to sam htjela napisati za kilazu i to ti znaci kod nekih žena cura..npr ja imam 90 kg udebljala sam se 20 kila u god dana.. Al evo dns mi test pokazao plusic iako trebam dobit za 3 dana🙈prvi put smo pokusavali
to sam htjela napisati za kilazu i to ti znaci kod nekih žena cura..npr ja imam 90 kg udebljala sam se 20 kila u god dana.. Al evo dns mi test pokazao plusic iako trebam dobit za 3 dana🙈prvi put smo pokusavali
Cestitammmm!!! 🎉🎉🎉🧸 nadam se da ce sve biti kako treba🤗
Uf nadam se da mi je onda mozda samo do toga, jer sam i ja varirala s kilazom gore dole da je to uzas bio.
A nalazi kakvi su ti bili?
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
hvala nadam se i ja🤗🤗..iskreno nisan bila nikako kod ginekologa na pregledu niti jednom ..jer sam uvik računala menstruacije su mi.uredne u dan nisu bolne valjda je sve u redu dol🤷🏼♀️i na kraju nisan nikako ni isla..nisam nikad imala svrbez peckanja promjene u mirisima tako da san uvik odgađala taj prvi "neugodni pregled"
iman 21.god
Cestitam ti zeno, drzim ti fige nek sve bude u redu i da ti prode sve glatko 🫶🥰🥳 pisali smo tamo na onoj temi o simptomima ja ju vise ne vidim, ili ju ne mogu naci?!
Ja sam danas radila test iako je jos 5,6 dana do ocekivane M nista nema ali eto mozda je stvarno ipak prerano. Sinoc mi je bilo lose za poluditi i grcevi opet, temperatura povisena, sva neka jadna inace nisam nikad tako imala, ali opet kazem koliko se nadam vjerojatno je sve i u glavi, sumnjam da sam trudna nekako sam se s tim pomirila da me nece, ali eto probam jos jednom testirati ako ne dobijem 27. Ili 28. Cisto da si okoncam muke.
• 👩 28 🧔🏻♂️ 34
• 01/2022 🏁
• 08/2022 10tt, mizoprostol + kiretaža 💔 m.ab
hvala nadam se i ja🤗🤗..iskreno nisan bila nikako kod ginekologa na pregledu niti jednom ..jer sam uvik računala menstruacije su mi.uredne u dan nisu bolne valjda je sve u redu dol🤷🏼♀️i na kraju nisan nikako ni isla..nisam nikad imala svrbez peckanja promjene u mirisima tako da san uvik odgađala taj prvi "neugodni pregled"
iman 21.god
Ma joj super! Bitno da je upalilo!😅
Dalje je vec sve lakse🤗🤗🎉
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
hvala vam❤️❤️mislim da vam ta grupa nije aktivna pa je vjerojatno negdi prid kraj osla stranice
hvala vam❤️❤️mislim da vam ta grupa nije aktivna pa je vjerojatno negdi prid kraj osla stranice
Stigla vještica, idemo dalje :)
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Stigla vještica, idemo dalje :)
Tako je i meni ovaj mjesec, taman mi prosla dns.
Ajde idemo u nove pobjede sljedeci ciklus🎉
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Idemo i pratimo se :) koliko vi već pokusavate?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji