Pozdrav cure :) nova sam ovdje i od ovog mjeseca krecemo raditi na bebi. Krenut cemo opusteno pa bumo vidjeli 😁
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Ja nemam ništa za piškenje doduse ni ne mogu van pa da kupim 😂
Online apoteka? Donesu na vrataahahaha jojj ja sam nestrpljiva tacno cu ti poslati testic
Obećala sam mužu da neću a sve mu izlanem skoro pa mi se ne da muljat 😂😂😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Naravno ne mora znati koliko točno trošim na odjecu 🤷😅
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav cure :) nova sam ovdje i od ovog mjeseca krecemo raditi na bebi. Krenut cemo opusteno pa bumo vidjeli 😁
Dobrodošla 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dobrodoslaa 🎉🥰
Jutro drage! Nove curke dobrodošle i čim prije na bolju temu prošle!
Trudnice samo hrabo naprijed
Nakupilo se posla nakon godišnjega i dobro me zaokupira da ne mislim previše! Leđa me nisko bole, dojke nešto manje, bijeli iscjedak. U meni filing ko da ću uskoro dobiti... Test sam išla jučer nadobudno kupiti u ljekarnu gdje me ne poznaju. Ima CB na biranje i samo mi je to nudila, pitam za neki drugi i kaže kako su ovi najbolji. Pričekat ću pa danas ili sutra kad idem van grada negdje kupim kaj ja želim ako prije ne dobijem...
Kako se vi osijećate? Ja bi rado da se skroz isljučim,pa ako bude ok, ako ne nikom ništa. Baš sam napeta ko puška!
Zaboravila sam...smotana sam 'ko sajla'!...Blair i ostali bubani,čim prije ozdravite!
Bbebach
Nisam ni ja sigurno iskreno, po aplikaciji 11 dpo ali me totalno zbunila ona egg bijela sluz tamo negdje po mojim izračunima debelo nakon ovulacije pa je moguće da je i zbog biokemijske sve kasnilo 🤷😑 u tom smo slucaju fulali dane 😐
Cure hvala na lijepim željama, ja se osjećam dobro samo malo prehladica pijem kavu i odmaram nije ni to toliko loše. 😂 Gledam serije, pospremam malo, pravi kućanica djir 🤪
Grudi su,kao sto sam i spomenula krenule malo na dodir više boljeti što za mene i nije loš znak ... Primjetila sam, prije dva mjeseca kad sam imala hrpu simptoma da su me grudi krenule boljeti odmah iza ovulacije i postepeno je bol popustala sto sam bila blize M ... Kad sam prosli mjesec ostala trudna bilo je obrnuto. Ostalih nekih simptoma nema ... Mislim da nisam jučer bila na WC🤷😑 ali doduše tesko je sad odvojiti sto bi mogla biti korona a što eventualna trudnoća.
Kako ste vi cure i što ima kod vas ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dobro nam doslai jos brze otisla na ljepse teme. A do tad ti nama napisi kad (ne) ocekujes menstruaciju da dodje, pa da te stavimo na listu, sto nas vis ena listi to kasnije vise i plusica na listi. Odmah bude veselije na temi. Zelim ti srecu da dobijes plusic sto prije.
hehe i ja se nadam da neće biti previše patnje :) menstruaciju (ne)očekujem 02.02. :D
Razmišljam da li da kupim trakice za ovulaciju pa da na pik bude turbo, ili da opušteno svaki drugi dan cijeli ciklus? Koja kombinacija više upali? :D
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Dobro nam doslai jos brze otisla na ljepse teme. A do tad ti nama napisi kad (ne) ocekujes menstruaciju da dodje, pa da te stavimo na listu, sto nas vis ena listi to kasnije vise i plusica na listi. Odmah bude veselije na temi. Zelim ti srecu da dobijes plusic sto prije.
hehe i ja se nadam da neće biti previše patnje :) menstruaciju (ne)očekujem 02.02. :D
Razmišljam da li da kupim trakice za ovulaciju pa da na pik bude turbo, ili da opušteno svaki drugi dan cijeli ciklus? Koja kombinacija više upali? :D
Ma uzmi si trakice i kad je bal nek je maskembal hahah
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji