Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana202021
    24. Veljača 2023. 21:19

jopa1234

https://ibb.co/V3YNKfQ
    ja sutra trebam dobiti..evo test😇

Ma ovo je pozitivno, čestitam ti još jednom 😊😊😊

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

joca
    25. Veljača 2023. 01:04

lana202021

Idemo i pratimo se :) koliko vi već pokusavate?

Mi godinu i pol🤦🏻‍♀️
    A vi?

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

joca
    25. Veljača 2023. 01:05

jopa1234

https://ibb.co/V3YNKfQ
    ja sutra trebam dobiti..evo test😇

Maaa to je to! 🎉🎉🎉🫶🏻Jao da mi je docekat da mi svane taj dan da i ja ovo vidim😂😂

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    25. Veljača 2023. 05:45

meni iz prve..Al ne znači vam to ništa mene je isto iznenadilo🙈misla san da ce tribat godina dana sigurno 

joca

lana202021

Mi godinu i pol🤦🏻‍♀️
    A vi?

• lana202021
    25. Veljača 2023. 10:54

joca

lana202021

Mi godinu i pol🤦🏻‍♀️
    A vi?

Mi od 11 mjeseca, svi kažu tek kad se opustiš i prestaneš misliti o tome, desit će se. Ne znam kako manje misliti o tome 🙄

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

joca
    25. Veljača 2023. 11:18

Mah nema sanse, tako i ja. Umislim sama sebi ma opustena sam, nema sta. Ali realno nisam, jer stalno mozgam sta bi jos mogla napravit. Citam, istrazujem da mi nije nesto promaknulo🫠 

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    25. Veljača 2023. 11:27

jeste li razmisljale o um.oplodnji

• lana202021
    25. Veljača 2023. 11:38

joca

Mah nema sanse, tako i ja. Umislim sama sebi ma opustena sam, nema sta. Ali realno nisam, jer stalno mozgam sta bi jos mogla napravit. Citam, istrazujem da mi nije nesto promaknulo🫠

Ja sam od ovog mjeseca počela mjeriti bazalnu temp pa ćemo vidjeti :) 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

joca
    25. Veljača 2023. 13:21

Jopa123 ja iskreno nisam u glavi jos u tom stadiju. Palo mi je na pamet ali jos se nekako nadam da cu mozda uspjet spontano. Realno gledajuci jos sam relativno mlada, a nekako mislim da moj visak kila najvise utjece na sve. Brine me u podsvijesti jos prohodnost jajovoda, ali to se nadam da cu cim prije ici provjeriti. 😩
    Lana202021 e vidis vidjela sam da si zenice to mjere, ali ja nisam nikada. Bas sam se nekako na ove ovulacijske trakice navukla😅

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

• lana202021
    25. Veljača 2023. 14:23

joca

Jopa123 ja iskreno nisam u glavi jos u tom stadiju. Palo mi je na pamet ali jos se nekako nadam da cu mozda uspjet spontano. Realno gledajuci jos sam relativno mlada, a nekako mislim da moj visak kila najvise utjece na sve. Brine me u podsvijesti jos prohodnost jajovoda, ali to se nadam da cu cim prije ici provjeriti. 😩
    Lana202021 e vidis vidjela sam da si zenice to mjere, ali ja nisam nikada. Bas sam se nekako na ove ovulacijske trakice navukla😅

Sad kad si spomenula višak kg o tome si i ja mislim. Možda je i to problem... ah😪

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.