Hvalaa Zuzuzujalice za navijanje. 🤞🤞 i ja drzim fige sutra da se pojave odmah dve crticee,znas da su pms i simptomi t indenticni,ne odustaj. Grliim 💋❤
Leptir2014 stvarno svaka cast na zivcima i objasnjavanju. A danas je stvarno bilo jako zanimljivo. 😅 ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Marty opet su mi suze krenule kad si citira ovo 'Boze dragi' 😂😂😂 A kako sam razumela za tvoj TSH ,nije ti nista dala da pijes,a rekla ti je ovako u poruci da treba da bude do 2,5. ? Eto tu smo,i moj je 2,83 i nista mi dr nije dao. 🤔💋❤
Hvalaa Zuzuzujalice za navijanje. 🤞🤞 i ja drzim fige sutra da se pojave odmah dve crticee,znas da su pms i simptomi t indenticni,ne odustaj. Grliim 💋❤
Leptir2014 stvarno svaka cast na zivcima i objasnjavanju. A danas je stvarno bilo jako zanimljivo. 😅 ❤
:*
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Vjerujem da će se zbog onog iscjetka koji me pratio cijeli mjesec pomjeriti itekako.Jednom mi je taj iscjedak trajao 7 dana u mjesecu,ni blizu dugo ko sad i nije bilo krvi a kasnila mi je taj mjesec 15 dana. Hvala na detaljnom objasnjenju.Naravno da znam da se ne mogu zarotirati 😂 ali me strah ako se spustilo direktno do rodnice jer nije imalo sta
Od 23.1 do 22.2 je 31 dan
Od 22.2 do danas je 32 dan
Računa se od 1 dana jedne menstruacije sve do 1 dana iduće nove menstruacije.
Možete Vi još 15dana tako pisati po forumima a mi možemo nagađati…
Posto je trudnića iskljucena, ne želite raditi test onda odite gin zbog
Ja mislila da imate redovne cikluse a ono prvo kazete kasni nekad 3 do 4 dana a sad kazete nekad kasni 15 dana
Ja mislila Vama kasni a zapravo Vam ne kasni još imate fore do 28.3 (35dan ciklusa) Ako tad ne dobijete zovite gin nemojte cekati dalje da jos više kasni.
Meni je od 28 do 36dana normalno a ako nakon 36dana ne dobijem zovem gin ili radim test….
Cekajte do 28.3. to Vam bude 35dan ciklusa nakon toga zovite gin…
Isključena zato što ne želim raditi test ili zato što mislite da nije moguće na ovaj način?
Hvala na objasnjenu,sad ce mi biti mnogo lakše računati.
Iskreno ja mislim da su spermiji (ako ih je uopce bilo) krepali/crkli uginuli kako god. xD
Nemogu oni biti dugo na suhom…
Trebali ste biti u plodnim danima da bi doslo do oplodnje…
Pobogu kad je on obavio ustanete obrisete se papirom maramicama i to je to… Necete valjda pola sata sjediti na toj spermi.
Nemojte uopce nikakvog kontakta vas dvoje imati.
Ako je tebe sram kupit test neka ti ga dečko ode kupiti pa ga napraviš.
A šta bi bilo da si trudna? Koliko bi čekala?
Zar bi čekala mjesecima menstruaciju koja nebi dosla?
Ako ne dobiš do 35dana napravi test ili gin nema druge….
Nisi trudna i točka.
Ako jesi sama si kriva nitko nije drugi kriv…
Cekaj 35dan i to je to….
Kako si prije cekala dok je kasnilo 15 dana tako mozes i sad…
Mi svi iskreno pisemo a ti tako.
Ciklusi su ti za sad oke barem onaj u 1 i 2mj
😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣 ne moguu viseee 😅😅😅🤣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ma on nije nikad radio nista preda mnom,tipa da je masturbirao niti sam ja njemu da bi znala da je bilo sperme.Jedino sto je on radio je prelazio polnim organom po mom tijelo (obučen i on i ja).Ne znam da li na taj način može doći do ejakulacije uopste,tim nekim trenjem.Nakon toga bi ga nekad znao izvaditi valjda misleći da ću mu masturbirati što ja uvijek odbijem i vrati ga u veš a onda mene dira po stražnjici.Zato je mene strah,od sumnje da bi nešto moglo biti iako ne znam može li na takav način ista biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji