Anci ma samo ti pauziraj koliko ti paše,bit ćeš već aktivnija na zimskim bebama 😉❤❤
Bambina bio bi da🤣🤣🤣🤣
Zuzuzujalice ne nužno, 10 dpo je još dosta rano, tipa 12 dok s jutarnjim bi trebao pokazati ali 10dpo još ne. Tako da ne otpisuj prije reda😘😘🤞🤞❤
T.loza vidjet ćemo kako će ti se tempica ponašati slijedeći ciklus,bas me zanima.Probaj uvijek u isto vrijeme mjeriti. Jer kvalitetu O potvrđuješ progesteronom,tad se vidi jel O bila dobra i koliko,bar su meni tako na humanoj prošle godine provjeravali.
LazyO aaaa😘 hvala ti na lijepom komentaru❤❤
Mare,Marty,Angel kako kod vas?
Iii samo da javim da sam ulovila pik, naravno i navecer pisnem jednu 😁
Jedini problem sto cemo do 10 navecer biti naokolo, ili i duze, ne znam uopce hocemo uspjeti danas hopsnuti 😅
.
https://ibb.co/fMmbsKC
Joooj kako lijepi pik🤩🤩 ma neki nabrzaka s nogu pod tušem prije spavanja i da vidiš🤭
LazyO, bome je dobaaaar! 🤞Morate ubaciti akciju neku između! 😎 Još ako ste jučer odnosno dane prije, top..
Bit će da ću se i ja navući na mjerenje tempice, nema druge! 😄🤗
Kako se mora ponašati nakon ovulacije temp., lagano rasti do početka M ili ima i padova nekih? 😄🤷♀️
Nakon O bi trebala rasti i trebao bi se vidjeti taj prijelaz,odnosno niža prije i viša nakon O,jer temp raste zbog progesterona koji se povećava nakon O i priprema maternicu za implantaciju. I pred M,kako progesteron pada ako nije T, padne i temp i dođe M. Ili padne na sam dan M. Kako kod koga. A može biti ponekad i implantacijski pad. Kad tempica padne kad je implantacija i onda se vrati gore,al nije to pravilo.🤗
Bit će da ću se i ja navući na mjerenje tempice, nema druge! 😄🤗
Kako se mora ponašati nakon ovulacije temp., lagano rasti do početka M ili ima i padova nekih? 😄🤷♀️
Nakon O bi trebala rasti i trebao bi se vidjeti taj prijelaz,odnosno niža prije i viša nakon O,jer temp raste zbog progesterona koji se povećava nakon O i priprema maternicu za implantaciju. I pred M,kako progesteron pada ako nije T, padne i temp i dođe M. Ili padne na sam dan M. Kako kod koga. A može biti ponekad i implantacijski pad. Kad tempica padne kad je implantacija i onda se vrati gore,al nije to pravilo.🤗
Uhh, ima znači raznih kombinacija! Meni je inače temp. tijela dosta niska tako da kada imam 37, ja sam u komi, haha.. Možda bi kod mene bio rast temp. do nekih 36,5 i to bih gledala kao povišenu..
Jutriiic ☕
Evo I mene, skupilo mi se bas dosta stranica pa dok sam pročitala.
Sto se tice sinoc I posjete ginekologu. Pa nije mi rekao nista novo sto I sama nisam prepostavljala. Ali sam svakako morala otici da on sam pogleda nalaze .
Što se tiče mene I mojih nalaza, zadovoljan je sa brisevima I svim hormonima osim tim glupi prolaktinom. On mu se nikako ne svidja (realno ne svidja se ni meni ) . 8dc mi je bio 580, a 21dc je 1030. Dokle prolaktin ne valja nista . Savjetovao mi je da odem do neke doktorica koja je endokrinolog I bas je strucnjak. Pa cemo vidjeti . Iako je TSH u normali, rekao je da se treba jos spustiti ( logicno I to znam 🤣) sada je 2.9 , spustanje na 2.
E sto se tice muža, sada tu nestaje jedno veliko pitanje . Vec sam sam pisala, a pise I u opisu da nam ne gin ovaj mjesec propisao 3 vrste lijekova da ispijemo. Gdje ti lijekovi bukvalno unistavaju sve lose sto imaju u reproduktivnim organima I mene i muza. E sad ginekologu nije jasno kako su kod muza toliko povecani leukociti kada je ispio vec tu terapiju . Predlozio je par strucnjaka urologa da ode kod njih na pregled I treba sad sa odradi spermokulturu ( to je neki drugi nalaz ) .
Suma sumarum, hopsanja nemamo evo vec mjesec dana jer je gin rekao ni u ludilu zbog te terapije koje smo pili (blago ludim). Trebali smo nakon zavrsetka sljedece menst poceti ponovo rad na bebi, ali ja sad uopce ne znam sta je sa tim leukocitima I da li uopće smijem, da li to moze sad kod mene nesto ponovo zakomplikovati. Da li ce on sada kod urologa dobiti neku terapiju, pa da opet ne smijem hopsanje .
Ok, iznervirana sam .
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Jutriiic ☕
Evo I mene, skupilo mi se bas dosta stranica pa dok sam pročitala.
Sto se tice sinoc I posjete ginekologu. Pa nije mi rekao nista novo sto I sama nisam prepostavljala. Ali sam svakako morala otici da on sam pogleda nalaze .
Što se tiče mene I mojih nalaza, zadovoljan je sa brisevima I svim hormonima osim tim glupi prolaktinom. On mu se nikako ne svidja (realno ne svidja se ni meni ) . 8dc mi je bio 580, a 21dc je 1030. Dokle prolaktin ne valja nista . Savjetovao mi je da odem do neke doktorica koja je endokrinolog I bas je strucnjak. Pa cemo vidjeti . Iako je TSH u normali, rekao je da se treba jos spustiti ( logicno I to znam 🤣) sada je 2.9 , spustanje na 2.
E sto se tice muža, sada tu nestaje jedno veliko pitanje . Vec sam sam pisala, a pise I u opisu da nam ne gin ovaj mjesec propisao 3 vrste lijekova da ispijemo. Gdje ti lijekovi bukvalno unistavaju sve lose sto imaju u reproduktivnim organima I mene i muza. E sad ginekologu nije jasno kako su kod muza toliko povecani leukociti kada je ispio vec tu terapiju . Predlozio je par strucnjaka urologa da ode kod njih na pregled I treba sad sa odradi spermokulturu ( to je neki drugi nalaz ) .
Suma sumarum, hopsanja nemamo evo vec mjesec dana jer je gin rekao ni u ludilu zbog te terapije koje smo pili (blago ludim). Trebali smo nakon zavrsetka sljedece menst poceti ponovo rad na bebi, ali ja sad uopce ne znam sta je sa tim leukocitima I da li uopće smijem, da li to moze sad kod mene nesto ponovo zakomplikovati. Da li ce on sada kod urologa dobiti neku terapiju, pa da opet ne smijem hopsanje .
Ok, iznervirana sam .
Što se tiče prolaktina, moguće da ti je od stresa, a i tokom mjeseca, kao i svi hormoni, varira.. Jedna poznanica je imala isto visok prolaktin oko 1000 isto i konzumirala je rogač te joj ga je on spustio na normalu.. U međuvremenu je rodila troje djece tako da to nije prepreka za začeće.. Naravno, sve je to individualno..
Ono što je bitno je to da se sve može izregulirati, zato je dobro obaviti potrebne pretrage..
Vjerujem da će i kod mužića sve biti ok! ❤️🤞🤞🤞❤️
Znam da si iznervirana, ali bar ćete znati na čemu ste, rješiti prepreke i dalje punom parom po bebicu..
Što se tiče prolaktina, moguće da ti je od stresa, a i tokom mjeseca, kao i svi hormoni, varira.. Jedna poznanica je imala isto visok prolaktin oko 1000 isto i konzumirala je rogač te joj ga je on spustio na normalu.. U međuvremenu je rodila troje djece tako da to nije prepreka za začeće.. Naravno, sve je to individualno..
Ono što je bitno je to da se sve može izregulirati, zato je dobro obaviti potrebne pretrage..
Vjerujem da će i kod mužića sve biti ok! ❤️🤞🤞🤞❤️
Znam da si iznervirana, ali bar ćete znati na čemu ste, rješiti prepreke i dalje punom parom po bebicu..
Da li mozda znas kojem obliku i na koji nacin je konzumirala rogac? Mogla bi pokusati sa tim
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Jutro svima, da vas malo pozdravim u prolazu
Suosjećam sa svima koje ne hopsaju, ja više ne znam što je seks, jel se to jede?? Isto kao i Tloza, izgubit ću ponovno nevinost. Čekam sad da mi ovulacija prođe (koja ironija) pa da možemo, ovaj put iz ljubavi kako je neka od vas neki dan objasnila
LazyO ovo je baš lijepi pik, to se mora iskorisiti pa makar u ponoć
Lindsay drži se! Šta god je u pitanju nek se riješi čim prije!
Sunshine držim fige da čim prije riješite sve probleme, pa da možete u nove pobjede.
Zujalice ima još nade, ponovi testić za 2 dana!
Svima želim ugodnu srijedu, hopsalicama i piškilicama puno sreće
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Heeeejjjj vesela druzinoooo dobro vam doslo jutro❣️❣️💋💋
Sandričak joj ja se uljenila otkako ne radim, cini mi se da bi mogla od 1.4 počet... A neeebbbiiii, kako da budem toliko bez vas😁😁😁😤😤
Lozaaa kralj komentara🤣🤣(izgubit nevinost)
Ajde lavice vidjet ces dok trepnes tih mjesec dana....vratit ce to na najbolji način👶👶❣️❣️❣️
Houseove sljedbenice😁😁😁
Buhtliceee😤😤😤 bas bezveze totalno... Jojj 🤦♀️🤦♀️❣️❣️
Zuzuzujaliceee narucuj grupno neke elektrošokere... Ima da ima stresemo sve plivače... ❣️❣️
Linsday ❣️❣️❣️ javi se, bit ce sve u redu sigurno💪💪💪
Saritaa a dusooo kakonse osjećas... Uplovila si na kraj.. Bili ti možda na vrh liste mogla... Ha ha? ❣️❣️💪
Nina, Marinci, Maša. Pratite se... Kakonste?? ❣️💋
Ancioo nadam se da je ovaj put zadnje odbrojavanje sta se tiče ovog a da sljedeće bude odbrojavanje doooo porodaaaa💜💜💜❣️❣️❣️
Zuzuzujalice kakvo odustajanje? Pa tek je 10dpo...
Pravo da ri kažem meni se nesto na vrhu ocrtava, nebi da ti lažnu nadu dajem...alll neka se netkonjos javi da vidi🤔🤔🤔❣️❣️❣️
Evo vidim lozicaaaaa ce sigurno kad se razbzdi složit samnom.. ❣️❣️❣️
LazyO bas si pravu pikcinu uhvatilaaa.... Bit ce naravno.. Stignes.. 💜💜❣️❣️
Bella 💜💜 odlično... Idu dani i tako, cekam sutra pregled (nemogu dočekati) .. Pogledat cu opet s Betty na mail pa cu vidjeti... Kako si ti? 💋
Marty dusice💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore