Kejsy ja se nadam da je to, da je bila tekom noci i da nisam uspjela uloviti pik. A i radim dva dana u tjednu popodne i mislim da u ponedeljak nisam navecer radila trakicu, a drugi dan sam ujutro. Sve je moguce. Pokrivamo mi i dalje.
BlairWaldorfdrago mi je da si bolje. Moram ti reci kaj sam razmisljala danas kad sam se vozila na posao. Znam da si i ti imala u 11 mjesecu bio.kem., dogodila se je i meni krajem mjeseca. I poslije znas i sama kako nam je bilo. Ubrzo poslije toga sam dobila koronu tak da mislim da ima sve utjecaj na nas. Radim s ljudima i nisam nikad do sad imala nikakve simptome, a pocetkom 12 mjeseca sam bila 2 dana s blagom temperaturom i glavoboljom, ali sad sam dobro.
A kod tebe mi je to fascinantno da si ju imala i sad opet… ali bitno da si ti bolje. ☺️
Znala sam da imam opet koronu jer je glavobolja bas specifična a i bila sam u kontaktu sa više osoba jedno duže vrijeme kojima je kasnije potvrdena korona tako da nisam imala šanse 🤷
I doktorica se moja iznenadila, kaže pa kako je moguće. Eto,moguće je.
Ali ja se osjećam skroz dobro. 🤗
Što se tiče biokemijske eh 😥 što je tu je, mi smo se primili posla odmah drugih mjesec. Bez trakica doduse ali eto, muževa želja je bila tako a i meni je trebao predah 😑 pokrili pet dana zaredom, nadam se ključnih pa kako bude 🥰
Ubije me znatiželja
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kejsy ja se nadam da je to, da je bila tekom noci i da nisam uspjela uloviti pik. A i radim dva dana u tjednu popodne i mislim da u ponedeljak nisam navecer radila trakicu, a drugi dan sam ujutro. Sve je moguce. Pokrivamo mi i dalje.
BlairWaldorfdrago mi je da si bolje. Moram ti reci kaj sam razmisljala danas kad sam se vozila na posao. Znam da si i ti imala u 11 mjesecu bio.kem., dogodila se je i meni krajem mjeseca. I poslije znas i sama kako nam je bilo. Ubrzo poslije toga sam dobila koronu tak da mislim da ima sve utjecaj na nas. Radim s ljudima i nisam nikad do sad imala nikakve simptome, a pocetkom 12 mjeseca sam bila 2 dana s blagom temperaturom i glavoboljom, ali sad sam dobro.
A kod tebe mi je to fascinantno da si ju imala i sad opet… ali bitno da si ti bolje. ☺️
Znala sam da imam opet koronu jer je glavobolja bas specifična a i bila sam u kontaktu sa više osoba jedno duže vrijeme kojima je kasnije potvrdena korona tako da nisam imala šanse 🤷
Što se tiče biokemijske eh 😥 što je tu je, mi smo se primili posla odmah drugih mjesec. Bez trakica doduse ali eto, muževa želja je bila tako a i meni je trebao predah 😑 pokrili pet dana zaredom, nadam se ključnih pa kako bude 🥰
Ubije me znatiželja
Da nema glavobolja bilo bi dobro, kak velis, specificna je. Meni nije ni jedna tableta skroz ublazila glavobolju.
Nisam jos cula da neko ima dva put za redom. Npr moj je bil cjelo vrijeme s menom i niju ju dobio. 🤷🏼♀️
Da sta je tu je, idemo dalje. A super samo nastavite, da bu brzo i kod vas plusic. ☺️ Kad bi trebala ne dobiti?
Ja trakice do sad jos nisam koristila ali sad tu citala i vidim da jih velika vecina koristi pa sam onda i ja pocela. Kud svi tu i ja 🤣🤣😁
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozdrav. Znam da ova tema nema veze sa ovim, ali bi mi mnogo znacio neki savjet. Naime, da li se neka od vas susrela sa povisenim THS ? Menstrualni ciklusi su mi blokirani, uvijek moram vjestacki da izazovem menstruaciju. 5 mjeseci pokuvam ostati trudna ali nikako ne ide s tim da me ginekolog poslao da vadim sve hormone. Svi su uredu sem TSH. T4 I T3 su uredni samo je TSH 7,47. Poslao me internisti i kao da cu sa terapijom sniziti te visoke vrijednosti i moci ostati u drugom stanju. Koje je vase misljenje, da li je moguce sa usporenom stitnjacom ostati u drugom stanju ?
Nema veze sto nije ta tema, uvjek se nadje neko ko nesto zna. Nemam iskustva sa tim, ali koliko znam da se terapijom moze regulisati. Ali ipak sigurno bolje znan neko ko ima iskustva sa tim, evo ima ova tema tu ti mozda neko moze vise reci https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/stitnjaca-i-trudnoca-8364?page=20
A imas i na ovom forumi nesto o tom isto, koliko vidim da je aktivna tema http://forum.roda.hr/threads/10701-TSH
Javi kakva je situacija, a vjerujem da ces brzo terapijom to rjesiti, jer sam vidjala u potpisima pojedinih zena koje su imale povisen TSH da su ga regulisale nakon mjesec dva. Sretno
Ako radis na bebici, svrati nam cesce
Hvala ti, mnogo mi znaci bar neke rijeci utjehe.
Bez brige terapijom se moze TSH dovesti u red. Nekom treba nmalo vise vremena nekom manje, sve zavisi. Ali u glavnom nemoj da se stresiras, bice to sve ok. Ako zelis druzi se sa nama, i mi svi ovde pokusvamo doci do zeljene trudnoce, nekako je lakse kad podjelimo svoja iskustva i podrzimo jedna drugu. Ako zelis javi s ekad imas vremena, kad budes znala kad ti bar od prilike treba doci menstruacija, pretpostavljam da ti daju neku terapiju da je aktiviras, ali mislim da sad kad dobijes terapiju za TSH da ce ti se i ciklust ustabiliti, znam da rad stitne zna zezati i bukvalno dovesto do izostanka menstruacija. Ali cim se terapijom dovede u red, vecinom se i ciklus izregulise. Pa kad budes znala napisi kad (ne ) ocekujes menstruaciju pa da te stavimo na listu, pa pratimo kad ti je vreme da uradis testic na trudnocu i slBice sve ok, samo hrabro, bitno da si otkrila sta nije ok, odmah je lakse i rjesiti problem.
To i jeste problem. Potpuni izostanak menstruacija. Da bih se poslije 3 godine tek sad znao uzrok a to je TSH..
Pozdrav. Znam da ova tema nema veze sa ovim, ali bi mi mnogo znacio neki savjet. Naime, da li se neka od vas susrela sa povisenim THS ? Menstrualni ciklusi su mi blokirani, uvijek moram vjestacki da izazovem menstruaciju. 5 mjeseci pokuvam ostati trudna ali nikako ne ide s tim da me ginekolog poslao da vadim sve hormone. Svi su uredu sem TSH. T4 I T3 su uredni samo je TSH 7,47. Poslao me internisti i
mislim da sad kad dobijes terapiju za TSH da ce ti se i ciklust ustabiliti, znam da rad stitne zna zezati i bukvalno dovesto do izostanka menstruacija. Ali cim se terapijom dovede u red, vecinom se i ciklus izregulise. Pa kad budes znala napisi kad (ne ) ocekujes menstruaciju pa da te stavimo na listu, pa pratimo kad ti je vreme da uradis testic na trudnocu i slBice sve ok, samo hrabro, bitno da si otkrila sta nije ok, odmah je lakse i rjesiti problem.
To i jeste problem. Potpuni izostanak menstruacija. Da bih se poslije 3 godine tek sad znao uzrok a to je TSH..
Ja ne vjerujem da ti nisu ranije dali da prosto jednostavno izvadis krv i uradis analizebar to nije neka procedura.. ali eto, bolje i sad pa bar znas i rjesis problem.
I to da nisam sad insistirala ne bi bilo... jos idem privatno, zamisli koliko zanemarljivo..
Pozdrav. Znam da ova tema nema veze sa ovim, ali bi mi mnogo znacio neki savjet. Naime, da li se neka od vas susrela sa povisenim THS ? Menstrualni ciklusi su mi blokirani, uvijek moram vjestacki da izazovem menstruaciju. 5 mjeseci pokuvam ostati trudna ali nikako ne ide s tim da me ginekolog poslao da vadim sve hormone. Svi su uredu sem TSH. T4 I T3 su uredni samo je TSH 7,47. Poslao me internisti i
mislim da sad kad dobijes terapiju za TSH da ce ti se i ciklust ustabiliti, znam da rad stitne zna zezati i bukvalno dovesto do izostanka menstruacija. Ali cim se terapijom dovede u red, vecinom se i ciklus izregulise. Pa kad budes znala napisi kad (ne ) ocekujes menstruaciju pa da te stavimo na listu, pa pratimo kad ti je vreme da uradis testic na trudnocu i slBice sve ok, samo hrabro, bitno da si otkrila sta nije ok, odmah je lakse i rjesiti problem.
Ja ne vjerujem da ti nisu ranije dali da prosto jednostavno izvadis krv i uradis analizebar to nije neka procedura.. ali eto, bolje i sad pa bar znas i rjesis problem.
Uvijek je bilo evo Duphaston i cao, dok mi jje pukao film..
Ali je jako zanimljivo sto osjecam ovulacije. To je potvrdjeno i na ultrazvuku. Upravo je sad i osjecam, bol u jajniku, iscjedak.. ali sve je to uzalud
Ubije me znatiželja
Da nema glavobolja bilo bi dobro, kak velis, specificna je. Meni nije ni jedna tableta skroz ublazila glavobolju.
Nisam jos cula da neko ima dva put za redom. Npr moj je bil cjelo vrijeme s menom i niju ju dobio. 🤷🏼♀️
Da sta je tu je, idemo dalje. A super samo nastavite, da bu brzo i kod vas plusic. ☺️ Kad bi trebala ne dobiti?
Ja trakice do sad jos nisam koristila ali sad tu citala i vidim da jih velika vecina koristi pa sam onda i ja pocela. Kud svi tu i ja 🤣🤣😁
Trakice su zakon 😄 ja sam ih uzela od Betty s njuskala i meni su odgovarale. Fino sam ulovila peak, ali eto desila se biokemijska.
Nisam obraćala pažnju na simptome, imale smo i tu dogovor nakon sto smo mjesec prije sve imala baš jake simptome i onda nista da nećemo uopće komentirati ali kad malo vratim film unazad... Sjećam se da nisam mogla svaki dan na veliku nuždu što je za mene dosta neuobičajeno jer inače idem svaki dan a tad je bilo svaki drugi 🤷😅 a sad mi je tesko bilo što pratiti kad imam koronu 😐
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Vec sam dva puta pisala komentar i nece mi objaviti… 🤔 da vidim a bu sad uspjelo…
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Ja bi jedan popiškila rado sad pa da se iznenadim 😂
Al bi bio snješko bijelić🙈
29👩
31👨💼
PCOS