Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 15:55

to sam htjela napisati za kilazu i to ti znaci kod nekih žena cura..npr ja imam 90 kg udebljala sam se 20 kila u god dana.. Al evo dns mi test pokazao plusic iako trebam dobit za 3 dana🙈prvi put smo pokusavali

joca
    22. Veljača 2023. 16:02

jopa1234

to sam htjela napisati za kilazu i to ti znaci kod nekih žena cura..npr ja imam 90 kg udebljala sam se 20 kila u god dana.. Al evo dns mi test pokazao plusic iako trebam dobit za 3 dana🙈prvi put smo pokusavali

Cestitammmm!!! 🎉🎉🎉🧸 nadam se da ce sve biti kako treba🤗
    Uf nadam se da mi je onda mozda samo do toga, jer sam i ja varirala s kilazom gore dole da je to uzas bio. 
    A nalazi kakvi su ti bili?

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 17:28

hvala nadam se i ja🤗🤗..iskreno nisan bila nikako kod ginekologa na pregledu niti jednom ..jer sam uvik računala menstruacije su mi.uredne u dan nisu bolne valjda je sve u redu dol🤷🏼‍♀️i na kraju nisan nikako ni isla..nisam nikad imala svrbez peckanja promjene u mirisima tako da san uvik odgađala taj prvi "neugodni pregled"
    iman 21.god 

• Dora369
    22. Veljača 2023. 17:41

jopa1234

Cestitam ti zeno, drzim ti fige nek sve bude u redu i da ti prode sve glatko 🫶🥰🥳 pisali smo tamo na onoj temi o simptomima ja ju vise ne vidim, ili ju ne mogu naci?! 
    Ja sam danas radila test iako je jos 5,6 dana do ocekivane M nista nema ali eto mozda je stvarno ipak prerano. Sinoc mi je bilo lose za poluditi i grcevi opet, temperatura povisena, sva neka jadna inace nisam nikad tako imala, ali opet kazem koliko se nadam vjerojatno je sve i u glavi, sumnjam da sam trudna nekako sam se s tim pomirila da me nece,  ali eto probam jos jednom testirati ako ne dobijem 27. Ili 28. Cisto da si okoncam muke. 

• 👩 28 🧔🏻‍♂️ 34
    • 01/2022 🏁
    • 08/2022 10tt, mizoprostol + kiretaža 💔 m.ab

joca
    22. Veljača 2023. 21:04

jopa1234

hvala nadam se i ja🤗🤗..iskreno nisan bila nikako kod ginekologa na pregledu niti jednom ..jer sam uvik računala menstruacije su mi.uredne u dan nisu bolne valjda je sve u redu dol🤷🏼‍♀️i na kraju nisan nikako ni isla..nisam nikad imala svrbez peckanja promjene u mirisima tako da san uvik odgađala taj prvi "neugodni pregled"
    iman 21.god

Ma joj super! Bitno da je upalilo!😅
    Dalje je vec sve lakse🤗🤗🎉

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    23. Veljača 2023. 05:44

hvala vam❤️❤️mislim da vam ta grupa nije aktivna pa je vjerojatno negdi prid kraj osla stranice 

• lana202021
    24. Veljača 2023. 11:11

jopa1234

hvala vam❤️❤️mislim da vam ta grupa nije aktivna pa je vjerojatno negdi prid kraj osla stranice

Stigla vještica, idemo dalje :) 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

joca
    24. Veljača 2023. 12:16

lana202021

jopa1234

Stigla vještica, idemo dalje :)

Tako je i meni ovaj mjesec, taman mi prosla dns. 
    Ajde idemo u nove pobjede sljedeci ciklus🎉

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

• lana202021
    24. Veljača 2023. 19:10

Idemo i pratimo se :) koliko vi već pokusavate?

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Lelaaaa——
    24. Veljača 2023. 20:37

https://ibb.co/V3YNKfQ
    ja sutra trebam dobiti..evo test😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.