Haha Lori, a da, iz ljubavi kad nema pritiska 😂
Rio Mare joj zaboravila sam i reći jučer, odmah sam skužila da si se na mene referirala, a ne sunshine, samo sam čekala da skužiš 🤣. E i gledaj si taj početak posla od 1.4. kao potencijalno dobru stvar, malo da si odvratiš mozak od planiranja, preokupiraš se, ciklus prođe prije neg se okreneš i puf- trudnaaa 🤭🥰
Sunshine, a jesi sjedila mirni prije nego su ti vadili za prolaktin? On se doslovno od fizičkog napora/bilo kakvog kretanja povećava, možda je samo bilo do trenutka. A i da, uglavnom je povišeni prolaktin puno veći problem kod muškaraca, tako od Lindsay dragi ima problem i to se ne može baš riješiti...a kod tebe ne bi trebala biti velika prepreka nadam se 😊. Što se tiče muževih nalaza, nek obavi spermiokulturu što prije pa da i s terapijom krene ranije ako mu je potrebna- pa ste i prije natrag na konju. U svakom slučaju posjet urologu mu ne gine, nek pregrmi malo...
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Haha Lori, a da, iz ljubavi kad nema pritiska 😂
Rio Mare joj zaboravila sam i reći jučer, odmah sam skužila da si se na mene referirala, a ne sunshine, samo sam čekala da skužiš 🤣. E i gledaj si taj početak posla od 1.4. kao potencijalno dobru stvar, malo da si odvratiš mozak od planiranja, preokupiraš se, ciklus prođe prije neg se okreneš i puf- trudnaaa 🤭🥰
Sunshine, a jesi sjedila mirni prije nego su ti vadili za prolaktin? On se doslovno od fizičkog napora/bilo kakvog kretanja povećava, možda je samo bilo do trenutka. A i da, uglavnom je povišeni prolaktin puno veći problem kod muškaraca, tako od Lindsay dragi ima problem i to se ne može baš riješiti…a kod tebe ne bi trebala biti velika prepreka nadam se 😊. Što se tiče muževih nalaza, nek obavi spermiokulturu što prije pa da i s terapijom krene ranije ako mu je potrebna- pa ste i prije natrag na konju. U svakom slučaju posjet urologu mu ne gine, nek pregrmi malo…
Hahahha aaaa malo se pogubim ❣️❣️ al slažem se ovo za rsdu, u pravu si... 😁😁
Tako ce i biti... Ionako neću dugo radit jer je ovaj cikusss MOJ,!! 💪💪❣️❣️😁😁
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Helloo,dobro jutroo. 💋❤☕
T.loza kad doktor kaze da treba da se opustimo,onda i treba. 😂🤣 jaoo lako je to recii. ❤💋
Wonderer verujem da je bzv situacija sa tom koronom. 🙄 Samo neka sto pre prodje. 😘😘 kad su tebi inace ovulacije ? 💋
Lindsay brzo nam se javi. Nadam se da ce se brzo resiti komplikacije. 😘❤
Bella kad vidim koliko me ovaj ciklus sve nesto muči, dodje mi odmah da narucim jedan ultrazvuk. 😅 hahaha kako bih sama trazila folikule 😅😅❤
Sarita_00 u tom periodu nema nikad da je dosadno. 💋❤
Ancioo lepo odmori glavu od forumaa. 😘💋❤
Zuzuzujalice ima vremena jos. Drzim palcevee da se pojavi. Grlim 🤗❤
LazyO dobro jutroooo. 😇 samo da ti kazem da sam jako ljubomorna na to sto si dobila pik vec na 12.dc a ja jos nisam. Kmeee 😭😭
Sunshine10 pa prolaktin ti cak ide i do 1000 ? Jaoo bas bzv . Kad ides kod endokrinologa? Verovatno ce ti dati lekove i za jedno i za drugo. 😘 a za muža ne znam sta da kazem stvarno se ne razumem. Ali polako, prvo neka se lepo izleci sta god da ima pa zdravi da idete po bebicu. Grlim 🤗❤
Lori1988 😘❤
Bambina Bella ti je objasnila za temperaturu, ali moju ne gledaaj . Sad mi pokazuje da sam DPO a moja ovulacija jos uvek nije bila. Zato sto sam par dana ustajala par sati ranije i tad merila i sad se sve poremetilo. Moram aplikaciju da vratim na pravi put ali ne znam kako 🤔😅❤
RioMare neee da radiis. Mozes par dana ovako kao ja mesecno. 5,6,dovoljno ,samo malo onako cisto da izadjes iz kuce. 😅🤣 Uvek govorim da cu poludeti kad budem pocela 100% uuufff. 😅💋❤
Evo i moje trakice,piskila sam rano jer sam videla da je i LazyO piskila 😜
https://ibb.co/58cn8Ph
Svakako cu piskiti popodnee jos. 😁😘
Ljubim i grlim vaas svee 😘😘❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Rio Mare tak je, ovaj je tvoj i brzo gibas 🤭🤭
Sandricak ma evo drugi mjesec za redom mi je pik 2-3 dana ranije nego inace, mozda mi se od vrkute skratio ciklus. Jedino sam to promijenila u svemu. Al i tvoja tamni, moglo bi to popodne/ujutro biti piiiikcina
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Helloo,dobro jutroo. 💋❤☕
T.loza kad doktor kaze da treba da se opustimo,onda i treba. 😂🤣 jaoo lako je to recii. ❤💋
Wonderer verujem da je bzv situacija sa tom koronom. 🙄 Samo neka sto pre prodje. 😘😘 kad su tebi inace ovulacije ? 💋
Lindsay brzo nam se javi. Nadam se da ce se brzo resiti komplikacije. 😘❤
Bella kad vidim koliko me ovaj ciklus sve nesto muči, dodje mi odmah da narucim jedan ultrazvuk. 😅 hahaha kako bih sama trazila folikule 😅😅❤
Sarita_00 u tom periodu nema nikad da je dosadno. 💋❤
Ancioo lepo odmori glavu od forumaa. 😘💋❤
Zuzuzujalice ima vremena jos. Drzim palcevee da se pojavi. Grlim 🤗❤
LazyO dobro jutroooo. 😇 samo da ti kazem da sam jako ljubomorna na to sto si dobila pik vec na 12.dc a ja jos nisam. Kmeee 😭😭
Sunshine10 pa prolaktin ti cak ide i do 1000 ? Jaoo bas bzv . Kad ides kod endokrinologa? Verovatno ce ti dati lekove i za jedno i za drugo. 😘 a za muža ne znam sta da kazem stvarno se ne razumem. Ali polako, prvo neka se lepo izleci sta god da ima pa zdravi da idete po bebicu. Grlim 🤗❤
Lori1988 😘❤Bambina Bella ti je objasnila za temperaturu, ali moju ne gledaaj . Sad mi pokazuje da sam DPO a moja ovulacija jos uvek nije bila. Zato sto sam par dana ustajala par sati ranije i tad merila i sad se sve poremetilo. Moram aplikaciju da vratim na pravi put ali ne znam kako 🤔😅❤
RioMare neee da radiis. Mozes par dana ovako kao ja mesecno. 5,6,dovoljno ,samo malo onako cisto da izadjes iz kuce. 😅🤣 Uvek govorim da cu poludeti kad budem pocela 100% uuufff. 😅💋❤
Evo i moje trakice,piskila sam rano jer sam videla da je i LazyO piskila 😜
https://ibb.co/58cn8Ph
Svakako cu piskiti popodnee jos. 😁😘
Ljubim i grlim vaas svee 😘😘❤
Ee dusiceee pa ti hvatas pik jos malo...ili je bio a da sam propustila..😣🤔
A joooj daaa...koliko je dobro tolilo mi se nedaž. Žjos u kaficu.. Sad cu strahovat svaki put kad budem morala nesto tesko dizat🤣🤣🤣🤣sizofrenija ce da nastupi... ❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Lori hvalaa ❤
LazyO , a jesam mirovala sam dok sam čekala da dodjem na red. Nadam se samo da nije nista opasno, google svasta kaze 😒 A sto se tice muža stvarno njemu to nije nikakav problem, cak je I sam trazio da radi spermiogram . Sad eto treba jos tu spermokulturu I sa nalazima onda do urologa. Nadam se samo sto prije da ce zavrsiti sa terapijom I da mozemo ponovo na posao. 🤣
Sandričak a ocito mi je prolaktin skroz poludio. I ja mislim da ce biti I za tsh I za prolaktin nesto. Samo valjda ne bude nesto od cega se deblja 😒
Tloza ja te totalno razumijem, evo vec mjesec i po bez hopsanja, dole mi je sve ponovo zaraslo 🤣🤣🤣
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Jutrooo suputnice trudilice ❤!
Lindsay, nadam se da su komplikacije stvarno male i da ćeš nam uskoro doći s lijepim vjestima 🤞.
Uplasena, Buducamama, vidim vas na vrhu liste odbrojavanja, javite se s novostima ako nas citate 😊.
Bella, u potpunosti razumijem, i ja sam od onih znatiželjnih analitičara sa sto pitanja 🤣🤣. Javi što kaže dr, vjerujem da je sve ok. A ja čekam taj slavni mail s nalazima, očito St bolnica nema tako žustre djelatnike 🙈.
Sarita, onda držim fige, planiraš li kakav testić ili čekaš?
Anci, super da si nam navratila, javi nam se kad te uhvati volja, čekamo tvoj update 😘.
Zujalice, slažem se s curkama, rano je još, za 2 dana ponovno, sve ti držimo fige 🤞!
LazyO, super za pik, stigneš tijekom dana smislit taktiku za jedan brzinski hopsić 😎.
Bambina, preporučujem mjerenje bbt, zabavno je a i lakše pratimo jedna drugu preko FF aplikacije na forumu 😊.
Sunshine, dobro je da ste obavili pretrage i znate na čemu ste, ako treba još pričekati bar ćete znat da ulazite zdravi i spremni u cijelu priču, drži se 😘.
Lori, ma iz ljubavi je najslađe 🙃🙂.
Mare, odmaraj onda dok još možeš, iskoristi ove dane za svoje gušte. I hopsanje 😎.
Sandričak, zadnja dva ciklusa što sam pratila bbt i trakicama, O su mi bile 12. i 13. dc, tako da sam vj od danas u plodnim danima, vcrs jedan hopsić mora past 🤣🤣.
T.loza, kako si? Što radiš ovih dana 😊?
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sandricak ma evo drugi mjesec za redom mi je pik 2-3 dana ranije nego inace, mozda mi se od vrkute skratio ciklus. Jedino sam to promijenila u svemu. Al i tvoja tamni, moglo bi to popodne/ujutro biti piiiikcina
Sinoc sam bas pisala. I ja sam ovaj mesec uvela vrkutu. Sigurna sam da mi je ona malo poremetila ciklus. Videcu sledeci ako ga bude kako ce biti. 🤔😘
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
RioMare Nee,jos nije bio pik,zato ja ludiim. Ovulacija isto jos nije bila,inače me boli a sad me jos nista nije bolelo. Imam bas puno onog eggwhite iscetka, pa se nadam da se uskoro. Večeras hops kad dragi dodje kucii. 😁😁❤ Jaoo samo ne razmišljaj,ne verujem da moras da dizes neke preteske stvari. 🤔😁😘
Sunshine10 Ne verujeem za debljanje,tj valjda necee. Jesi li pila do sada nesto za prolaktin ili ce ovo biti prvi put ? 😘
Wonderer nego sta nego mora da padne hops 🤞🤞😁😘
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sinoc sam bas pisala. I ja sam ovaj mesec uvela vrkutu. Sigurna sam da mi je ona malo poremetila ciklus. Videcu sledeci ako ga bude kako ce biti. 🤔😘
Ja se pridruzujem osobama koje je vidno prejebala vrkuta🤣🤣🤣 ako se tako smijem izraziti... 🤣🤣
Biiippppp....
Totalno mi sje... (zeznula) pms ovaj ciklus... Vidjet cu bas sta mi gospodična priprema sada... 🤔🤔
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore
Najstariji