Molim mišljenje :) M mi je prestala 5.1., ciklusi su u pravilu više manje redoviti. Spolni odnos 8., 10. i 12.1. ..... Ideja je još sutra i onda mene nema. E sad, po kalendaru ovulacija je bila jučer no nisam 100% sigurna... ... Sad osječam ko neka probadanja u donjem dijelu trbuha sa desne strane..... Postoji li kakva mogućnost da se već sad osjete ta probadanja ako se uopče išta primilo ? Od 1. Odnosa nakon M dakle prošlo je 5 dana.... 🤔🤔
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Pozdrav, cure 😊
Baš sam si naručila FERTI·LILY ČAŠICA ZA ZAČEĆE, pa me zanima dali ih je netko probao, kakva su vaša iskustva? Dali je netko uspio zatrudnjeti pomoću nje?
Naime, suprug i ja pokušavamo već 4 godine dobiti bebu ali ne ide nažalost. Pa pokušavamo sve moguće prije nego se odlučimo na umjetnu. Sve nalaze smo obavili i zdravi smo.
Ali bebe nigdje 🥺
kad su vam.plodni dani za ostat trudna najlakse je par dana prije ovulacije i na taj dan..spermiji se mogu zadržat u tebi do 5 dana..savjetujem da to ne radite svaki dan radi kvalitete sperme.
najbolje ne razmisljat o tome jer ste onda pod stresom iako to ne osjetite😅a ona metoda digni noge i to 5 min možete podignit gluteus samo da ne"izade sve odma" iz vas
Ovaj misec smo 2-3 puta za vrijeme plodnih dana..pa ćemo vidit sta bude bit će.. menstruacija treba doc za 9 dana. Sinoć san osjetila grčeve u trbuhu koje inače nemam nikad.
Kad trebam dobit menstruaciju nikad me nista ne boli osim glave i to riko kad..tako da ovo mi malo cudno..citala sam za to da se vjerojatno plod prima u maternicu i da su grčevi od toga ..Al to su samo nagađanja za koja bi volila da je tako
Pozdrav, cure 😊
Baš sam si naručilaFERTI·LILY ČAŠICA ZA ZAČEĆE, pa me zanima dali ih je netko probao, kakva su vaša iskustva? Dali je netko uspio zatrudnjeti pomoću nje?
Naime, suprug i ja pokušavamo već 4 godine dobiti bebu ali ne ide nažalost. Pa pokušavamo sve moguće prije nego se odlučimo na umjetnu. Sve nalaze smo obavili i zdravi smo.
Ali bebe nigdje 🥺
ja iskreno ne virujen u te čašice Al nisan ni pokušala iskreno..ako vam je sve u redu bas cudno sta nemoze ni nakon 4 godine.najbolje da probate umjetnu jer godine idu...a i dol to sve utječe na plodnost
Pozdrav svima,
Već tri mjeseca radimo na bebi.
Nikad do sada nisam imala bol za vrijeme ovulacije. Bol u desnom jajniku i probadanje u donjem djelu trbuha. Zadnjih 15tak dana imam čak i mučnine, ne svakodnevno ali se javljaju svaki drugi ili treći dan u različitim vremenima. Da li je netko od vas imao takav slučaj?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Meni se samo jedanput desilo u vrijeme plodnih dana da se nisan mogla pomaknuti iz kreveta od probadanja i boli u pl... A inače plodni dani me više bole od same menstruacija..sta se tiče men.ni ne osjetim je zaboravim da je imam 😅😅doslovno
Sortiraj odgovore
Najstariji