javii🙈
Boli me kao da trebam dobiti svaki čas, kao i za svaku menstruaciju sad ćemo vidjet 🙈 javim 🤞
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
cureeeeehttps://ibb.co/t3ydkkC
Ajmeeee čestitam 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
hvala❤️❤️🤗necu se previše veselit! napravljen je 3 dana prije menstruacije pa da se nebi razocarala
jesi dobila?
Nisam još, ali i dalje imam osjećaj kao da svaki čas moram dobit.. javit ću..
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Pozdrav curke, nova sam ovdje, ali čitam i pratim dugo.
Mi se trudimo već godinu i pol. Iskreno već sam luda, a bed mi je okolinu zamarat pričama kako nam ne ide i slušat savjete sa svih strana, pa mi je lakše s vama ovdje malo čavrljati. Imam pcos i blagu inzulinsku, počela sam piti gynositol prije mjesec dana i napokon ulovila ovulaciju trakicama. Ponadala sam se da će ovaj mjesec to biti to, međutim ništa. Čekam da mi prođe pa idemo u nove pobjede i nadamo se brzom plusu. Sretno svim trudilicama🤗❤️
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Jeste li obavili sve testove
Sve na sto su nas slali. Suprug spermiogram, sve ok. Ja hormone sve povadila. Testosteron bio malo povisen, ali na zadnjim nalazima uredan. Sredila sam ga prehranom. Lh za duplo veci od fsh. Amh u redu. Ostao mi je povisen jos slobodni testosteron, ali iskreno ne znam sto to tocno znaci. Ginic kaze da pijem gynositol i malo sredim jos kilazu do 5-og mjeseca, pa da onda dodem da vidimo sto cemo dalje.
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Sortiraj odgovore
Najstariji