Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    26. Siječanj 2022. 22:04

September1995

LaVi

Pozdrav cure,evo da se javim,bila sam na folikulometriji i nema ničeg😔
    U ponedjeljak idem opet ali znam nekako da nece biti nista,imam takav osjecaj
    Bas sam potonula nakon ovog,na klomifen ocito ne reagiram i sad ne znam sto dalje

Cure oprostite sta ovako upadam, citam vas vec godinu dana ali ne pisem. Samo sam se htjela javit zbog LaVi. Ja isto imam PCOS i prije godinu dana bila sam na Sv. Duhu u Zagrebu i tamo su mi dali Femaru (letrozol) jer su rekli da dosta zena s PCOS ne reagira na klomifen. Ja sam tad uzimala 4 ciklusa Femaru i prvi ciklus mi je folikul brzo rastao i pretvorio se u cistu koja je odmah otisla ali sljedeca 3 ciklusa sam ovulirala između 14 dc i 19 dc, sta je cudo za mene jer prirodno ponekad imam ovulaciju i na 60 dc. Tad nisam zatrudnila jer mi je otkriven Hashimoto i TSH mi je bio 7 tako da nije cudno. Znaci ja sam i s TSH 7 imala ovulaciju kad sam uzimala Femaru. Trenutno sam u inozemstvu i sad kad mi se s terapijom unormalio TSH opet krecem s Femarom. Tu su mi isto rekli da je opcenito za sve zene bolja Femara tako da definitivno probaj. Guglaj malo PCOS i Femara pa ces vidjet iskustva :)

Hvala ti 😘🥰
    Nadam se da će upalit onda barem to ako ne klomifen jer evo očito ne reagiram na njega 
    A PCOS je baš gadan problem kod začećs čini mi se,pogotovo ako te baš pogodi da nemas cikluse nikakve bez terapije i ovulacije 😔
    Sretno tebi s daljnim pokušajima 😘😘🥰🥰

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

September
    26. Siječanj 2022. 22:21

LaVi

September1995

LaVi

Bas sam potonula nakon ovog,na klomifen ocito ne reagiram i sad ne znam sto dalje

Cure oprostite sta ovako upadam, citam vas vec godinu dana ali ne pisem. Samo sam se htjela javit zbog LaVi. Ja isto imam PCOS i prije godinu dana bila sam na Sv. Duhu u Zagrebu i tamo su mi dali Femaru (letrozol) jer su rekli da dosta zena s PCOS ne reagira na klomifen. Ja sam tad uzimala 4 ciklusa Femaru i prvi ciklus mi je folikul brzo rastao i pretvorio se u cistu koja je odmah otisla ali sljedeca 3 ciklusa sam ovulirala između 14 dc i 19 dc, sta je cudo za mene jer prirodno ponekad imam ovulaciju i na 60 dc. Tad nisam zatrudnila jer mi je otkriven Hashimoto i TSH mi je bio 7 tako da nije cudno. Znaci ja sam i s TSH 7 imala ovulaciju kad sam uzimala Femaru. Trenutno sam u inozemstvu i sad kad mi se s terapijom unormalio TSH opet krecem s Femarom. Tu su mi isto rekli da je opcenito za sve zene bolja Femara tako da definitivno probaj. Guglaj malo PCOS i Femara pa ces vidjet iskustva :)

Hvala ti 😘🥰
    Nadam se da će upalit onda barem to ako ne klomifen jer evo očito ne reagiram na njega
    A PCOS je baš gadan problem kod začećs čini mi se,pogotovo ako te baš pogodi da nemas cikluse nikakve bez terapije i ovulacije 😔
    Sretno tebi s daljnim pokušajima 😘😘🥰🥰

Ma da, ako ne budes imala ovulaciju ni ovaj mjesec ja bi trazila Femaru :) ja nisam imala ovulaciju od 9.mjeseca i zivcira me kad se nemam cemu ni nadat 😅 tako da napokon za dva dana krecem s Femarom. Koji si dan ciklusa? Bas me zanima jer kazes da jos nema folikula

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    26. Siječanj 2022. 22:24

Kejsy  ❄️ ☃️

September1995

LaVi

sljedeca 3 ciklusa sam ovulirala između 14 dc i 19 dc, sta je cudo za mene jer prirodno ponekad imam ovulaciju i na 60 dc. Tad nisam zatrudnila jer mi je otkriven Hashimoto i TSH mi je bio 7 tako da nije cudno. Znaci ja sam i s TSH 7 imala ovulaciju kad sam uzimala Femaru. Trenutno sam u inozemstvu i sad kad mi se s terapijom unormalio TSH opet krecem s Femarom. Tu su mi isto rekli da je opcenito za sve zene bolja Femara tako da definitivno probaj. Guglaj malo PCOS i Femara pa ces vidjet iskustva :)

Dobro nam dosla i nadam se uskoro uzivala u trudnickim temama, a do tad nadam se da se budes druzila malo sa nama. Ja znam da nekom daju klomifen, a nekom letrozol, ali nisam puno istrazivala, milsila sam da to doktor odredi po nekim pretragama sta preporuciti.. Bas ti hvala na podjeljenoj informaciji, mnogo znaci podjeliti tako nesto, sigurno ce jos nekome dobro doci. ❤️

Hvala 🥰 
    Ma nazalost  ne daju po nikakvim pretragama nego pokusaju pa sta upali 🙈
    Prikljucujem vam se onda i danas mi je taman 1 dc, za dva dana krecem s letrozolom pa kad ulovim ovulaciju javim kad da me stavis na listu 😊

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    26. Siječanj 2022. 22:55

Kejsy  ❄️ ☃️

September1995

Kejsy ❄️ ☃️

September1995

LaVi

Dobro nam dosla i nadam se uskoro uzivala u trudnickim temama, a do tad nadam se da se budes druzila malo sa nama. Ja znam da nekom daju klomifen, a nekom letrozol, ali nisam puno istrazivala, milsila sam da to doktor odredi po nekim pretragama sta preporuciti.. Bas ti hvala na podjeljenoj informaciji, mnogo znaci podjeliti tako nesto, sigurno ce jos nekome dobro doci. ❤️

Hvala 🥰
    Ma nazalost ne daju po nikakvim pretragama nego pokusaju pa sta upali 🙈
    Prikljucujem vam se onda i danas mi je taman 1 dc, za dva dana krecem s letrozolom pa kad ulovim ovulaciju javim kad da me stavis na listu 😊

Sretno sa lovom na ovulaciju neka bude ovulacija ona dobitna pa da se sve zelje ispune u ovom ciklusu 🤞🍀

Hvala, također ❤ za par dana kod tebe zelimo vidjet ➕ 😀

6+2 💙💙

• Kate28
    27. Siječanj 2022. 09:20

Nalazi gotovi, nije trudnoca. Moze neki savjet za LH trakice i kako dalje?

baarbaraa34
    27. Siječanj 2022. 09:42

Timmy

Cure sve redom,

Znam da je moguce blago tockasto krvarenje oko ovulacije, ali da li je ikad ijedna dozivljela jedva vidljive crvene male tockice oko 20.,21. dana ciklusa?

Ja, točno na 20.dc i bila sam trudna. Iako ovisi koliki su ti ciklusi...al evo nadam se da ce ti uzrok biti isto kao i meni😊

baarbaraa34
    27. Siječanj 2022. 09:49

Ihaaaj jel se meni to cini ili potencijalno imamo par plusica😊😊😊
    Ajmo pisalinice popiskite stagod pozitivno🤗
    I vi ste krive sto sam se pocela pipat😂
    Cerviks visok, mekan..google kaze to je dobro😄
    Enivej, ma pocela sam sinoc sa progesteronom (pa sam zato zo skuzila) pa da odrzimo ako se sto ima za odrzat, a ne da se kao prošli mjesec zderem sto ga nisam redovno koristila. Malo mi je krivo sto smo oko poz.lh testa pokrili samo taj dan i dan nakon, al brate mili izmorili se prije toga, a Kejsy procitala sam onaj clanak sto ai stavila 'najcesce greske kod pokusaja zaceca' pa mi dodatno ulilo nadu jer kazu treba se fokusirat i na dane prije O pa eto, vidjet cemo. Mislim znala sam to i prije, al nekako kad procitam bas konkretno.. A opet sve ovisi o ovom, onom, vodi na mjesecu i 100 drugih stvari pa sta bude..
    Lavice kako si ti?

baarbaraa34
    27. Siječanj 2022. 09:50

i da natalie super na odlicnoj beti❤
    blair ja se nisam cjepila i necu, ali svakom na volju. makar ako si vec nedavno preboljela i sad planiras bebu ja definitivno i nebi.

• roxanne95
    27. Siječanj 2022. 10:32

Uf vi se baš dobro raspišete ko ce vas pohvatat 🤣🤣🤣
    Ja cu za sad samo štancat svoja pitanja kad nemam drugog doprinosa 😬
    Meni danas 6. Dan duphastona i precudno mi je sto me cice niti malo ne bole bas ono nista i imam pojacan iscjedak onak izmedu mlijecnog i prozirnog, bez mirisa jel moze to bit od duphića? 

👱🏻‍♀️27
    🧔🏻‍♂️32
    TTC od rujna 2021.
    dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom

• Marićka
    27. Siječanj 2022. 10:59

Natalie19 baš mi je drago zbog beteneka dalje bude sve školski!

Meni je danas 6dpo, jutros se probudila s grčevima u trbuhu od kojih me na trenutke čak tjeralo na povraćanje, a nisam ništa pojela, samo se digla iz kreveta... čudni neki grčevi, nisu skroz dolje niti u želudcu, nekako na sredini 🤷‍♀️ 
    Grudi i dalje bole, tu i tamo osjetim desni jajnik, bazalna prešla 37°C
    Mislim da ću u nedjelju test napraviti, ne mogu ja ovo čekanje 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.