Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    24. Ožujak 2021. 06:09

Jutroo☕
    Lindsay drži se💕💕💕i samo hrabro💪💪
    Wonderer bas se veselim i tvojim nalazima da vidim. Skroz čudno što toliko dugo cekas. Al ok,proći će i to. Ja sam u Vinogradskoj vadila i rekli su unutar 3 dana i baš sam se začudila kad sam odmah popodne vidila mail. Ići ću još kod gin svakako,ide im u utorak pa će to prokomentirati. A da i ne idem,zvala bi i tražila da se prokomentira. Ja sam ti jedna od onih koja sve živo ispituje i uvijek ima hrpu pitanja 🤣🤣  ne mogu se nalazi provuć bez da ih komentira 🤭
    T.lozice a ovo za tempicu... ne znam ,meni se činilo skroz ok. Dok sam mjerila, ponekad bi bila svakakva ali kad sam mjerila uvijek u isto vrijeme ,lijepo je linija pokazala i O i vidilo se prije i poslije O kako izgleda i padala bi koji dan prije M. Meni je bila dosta pouzdana,a budila sam se usred noći i odlazila iz boravka u sobu jer pred telkom zaspim, i to u razlicito vrijeme svaki noć i nisam primijetila drastično promjene. Da,na nju može utjecati svašta no po meni ipak uspiješ razaznati koji je dio ciklusa,jel bila O i kak se ponaša u lutealnoj fazi. Još u kombinaciji s trakicama cist ok. Da imamo ultrazvuk doma onda bi tak tražile folikule i O ,a ovak nam trakice i tempica preostaju🤣🤣🤣🤣 bas lijepo da si se napričala s njim. Ali me ni ne čudi što nije oduševljen trakicama i tempicom, njima to sve bude🙄 kad čuju kaj sve radimo 😂
    Kako ste danas ženske?
    Ancioo čitaš,ti si krenula u odbrojavanje?💕
    Monstera,Stormy,Lavanya šaljem hug💕💕💕
    Lindsay jel Watson ok?
    Anabela kako je kod tebe ako si tu?💕

Sarita_00
    24. Ožujak 2021. 06:41

Jutro!
    Inače nakon temp zaspim, ali danas mi nešto ne ide. 
    Tloza po njima ništa nisu pouzdane metode, a s druge strane su teški za reagirati. Tko će više s njima znati. 
    Sandričak mala će 3 godine za 2 mjeseca. Tako da mi nimalo dosadno nije 😁
    Wonderer obilježili smo 14dc i sutradan me koljeno počelo boliti, a O je bila 16dc. Ako je ostao neki uporan, možda je i moguće što. Vidjeti ćemo 😉
    Lindsay nadam se da nije ništa strašno ❤️

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bambina
    24. Ožujak 2021. 07:13

Jutroo, pa tko piški danas, Zuzuzujalica?? 🤞❤️
    Bella, haha, zamišljam nas sa ultrazvukom doma, to bi bio šou! 🤣🤣

24. Ožujak 2021. 07:15

Lindsay i Ancio ❤️❤️ Javite nam se ponekad kako ste ❤️
    .
    Poodgovaram svima sve kasnije, jurim na posao 😂 samo da javim da sam piskila, i test je negativan. Mislim da bi 10dpo dao barem neku blijedu naznaku ili sjenicu. Tako dankislim da nista od mene ovaj ciklus 🙃 https://ibb.co/0Mfh155

24. Ožujak 2021. 07:16

*tako da mislim 😂 ne *dankislim

Loza 💙😇
    24. Ožujak 2021. 07:23

Dobro jutro ☕
    Zuzujalice mislim da griješiš oko testa, ali čekajndok se razbudim pa ću ga još jednom škicnuti 🙏
    Lindsay nadam se da nije ništa strašno i vjerujem da ćete to riješiti. Žao mi je zbog stresa koji vam to stvara. Držite se i želim vam svuuuu sreću i da nam ae što prije javiš s plusićem ♥️
    Bella i Sarita ma vidim ja na vašim grafovima da se to baš jasno vidi, eto kod mene nije tako. Bezveze sam se sekirala zbog temp a gin je rekao da je bila dobra o na lijevom jajniku. Sad šta mu točno znači da je o "dobra" ne znam

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

LazyO
    24. Ožujak 2021. 07:47

Zujalice nooo, ma neka lijena beba je to! Nema predaje do sutra. 
    T.loza ma mi smo jedva prebrodili ta 2 mjeseca, al sad kad se osvrnem brzo je proslo. Nes ti, vidjet ces seks maraton kad se pokrenete 🤣. Ko tinejdzeri.
    Bella ma ti si bas skolski primjer u svemu, i odgovorima, i tempici  i nalazima..❤❤❤ kad god citam tvoje odgovore osjecam se nekako toplo i razdragano, bas te tako zamisljam.
    Sarita auf, najzlocestija faza, bas te trenira mala 🤣. Al kad postane velika seka vidjet ces kak ce biti dobra 🥰
    Lindsay joj javi se kad uspijes, jako me zanima. Nadam se da je sve ok ❤❤❤
    Anci ma totalno te kuzim, samo ti ovako uleti napisi sto ima kod tebe i mi sretni 😁🥰

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    24. Ožujak 2021. 07:48

Sandrooo i bambina i vama dobro jutro 🤭❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

LazyO
    24. Ožujak 2021. 07:59

Iii samo da javim da sam ulovila pik, naravno i navecer pisnem jednu 😁
    Jedini problem sto cemo do 10 navecer biti naokolo, ili i duze, ne znam uopce hocemo uspjeti danas hopsnuti 😅
    .
    https://ibb.co/fMmbsKC

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Bambina
    24. Ožujak 2021. 08:01

Bit će da ću se i ja navući na mjerenje tempice, nema druge! 😄🤗
    Kako se mora ponašati nakon ovulacije temp., lagano rasti do početka M ili ima i padova nekih? 😄🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.