Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joca
    22. Veljača 2023. 14:18

Pozdrav curke, nova sam ovdje, ali čitam i pratim dugo. 
    Mi se trudimo već godinu i pol. Iskreno već sam luda, a bed mi je okolinu zamarat pričama kako nam ne ide i slušat savjete sa svih strana, pa mi je lakše s vama ovdje malo čavrljati. Imam pcos i blagu inzulinsku, počela sam piti gynositol prije mjesec dana i napokon ulovila ovulaciju trakicama. Ponadala sam se da će ovaj mjesec to biti to, međutim ništa. Čekam da mi prođe pa idemo u nove pobjede i nadamo se brzom plusu. Sretno svim trudilicama🤗❤️

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 15:22

Jeste li obavili sve testove

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

Termin poroda 3.12
    Decko🩵

joca
    22. Veljača 2023. 15:45

jopa1234

Jeste li obavili sve testove

Sve na sto su nas slali. Suprug spermiogram, sve ok. Ja hormone sve povadila. Testosteron bio malo povisen, ali na zadnjim nalazima uredan. Sredila sam ga prehranom.  Lh za duplo veci od fsh. Amh u redu. Ostao mi je povisen jos slobodni testosteron, ali iskreno ne znam sto to tocno znaci. Ginic kaze da pijem gynositol i malo sredim jos kilazu do 5-og mjeseca, pa da onda dodem da vidimo sto cemo dalje.

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 15:55

to sam htjela napisati za kilazu i to ti znaci kod nekih žena cura..npr ja imam 90 kg udebljala sam se 20 kila u god dana.. Al evo dns mi test pokazao plusic iako trebam dobit za 3 dana🙈prvi put smo pokusavali

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

Termin poroda 3.12
    Decko🩵

joca
    22. Veljača 2023. 16:02

jopa1234

to sam htjela napisati za kilazu i to ti znaci kod nekih žena cura..npr ja imam 90 kg udebljala sam se 20 kila u god dana.. Al evo dns mi test pokazao plusic iako trebam dobit za 3 dana🙈prvi put smo pokusavali

Cestitammmm!!! 🎉🎉🎉🧸 nadam se da ce sve biti kako treba🤗
    Uf nadam se da mi je onda mozda samo do toga, jer sam i ja varirala s kilazom gore dole da je to uzas bio. 
    A nalazi kakvi su ti bili?

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 17:28

hvala nadam se i ja🤗🤗..iskreno nisan bila nikako kod ginekologa na pregledu niti jednom ..jer sam uvik računala menstruacije su mi.uredne u dan nisu bolne valjda je sve u redu dol🤷🏼‍♀️i na kraju nisan nikako ni isla..nisam nikad imala svrbez peckanja promjene u mirisima tako da san uvik odgađala taj prvi "neugodni pregled"
    iman 21.god 

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

Termin poroda 3.12
    Decko🩵

• Dora369
    22. Veljača 2023. 17:41

jopa1234

Cestitam ti zeno, drzim ti fige nek sve bude u redu i da ti prode sve glatko 🫶🥰🥳 pisali smo tamo na onoj temi o simptomima ja ju vise ne vidim, ili ju ne mogu naci?! 
    Ja sam danas radila test iako je jos 5,6 dana do ocekivane M nista nema ali eto mozda je stvarno ipak prerano. Sinoc mi je bilo lose za poluditi i grcevi opet, temperatura povisena, sva neka jadna inace nisam nikad tako imala, ali opet kazem koliko se nadam vjerojatno je sve i u glavi, sumnjam da sam trudna nekako sam se s tim pomirila da me nece,  ali eto probam jos jednom testirati ako ne dobijem 27. Ili 28. Cisto da si okoncam muke. 

• 👩 28 🧔🏻‍♂️ 34
    • 01/2022 🏁
    • 08/2022 10tt, mizoprostol + kiretaža 💔 m.ab

joca
    22. Veljača 2023. 21:04

jopa1234

hvala nadam se i ja🤗🤗..iskreno nisan bila nikako kod ginekologa na pregledu niti jednom ..jer sam uvik računala menstruacije su mi.uredne u dan nisu bolne valjda je sve u redu dol🤷🏼‍♀️i na kraju nisan nikako ni isla..nisam nikad imala svrbez peckanja promjene u mirisima tako da san uvik odgađala taj prvi "neugodni pregled"
    iman 21.god

Ma joj super! Bitno da je upalilo!😅
    Dalje je vec sve lakse🤗🤗🎉

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    23. Veljača 2023. 05:44

hvala vam❤️❤️mislim da vam ta grupa nije aktivna pa je vjerojatno negdi prid kraj osla stranice 

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

Termin poroda 3.12
    Decko🩵

• lana202021
    24. Veljača 2023. 11:11

jopa1234

hvala vam❤️❤️mislim da vam ta grupa nije aktivna pa je vjerojatno negdi prid kraj osla stranice

Stigla vještica, idemo dalje :) 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani