Cure, evo me nazad k vama, danas 9+1 danas na pregledu nema srčane reakcije. Nažalost srce je stalo kucati, upravo sam primila tabletu za čišćenje. U cet sam ponovno naručeno na daljinu obradu. Kako to ide? Ima li tko iskustva?
Cure, evo me nazad k vama, danas 9+1 danas na pregledu nema srčane reakcije. Nažalost srce je stalo kucati, upravo sam primila tabletu za čišćenje. U cet sam ponovno naručeno na daljinu obradu. Kako to ide? Ima li tko iskustva?
Bas mi je zao 😔😔
Pridruži se na temi Spontani pobacaj, tamo ćeš saznati sve što te zanima..
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Bas mi je zao. A jesil imala neke simptome da ces imati spontani ili se d'esilio iznenada.
Pozdrav cure. Ja sam vec ovdje pisala da imam problem sa TSH hormonom koji je 7,47. Bila sam kod interniste prije 5 dana. Dobila Letrox tablete 50 mg. I danas sam ugledala plus na testu. Jos ne mogu da vjerujem
Cestitam ❤️❤️❤️I zelim ti skolsku trudnocu 🍀💐🤞🏻
Bas mi je zao. A jesil imala neke simptome da ces imati spontani ili se d'esilio iznenada.
Desilo se iznenada, bila na pregledu danas. Ividjeli da ne kuća srce. Užas.
Vidjeli smo da ne kuca srce nažalost.
Ne znam di da pitam ali gdje je tema zimske bebe 2022 ili sam ja totalno poludila ? 😑😅
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ne znam di da pitam ali gdje je tema zimske bebe 2022 ili sam ja totalno poludila ? 😑😅
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-2022-23-94263#position_1263795
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Avama skroz te razumijem, prosla sam isto prije 3 mj., bila sam tocno 10tt, prestrasio me lagani smedje/rozi isjedak i bolovi kao pred mengu. I desilo se najgore, na hitnoj mi rekli da srce ne kuca cca tjedan dana, dakle taman negdje 9 tt stalo😔 bila sam narucena na ciscenje tabletama u pon, ali je dan prije krenulo prirodno pa sam zavrsila na hitnoj i dovrseno mi je jednom tabletom sto je, citajuci iskustva drugih cura zapravo i bila sreca (ako ju ikako tako mogu nazvati) u svoj toj muci. Jos sam cca 10-ak dana nakon postupka krvarila i nakon 36 dana dobila prvu mjesecnicu. Obzirom da nije bilo kiretaze ni komplikacija gin je rekao da iza prve mjesecnice mozemo na ponovni pokusaj, za sada jos nemamo uspjeha, nadamo se da ce uskoro🙏
Uzmi si vremena koliko ti treba za oporavak i fizicki i psihicki i onda sretno dalje. Obzirom da je meni to bila prva trudnoca, u pravilu se ne rade nikakve posebne pretrage ali sam ja na svoju ruku osim pape radila kompletnu krvnu sliku i hormone stitnjace te se ustanovilo da mi je je zeljezo bilo ekstra nisko (4) i TSH povisen (3,6) sto je ok inace ali ne za trudnocu i planiranje, tako da sam dobila Euthyrox i trenutno mi je pao na 2,6 ali ga moram jos malo spustiti.. da li je to utjecalo na misses ab necu nikad znati i mozda bolje da ne znam.. sretno nam svima da uskoro ugledamo plusic i imamo urednu trudnocu❤️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Pozdrav cure,
Imam pitanje.. kolika je vjerojatnost da ostanem trudna.. zadnja M je bila 20.12 po aplikaciji ciklusi 28-29. Navodno je O bila jučer 02.01 ali iako me već 01.01 lagano probadalo kao inače na O. Ee sad 31.12 smo bili malo veseli..
neznam koliko dugo to sve preživljava i nakon koliko može doc do oplodnje.
Sortiraj odgovore
Najstariji