Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    12. Siječanj 2022. 10:00

Pa Blair kako opet?🤭🤣 ja bi isto na tu kavu, treba mi covid potvrda🤣🤣 zelim ti brz oporavak🥰

Cestitke novim ➕ ❤🥰

Ja sam danas krenula na folikulometriju, kaze doktorica da je sve kako treba bit zasad. Vidjet cemo za dalje, nadam se dobrim vijestima 🙃

• Fifi
    12. Siječanj 2022. 11:03

Prvo veliko HVALA svima na cestitkama, lijepim zeljama i gledanju crtica 😊 
    Nismo se mogli strpiti, tj. ja bih neeeekako izdrzala, ali muzic je bio jako nestrpljiv pa smo jutros uradili i clearblue koji je skoro pa odmah pokazao jasnu i svijetlu crtu, ali dobro je obzirom da je danas 12 dpo. Nadam se da vjestica nece doci u petak... https://imageupload.io/i/mAbCcJc02l

Kejsy bas si me nasmijala sa ovim naziranjem 😂 mozes me staviti na listu, hvala ti 😊 i tebe je krenulo sa plusicima na listi, samo nek se tako nastavi i aBd da i ti jaaako brzo docekas svoj plusic ❤ 

Jos uvijek ne vjerujm svojim ocima 🤗 hvala puno svima jos jednom ❤❤❤

Beba M 💙 stize 25.9. 🥰

natalie19
    12. Siječanj 2022. 12:17

Pozdrav cure, mislim da od mene ovaj mjesec nist. Lovim sam pik ali mislim da ga ni nije bilo… tak da vise srece sljedeci mjesec. 😒

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

BlairWaldorf
    12. Siječanj 2022. 12:31

Cure dobar dan 😌😌

Za početak, hvala svima na željama za brz oporavak 😄 upalilo je 😉 ja se osjećam skroz ok, jedino mi je nos zastopan te da se nisam testirala mislila bi mala prehladica. 🤷 samo sam jedan dan imala temp, najvise 38 i odmah sam popila paracetamol... Ni približno kako mi je bilo prvi put. Očito se radi o drukcijem soju ili ipak nesto sljakaju ta antitijela od zadnji put 🤪
    Danas 10dpo, grudi malo bole na dodir drugih simptoma nemam..  nisam jos izgubila nadu 🤷 joj kako bi pisnula a nemam test ... Donesite mi koji kad mislite dolazit na ovu koronasku želimo potvrdu kavu 😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

natalie19
    12. Siječanj 2022. 13:14

Kejsy ja se nadam da je to, da je bila tekom noci i da nisam uspjela uloviti pik. A i radim dva dana u tjednu popodne i mislim da u ponedeljak nisam navecer radila trakicu, a drugi dan sam ujutro. Sve je moguce. Pokrivamo mi i dalje.
    BlairWaldorf drago mi je da si bolje. Moram ti reci kaj sam razmisljala danas kad sam se vozila na posao. Znam da si i ti imala u 11 mjesecu bio.kem., dogodila se je i meni krajem mjeseca. I poslije znas i sama kako nam je bilo. Ubrzo poslije toga sam dobila koronu tak da mislim da ima sve utjecaj na nas. Radim s ljudima i nisam nikad do sad imala nikakve simptome, a pocetkom 12 mjeseca sam bila 2 dana s blagom temperaturom i glavoboljom, ali sad sam dobro. 
    A kod tebe mi je to fascinantno da si ju imala i sad opet… ali bitno da si ti bolje. ☺️ 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• amyyy
    12. Siječanj 2022. 13:29

Pozdrav. Znam da ova tema nema veze sa ovim, ali bi mi mnogo znacio neki savjet. Naime, da li se neka od vas susrela sa povisenim THS ? Menstrualni ciklusi su mi blokirani, uvijek moram vjestacki da izazovem menstruaciju. 5 mjeseci pokuvam ostati trudna ali nikako ne ide s tim da me ginekolog poslao da vadim sve hormone. Svi su uredu sem TSH. T4 I T3 su uredni samo je TSH 7,47. Poslao me internisti i kao da cu sa terapijom sniziti te visoke vrijednosti i moci ostati u drugom stanju. Koje je vase misljenje, da li je moguce sa usporenom stitnjacom ostati u drugom stanju ? 

• Fifi
    12. Siječanj 2022. 13:44

amyyy

Pozdrav. Znam da ova tema nema veze sa ovim, ali bi mi mnogo znacio neki savjet. Naime, da li se neka od vas susrela sa povisenim THS ? Menstrualni ciklusi su mi blokirani, uvijek moram vjestacki da izazovem menstruaciju. 5 mjeseci pokuvam ostati trudna ali nikako ne ide s tim da me ginekolog poslao da vadim sve hormone. Svi su uredu sem TSH. T4 I T3 su uredni samo je TSH 7,47. Poslao me internisti i kao da cu sa terapijom sniziti te visoke vrijednosti i moci ostati u drugom stanju. Koje je vase misljenje, da li je moguce sa usporenom stitnjacom ostati u drugom stanju ?

Nemam puno iskustva sa TSH, ali da pokusam odgovoriti na zadnje pitanje. Od 15 godine imam problem sa uvecanom stitnom i cistama. Hormoni su mi bili uredu, ali antitijela su tad bila van granica. Negdje sa 18 godina mi je doktorica rekla 'jao, ovo je za terapiju ali ti si premlada necu ti nista dat'. I ja kao naopaka ribica napusem nos i nikad joj vise nisam otisla. Nakon par godina radila UZ, standardno uvecana, ciste se uvecale, al ne ide Fifi doktoru, ne ne. I sad kad sam stvarno pocela osjecati da mi smeta, u smislu tezine, nemogucnosti mrsanja, umora, razdrazenosti onda sam odlucila otici doktoru. Sad najsvjezije nalaze sto sam radila TSH je na samoj gornjoj granici, ostali su hormoni ok, ali zato anti TPO vristi (ref.vrijednost je <60, a meni je >1300 = po guglu znak hashimota). Nisam stigla otici doktoru od blagdana raznoraznih, a evo sad je stigao i + iako ga stvarno nismo ocekivali, tako da u ponedeljak aBd zovem kliniku da mi daju termin. 
    Sto se same hipotireoze tice, nekoliko primjera imam u blizoj okolini da su uz odgovarajucu terapiju vrlo brzo uspjele ostati u drugom stanju. Drzim fige da i kod tebe bude tako 🙏🙏🙏

Beba M 💙 stize 25.9. 🥰

• amyyy
    12. Siječanj 2022. 14:00

Fifi

amyyy

Nemam puno iskustva sa TSH, ali da pokusam odgovoriti na zadnje pitanje. Od 15 godine imam problem sa uvecanom stitnom i cistama. Hormoni su mi bili uredu, ali antitijela su tad bila van granica. Negdje sa 18 godina mi je doktorica rekla 'jao, ovo je za terapiju ali ti si premlada necu ti nista dat'. I ja kao naopaka ribica napusem nos i nikad joj vise nisam otisla. Nakon par godina radila UZ, standardno uvecana, ciste se uvecale, al ne ide Fifi doktoru, ne ne. I sad kad sam stvarno pocela osjecati da mi smeta, u smislu tezine, nemogucnosti mrsanja, umora, razdrazenosti onda sam odlucila otici doktoru. Sad najsvjezije nalaze sto sam radila TSH je na samoj gornjoj granici, ostali su hormoni ok, ali zato anti TPO vristi (ref.vrijednost je &lt;60, a meni je &gt;1300 = po guglu znak hashimota). Nisam stigla otici doktoru od blagdana raznoraznih, a evo sad je stigao i + iako ga stvarno nismo ocekivali, tako da u ponedeljak aBd zovem kliniku da mi daju termin.
    Sto se same hipotireoze tice, nekoliko primjera imam u blizoj okolini da su uz odgovarajucu terapiju vrlo brzo uspjele ostati u drugom stanju. Drzim fige da i kod tebe bude tako 🙏🙏🙏

Hvala ti puno. I ja se iskreno nadam. 

• LaVi
    12. Siječanj 2022. 14:12

Čestitam na novim plusićima!!😘😘
    Ja imam neku temperaturu opet,37.2,kriza me bole,bradavice,trebala bi mi doći za 3-4 dana M
    Baš sam nikakva
    Ne znam jel to imunitet pada pred M ili što 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• amyyy
    12. Siječanj 2022. 14:17

Kejsy

amyyy

Nema veze sto nije ta tema, uvjek se nadje neko ko nesto zna. Nemam iskustva sa tim, ali koliko znam da se terapijom moze regulisati. Ali ipak sigurno bolje znan neko ko ima iskustva sa tim, evo ima ova tema tu ti mozda neko moze vise reci https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/stitnjaca-i-trudnoca-8364?page=20

A imas i na ovom forumi nesto o tom isto, koliko vidim da je aktivna tema http://forum.roda.hr/threads/10701-TSH

Javi kakva je situacija, a vjerujem da ces brzo terapijom to rjesiti, jer sam vidjala u potpisima pojedinih zena koje su imale povisen TSH da su ga regulisale nakon mjesec dva. Sretno

Ako radis na bebici, svrati nam cesce

Hvala ti, mnogo mi znaci bar neke rijeci utjehe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.