Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana202021
    21. Veljača 2023. 18:19

jopa1234

javii🙈

Boli me kao da trebam dobiti svaki čas, kao i za svaku menstruaciju sad ćemo vidjet 🙈 javim 🤞

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Lelaaaa——
    21. Veljača 2023. 22:46

ja nemam nikakvih simptoma 

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 10:43

cureeeee https://ibb.co/t3ydkkC

• lana202021
    22. Veljača 2023. 12:22

jopa1234

cureeeeehttps://ibb.co/t3ydkkC

Ajmeeee čestitam 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 12:43

hvala❤️❤️🤗necu se previše veselit! napravljen je 3 dana prije menstruacije pa da se nebi razocarala

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 12:44

jesi dobila?

• lana202021
    22. Veljača 2023. 13:35

jopa1234

jesi dobila?

Nisam još, ali i dalje imam osjećaj kao da svaki čas moram dobit.. javit ću..

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

joca
    22. Veljača 2023. 14:18

Pozdrav curke, nova sam ovdje, ali čitam i pratim dugo. 
    Mi se trudimo već godinu i pol. Iskreno već sam luda, a bed mi je okolinu zamarat pričama kako nam ne ide i slušat savjete sa svih strana, pa mi je lakše s vama ovdje malo čavrljati. Imam pcos i blagu inzulinsku, počela sam piti gynositol prije mjesec dana i napokon ulovila ovulaciju trakicama. Ponadala sam se da će ovaj mjesec to biti to, međutim ništa. Čekam da mi prođe pa idemo u nove pobjede i nadamo se brzom plusu. Sretno svim trudilicama🤗❤️

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

Lelaaaa——
    22. Veljača 2023. 15:22

Jeste li obavili sve testove

joca
    22. Veljača 2023. 15:45

jopa1234

Jeste li obavili sve testove

Sve na sto su nas slali. Suprug spermiogram, sve ok. Ja hormone sve povadila. Testosteron bio malo povisen, ali na zadnjim nalazima uredan. Sredila sam ga prehranom.  Lh za duplo veci od fsh. Amh u redu. Ostao mi je povisen jos slobodni testosteron, ali iskreno ne znam sto to tocno znaci. Ginic kaze da pijem gynositol i malo sredim jos kilazu do 5-og mjeseca, pa da onda dodem da vidimo sto cemo dalje.

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.