Juuuutro svima ☕☀️
Zujalica 10dpo je rano, nade jos ima, samo pozitivno 🤞❤️
Lindsay nadam se da je sve ok, da nije nista strasno
LazyO jako lijepi pik, sam vi hopsnite navecer
Sunshine posalji muza kod urologa pa s njim vidite sto je pa cete biti pametniji, vjerujem da si iznervirana i ja bi bila, ali s nerviranjem na zalost neces nis postic
Sandricak tamni ta trakica polako, ponovi popodne i mozda ulovis pik pa na hopsanje danas odmorni
Mare samo ti odmaraj i koristi ovo vrijeme doma za sebe, rado bi i ja na neki poduzi godisnji. Ti se javila Betty?
Anci drago mi te cut
Bella, Wonderer
Kod mene nis pametno, sinoc me malo strecnulo u D jajniku ali onako kratko na sekundu 🤷♀️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Jutro cure citam vas cijelo vrijeme ali sam cekala da drugi put idem pisnut na wc buduci da ne smije bit prva jutarnja mokraca za trakice 😁 i evo rezultata bila sam nestrpljiva pa sam isla sa drugom mokracom 🤗💋❤️🥰 sto kazete? https://ibb.co/FW0Rq2s
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Sinoc smo hopsali, naravno rekli smo sad 4 dana zaredom hopsat za svaki slucaj da smo mi sigurni 🤗💋❤️🥰👌naravno i sutra trakicu pisnem jos jednu
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Bella hvala da se sjetis na mene 😁 citam ja sve, pratim vas al sam u dosadnom djelu ciklusa pa ne pisem bas.
Zuzuzujalica jos je rano, implantancija moze trajat do 12 dana.. Tako da. Ja vjerujem u tebe. Treba nam neki plus 😊🤩
Sto se tice vrkute, ja pijem salicu dnevnu. Ciklus mi je isti. Ali nisam imala bolove prije m. 😁
Wonderer da to si upravu barem znamo sada na cemu smo i to rijesamo da mozemo dalje u pobjede
Sandricak a ovo mi je prvo put uopce da radim hormone, tako da se i prvi put srecem sa ovim glupavim prolaktinom
Sarita hvala na podrsci
Bella valjda se ubrzo raspetlja situacija
Skategirl a da znam da necu, ali me smoorise vise i dr i nalazi. Nadam se da ce se ubrzo zavrsiti
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sandričak, wondere… Ja cu ju isto nastavit piti jer mi ne skodi pa sad.. Nadam se da ce bit sta od nje naravno.. Ža to sta ona meni smanji bolove ne smeta ❣️❣️❣️
Saritaaaa sigurne ce biti ne sekiraj se ti meni
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sunshine10, pila je dvije žlice rogača u prahu, stavila bi ih u smoothie i kapsule žutog noćurka.. Kaže da je za 4 mjeseca bio na normali..
Ja sam isto počela ubacivati rogač u jogurt sa chiom jer je jako zdrava, a zaboravljena namirnica..
Wonderer, ja pijem šalicu mixa vrkute i stolisnika dnevno, nekako mislim da je to sasvim dovoljno..
Mare12345, odlična crta, samo hopsajte! 🤞❤️
Ja sam prestala piti Oleovit D3 jer me sve češalo od njega, dva puta sam prestajala i počinjala, svaki put ista reakcija, a drugo ništa nisam mijenjala..
I prelazim na Novalac, moram ažurirati podatke.. 😄
Juuuutro svima☕☀️
Zujalica 10dpo je rano, nade jos ima, samo pozitivno🤞❤️
Lindsay nadam se da je sve ok, da nije nista strasnoLazyO jako lijepi pik, sam vi hopsnite navecer
Sunshine posalji muza kod urologa pa s njim vidite sto je pa cete biti pametniji, vjerujem da si iznervirana i ja bi bila, ali s nerviranjem na zalost neces nis postic
Sandricak tamni ta trakica polako, ponovi popodne i mozda ulovis pik pa na hopsanje danas odmorniMare samo ti odmaraj i koristi ovo vrijeme doma za sebe, rado bi i ja na neki poduzi godisnji. Ti se javila Betty?
Anci drago mi te cutBella, Wonderer
Kod mene nis pametno, sinoc me malo strecnulo u D jajniku ali onako kratko na sekundu🤷♀️
Naravmo da hoćuuuu hahha😁😁 nije se javila...al neka neću onda ovaj ciklus... Sta cu joj ja😁❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Jutro cure citam vas cijelo vrijeme ali sam cekala da drugi put idem pisnut na wc buduci da ne smije bit prva jutarnja mokraca za trakice 😁 i evo rezultata bila sam nestrpljiva pa sam isla sa drugom mokracom 🤗💋❤️🥰 sto kazete?https://ibb.co/FW0Rq2s
Super tamni...hopsajte svakako sada❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Jutro cure ☕☕
Leptir2014cista zuto tijelo nastaje nakon ovulacije i s ovulacijom prodje, to je normalno i ne moras se brinut oko toga.
Nisam pila femisan a kapi pa ne znam kako utjecu na ciklus. Si radila mozda test?
Meni je ovaj mj m dosla na vrijeme i bila dosta slabija nego inace, ali s ugruscima. Al nikako nebi mogla proc s dnevnim ukoskom.
Aj ti napravi jedan test ako nisi 😉
Zujalica cekamo tvoj test 😁😁😁
Sandricakma glavno da ste vi hooopsnuli, a trakice se tamnit samo prati 😊😊
Sunshinekak si ti? Kakva je situacija kod tebe?
LazyO🤞🤞 da bude dobitni ovaj ciklus
Belladi si nam ti? Kako si?
Svima ostalima saljem 😘
Menstruacija mi je kasnila 2dana i na 38dan ciklusa mi je otkrivena cista zutog tijela na desnom jajniku od 5cm.
Ovulacija mi je negdje izmedu 16 do 20dana ciklusa.
Znaci cista je meni pukla na 40dan ciklusa.
Sad dobila 30dan
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Sortiraj odgovore
Najstariji