Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Inna12
    27. Siječanj 2022. 13:43

Netko? 

• iva18
    27. Siječanj 2022. 13:46

znaci Keysi lh trakice se ne rade ujutro nego tokom dana? super info.. ja sam mislila da se rade sa prvim jutarnjim urinom. znaci oko 13 i 16 najbolje.

• iva18
    27. Siječanj 2022. 13:47

Inna ja ne vidim drugu crticu :/ to je test od danas ili jucer?

• Inna12
    27. Siječanj 2022. 13:55

iva18

Inna ja ne vidim drugu crticu :/ to je test od danas ili jucer?

Ma ova lijevo bas se vidi ali je svijetla. To je od jučer. Stvarno ne vidite lijevo? 

• iva18
    27. Siječanj 2022. 14:00

Inna sad kad se malo bolje zagledam kuzi se, malo je losija kvaliteta slike. danas ujutro si radila s prvim jutarnjim?

• Inna12
    27. Siječanj 2022. 14:14

iva18

Inna sad kad se malo bolje zagledam kuzi se, malo je losija kvaliteta slike. danas ujutro si radila s prvim jutarnjim?

Ta je od jučer slika

• Timmy
    27. Siječanj 2022. 14:19

iva18

Timmy mislim da je optimalno iznad 7,5.. meni doktorica u fazi iza menstruacije da vagifem da mi dodatno zadeblja pa ga pijem do ovulacije ali je meni i bez njega oko 9,5mm.

aha puno ti hvala!

znači li da ukoliko je manje, da nije uopće moguće zatrudniti?

• iva18
    27. Siječanj 2022. 14:23

pa iskreno ne znam :/ mozda ce iskusnije cure znati reci, ali meni je ginekolgica rekla da mora biti iznad 7,5 i sto je deblji da je to bolje naravno..

• Timmy
    27. Siječanj 2022. 14:34

Keysi i Iva,

Puno vam hvala❤️

• iva18
    27. Siječanj 2022. 14:35

a koje su lh trakice bas najpouzdanije? bez obzira na cijenu.. mi smo odlucili jos ovaj ciklus pokusati, ako ne uspijemo idemo na konzultacije kod tog dr. Lucingera u ivf polikliniku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.