Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    13. Siječanj 2022. 18:35

Siri jel ides svakodnevno na veliku nuždu ? 😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    13. Siječanj 2022. 19:45

Siri 🐾

BlairWaldorf

Sirijel ides svakodnevno na veliku nuždu ? 😅

Hahahahaha koja si ti kraljica. Idem,ali ovih dana nešto teže i puno manje količinski 😂 evo bila na wc-u malo prije i na gaćicama 3 točkice oker boje,a na papiru isto tako. Izgleda da dolazi polako 😂 uvijek kad kupim test ona krene,šta ti je psiha 😅

Hahahahahaha 😂 ma prihvatila sam to kao normalno ljudski a i zbog progesterona povisenog izgledno pa rekoh sto da ne pitam 😅
     Jbm meni nikad spotting meni kad krene e onda krene. 🦥
    A valjda neće drzim stvarno fige 😭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• LaVi
    13. Siječanj 2022. 20:14

Pozdrav cure imam jedno pitanje,kad M treba doci jel normalno da se temperatura krece do 37.2?

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• LaVi
    13. Siječanj 2022. 20:22

Siri 🐾

LaVi

Pozdrav cure imam jedno pitanje,kad M treba doci jel normalno da se temperatura krece do 37.2?

Hej,ovisi ti od osobe do osobe. Ako inače nisi imala takvu temperaturu nakon ovulacije onda to može biti i znak rane trudnoće,ali ako inače ide to toliko onda to nije nužno znak nego treba barem još dan ili dva nakon kašnjenja biti povišena da bi bio znak trudnoće :) mislim da ti je jednostavnije napraviti test ako znaš kada ju očekuješ 😊

Pa evo s obzirom da sam se prehladila malo,nekako sam bezveze ali nije mi hladno ni nista tako da mislim da imam temperaturu ona se svejedno krece jutros 37.1,sad 36.8 
    Malo sam se prepala bila jer sam i prije 10-ak dana imala isto tako temperaturu 37.2,inace ju nemam ali vidim da sad stoji evo ovako oko 37
    Vidit cemo,mislim da je to znak nadolazece M isto 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

• LaVi
    13. Siječanj 2022. 21:12

Siri 🐾

LaVi

Siri 🐾

LaVi

Hej,ovisi ti od osobe do osobe. Ako inače nisi imala takvu temperaturu nakon ovulacije onda to može biti i znak rane trudnoće,ali ako inače ide to toliko onda to nije nužno znak nego treba barem još dan ili dva nakon kašnjenja biti povišena da bi bio znak trudnoće :) mislim da ti je jednostavnije napraviti test ako znaš kada ju očekuješ 😊

Pa evo s obzirom da sam se prehladila malo,nekako sam bezveze ali nije mi hladno ni nista tako da mislim da imam temperaturu ona se svejedno krece jutros 37.1,sad 36.8
    Malo sam se prepala bila jer sam i prije 10-ak dana imala isto tako temperaturu 37.2,inace ju nemam ali vidim da sad stoji evo ovako oko 37
    Vidit cemo,mislim da je to znak nadolazece M isto

Ako inače nemaš tako visoku bazalnu kroz drugi dio ciklusa moguće je da je trudnoća u pitanju pogotovo jer osjećaj prehlade može i biti jedan od simptoma. Nadam se da je to kod tebe isto jedan od simptoma nadolazećeg ljepšeg dijela godine 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😊

Pa nemam da,obicno mi je ono 36.5 najvise 
    Al evo sad nezz sto se dogada
    Vidjet cemo

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

baarbaraa34
    13. Siječanj 2022. 22:37

LaVi ja se ne kuzim u te temp.ali drzim najvece fige da je povisena zbog trudnoce 🤗
    Siri tak je meni sad kad sam napravila test krenula M za manje od sat vremena! Nevjerojatno! Nadam se da ti neces bit te 'srece'😊
    Blair i bolje ti je da nema spottinga. Moze on bit i bezazlen, ali najcesce je neki jarac u pozadini. Meni je isto prije bilo da nista, nista i onda doslovno ujutro odem na wc i eto je. Ovo sad izludi.
    Norah33 prvo zao mi je za muzevu bolest, ali to sto vezano za nju pises dobro zvuci 🍀 A za spermiogram evo cure su pisale iskustva drugih, cuda i "nemoguce slucajeve".. ne gubi nadu koliko god da je teško. Ovdje ima puno tema na kojima sigurno mozes saznati puno korisnog, a ja ti se mogu samo ponuditi da ako hoces razmjenit cemo podatke pa da vam, ako bi isli na to, ovdje u Njem. kupim Profertil kapsule ua muza. Vec sam to radila jednoj curi sa foruma jer su duplo jeftinije. Barem tada prije 4 godine su bile. Sretno i vjerujem da cete docekati svoju srecicu, a ponuda zaista stoji.
    Ja sam sad kad sam dobila bila bas, bas tuzna i ljuta. Mislim da je ovo bilo drugi put tako. Prvi puta jos prije prve T i evo sada. Ne znam zasto, valjda jer sam bas mislila da je to to. Ali nista, novi mjesec - novi ciklus - nova nada. I dobila sam NAPOKON kliniku i dobila termin 16.3. 
    Vidim da se onaj gornji dio liste popunjava😁😊 Kejsy super ti ide novi posao🤗

baarbaraa34
    13. Siječanj 2022. 22:41

Siri 🐾

Ma ako sam ovulirala bio je lijevi jajnik a on prirodno ima puuuuno manje progesterona od desnog,baš je mali u kurcu😂

Umjesto obratno, ha?🙊😝😆🤣 
    Nikad ne znas, možda te taj mali bas iznenadi! 😁

• Bbebach
    14. Siječanj 2022. 06:31

Jutro ekipa! Znači od svih simptoma ostala bol u leđima nisko, a sada evo kapljica na vešu. Došla dan ranije, tj.sramežljivo je u dolasku. Znači ono što kažu nema prevelike razlike između PMS-a i simptoma trudnoće. Ja sam sada zaista jednu večer imala 37,1 temp., na jednoj dojci zbilja jače se vidle žile, činilo mi se i na preponama, uz sve ostalo što sam pisala.
    Muž preksinoć (prvi puta) ispituje jel što osjetiš,misliš li da je to to, mazi trbuh i smije se:uh kako ćeš biti debela? Meni sve milo i mislim si,možda je zbilja tako. 
    Lavi,Kejsy, Blair,Barbara,Siri a što ćemo, idmo naprijed!
    Prije sam plakala i dosta stresnije ovo doživljavala, nisam opuštena previše niti sada. To iščekivanje, uh.. Moj biološki sat neće dugo čekati (iako gin kaže da se samo opustim) i počinje me to sve više stresirati. Dođu mi trenuci da se moram maknuti od ljudi na poslu, čak doma, privatno. U ljeti su me zvali bliski ljudi, ja se nisam niti javljala nazad ni ništa. Sad me već i ne zovu, misle od vrlo komunikativne žene postala čudakinja. Nisam se mogla opustiti na nekim druženjima. Nisu mi pasala društva jer sam stalno razmišljala kako bi bilo da sam trudna i to me je skroz promijenilo da kažem. Od tada sam daleko bolje, ali nisam još onakva kakva ja jesam. Doma to primjećuju i klinci i to me baš boli jer vrijeme ne možeš vratiti.
    Jednoj bliskoj frendici sve sam rekla, njoj se povjerim i ne misli da sam bedasta,ko što sam ja na trenutke pomislila. Eto, emotivna sam i kaj mogu.Pokušala sam što kraće napisati drage moje dame! 

Mama_anđela
    14. Siječanj 2022. 08:04

Siri, hvala sto pitas, sto se tice mojih simptoma, mucnina, kao neka blokada u grlu, sasvim slab apetit, i umor jos uvijek. Muz sam presjedi svaku noc, ne pamtim kad smo se mazili, skupa grlili i tako zato sad uzivaj dok ne dodje trudnoca ako Bog da. Nadam se da to kod tebe ipak nije pocetak M, drzimo fige
    .
    Kejsy, hhahaha najjaca si, bome si mudra, znaci ako nema aktivnosti, nema ni hrane. Pametno
    .
    Baarbara, Bebach, znam da svaki iznova pokusaj izazove tuzne momente. Ne treba gledati ni na bioloski sat niti bilo sta, toliko se cuda desava, naprosto nemogucih, pa se cure ostvare u ulozi trudnice i rode zive i zdrave bebe. Mozda mi ponekad za sebe mislimo da smo nikakve, emotivno potonule, ali jake smo, svaka od nas, opet pokazemo pred svima da se ne predamo tako lako, i neka tako i ostane. Zelju i nadu ne gubite nikada
    .
    Lavica, mnogo mi je zao... vjerujem da si umorna od svega, ali daj si vremena samo za sebe, i kad shvatis da u tojtuzi neces nista dobro donijeti, znam da ces se vratiti opet jaka i nepokolebiva. Neka to bude zadnja vjestica...

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    14. Siječanj 2022. 08:08

Norah33

Cure drage, evo da se malo izjadam 😔
    Danas smo mm i ja bili na pregledu, spermiogram jako loš, dg: kriptozoospermija, pronađena samo 2 pokretna plivača, lošije morfologije. Doktor je pogledao nalaze i uzeo anamnezu, i rekao da ništa ne možemo napraviti, mene nije ni pregledao. Naime, mm ima jedan oblik leukemije beć 5 godina, ušao je u remisiju ali terapiju mora uzimati još bar 3 godine. Tako da je ginekolog rekao da treba pričekati da završi s terapijom pa onda vidjeti novi spermiogram, da do tad ništa ne možemo napraviti. Ali da su i tad šanse vrlo male uz izvantjelesnu oplodnju.
    Ono što me posebno naljutilo je da su nas u poliklinici pitali zašto nije zamrznio spermije prije početka terapije, ali nas nitko na to u samim početcima nije uputio, i sad je nažalost kasno.
    Eto tako da smo baš jako žalosni, ali život mora ići dalje. Idemo dalje na pretrage privatno kod hematologa i urologa, ponavljat ćemo spermiograme i nadat se čudu ❤

Znam da sada te godine zvuce duge kao vjecnost, ali najbitnije je da tvoj muz bude bolje, da prevazidje sve i da zavrsi s terapijom uspjesno. Svakako, kako kazu cure, u medjuvremenu pokusajte pronaci i neko drugo misljenje, mozda ipak iz tog svega moze da se desi nesto neocekivano. Nemojte stati samo na tome. Sretno

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.