Neznam ni sama, ova lijevo crta juče radila nije prvi urin zadnji put sam isto tako radila kad sam bila trudna bila je ista tek kasnije je potamnila, danas sam opet radila ali ujutro i malo bolje se vidi uglavnom evo slikahttps://ibb.co/ScPKhD5 ova je od jučer. Po mom racubu mogu biti tek 2 tj i 2 dana🙄
KEYSI,
curke, pitanje, znate li išta o debljini endometrija i trudnoći?
koliki minimum mora biti ako se pokušava zatrudniti?
Timmy mislim da je optimalno iznad 7,5.. meni doktorica u fazi iza menstruacije da vagifem da mi dodatno zadeblja pa ga pijem do ovulacije ali je meni i bez njega oko 9,5mm.
znaci Keysi lh trakice se ne rade ujutro nego tokom dana? super info.. ja sam mislila da se rade sa prvim jutarnjim urinom. znaci oko 13 i 16 najbolje.
Inna ja ne vidim drugu crticu :/ to je test od danas ili jucer?
Ma ova lijevo bas se vidi ali je svijetla. To je od jučer. Stvarno ne vidite lijevo?
Inna sad kad se malo bolje zagledam kuzi se, malo je losija kvaliteta slike. danas ujutro si radila s prvim jutarnjim?
Inna sad kad se malo bolje zagledam kuzi se, malo je losija kvaliteta slike. danas ujutro si radila s prvim jutarnjim?
Ta je od jučer slika
Timmy mislim da je optimalno iznad 7,5.. meni doktorica u fazi iza menstruacije da vagifem da mi dodatno zadeblja pa ga pijem do ovulacije ali je meni i bez njega oko 9,5mm.
aha puno ti hvala!
znači li da ukoliko je manje, da nije uopće moguće zatrudniti?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji