Cure drage lijepo vas pozdravljam. Ovaj forum je neizostavan dio moga slobodnog vremema kad s guštom sjednem i čitam vaša iskustva, savjete i pomaganja. E vrijeme je za pitanje za moje cure. Dakle MM i ja radimo na i jucer sam radila test koji je bio sa svijetlom crticom, ali pozitivan. Rađen je dan prije neočekivane mengice. Kako nisam bila sigurna u testić, a i nestrpljiva napravila sam test krvi. Beta je 142.90 UL. Ginici sam se javila i naručila me 21.1., tj za 11 dama na uzv. Je li to rano što mislite?
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Jutro ekipa! Vi ste se bome lijepo družile noćas! Pa zar vi ne spavate?!? Ja sam spavala cca 3 sata i budna od 4!... Trebam koncentracije za rad a i danas ću jedva gledati u komp!
Na čelu izbio jedan ajmo reći prišt, boli samo jedna bradavica, i bol u leđima nisko... Još se danas odupirem test kupiti i napraviti iako tek je početak dana, pa možda se predomislim! Mužu ništa ni ne govorim. On je sav u poslu, a i mi smo skroz različiti u nekim stvarima. Ja sam ona koja analizira,misli i vrti se u krug i niš ne riješava...ponekada...on pak riješi sve u startu i nema nedoumica! Da mi je barem malo te skuliranosti i hrabrosti! Pišite!
Kejsy obožavam čitati tvoja pisma! Knjigu sam skroz zapostavila!
Čestitke cure na plusevima!
Oko mene kamo god krenem netko trudan ili je rodio! U mom gradu kako sam nedavno čitala, lani bilo oko 40 poroda žena preko 40 godina, a trend maloljetničkih je smanjen..tako piše...dosta ih ide na treće dijete ili više...točno sam se iznenadila...ali ugodno.
Jutro cure, evo da se javim, jutros sam pisnula Gravignost Ultra, na 25dc, 11dpo iiiii https://ibb.co/p4BL0zs je li ovo OK ili nesto ne valja jer nije ‘na sredini’ prozorcica?
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Jutro cure, evo da se javim, jutros sam pisnula Gravignost Ultra, na 25dc, 11dpo iiiiihttps://ibb.co/p4BL0zsje li ovo OK ili nesto ne valja jer nije ‘na sredini’ prozorcica?
Nemam iskustva s tim testom,ali ja bi rekla da je to takva crtica i da je to pošteno pozitivno i da ti čestitam? No,pričekat ću da se javi neka koja sa sigurnošću može reći da je ovo pozitivan test! Krenuli su plusići napokon,jeeeej 🥰
Ima jos par dana do datuma M (iako je ovaj put O bila 3-5 dana ranije, pa mislim da ni ovaj 17.01. za M nije tacan nego je ustvari koji dan ranije), ali s obzirom na dijagnozu trombofilije, trebam se do kraja sedmice javiti hematologu da pocnem s Clexanima, a ginekologa cu zvati tek naredne sedmice, kad posteno zakasni tj ne dodje. 🤞🤞🤞
A sto se tice polozaja crte, izgleda da je i kontrolna malo pomjerena u lijevo, pa je valjda OK.
U svakom slucaju ponovim opet u cetvrtak ili petak ujutro…
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Jutro cure, evo da se javim, jutros sam pisnula Gravignost Ultra, na 25dc, 11dpo iiiiihttps://ibb.co/p4BL0zsje li ovo OK ili nesto ne valja jer nije ‘na sredini’ prozorcica?
Ja bi isto rekla da je ovo pozitivan test sa lijepom crtom🥰 nisu ga centrirali jedino🤣🤣
Cestitam🥰
Vi ste stvarno hrabre sa tim seljenjem, ja sam tolika kukavica da posao planiram promijeniti vec 5 godina i nikako.😔
Vi ste stvarno hrabre sa tim seljenjem, ja sam tolika kukavica da posao planiram promijeniti vec 5 godina i nikako.😔
Vidim u potpisu da imas već dijete 8god pa razumijem s jedne strane zašto misliš za sebe da si kukavica. Da ja imam već dijete sigurno ne bi tek tako rekla idemo jer znam da bi mu taj kolega za prvu ruku našao i smještaj,posao bi ga čekao pa u startu opet znam da je sigurnije nego da idemo na blef. Pošto bebe nema i dalje godinu i pol nakon te biokemijske onda je možda ovo baš ono što nam treba. Nije jednostavno izbrisati cijeli život i započeti novi kada su tu i djeca u pitanju. Teško je promijeniti samo posao jer je preriskantno pogotovo za vrijeme ove epidemije,tako da tek seljenje u drugu državu i kretanje sa životom od nule razumijem potpuno tako da ne bi rekla da si kukavica,hrabrost je zapravo zapostaviti sebe i misliti na sve druge stvari i osobe u svom životu,danas kada je sve više sebičnih ljudi to je hrabrost i ne grizi se zbog toga 😊
Ajme bas ti hvala🥰 ja nekako gledam ljude oko sebe kako bez problema mijenjaju posao, odlaze iz drzave, kupuju svasta na kredit a ja pratim cijene rasta hrane i ostalog i bojim se svega🤣🤣
Sto se tice krvi nemam pojma, samo te molim da ne citas po internetu.. pričekaj doktoricu koliko god to tesko sad bilo🙈🙈
Cure drage lijepo vas pozdravljam. Ovaj forum je neizostavan dio moga slobodnog vremema kad s guštom sjednem i čitam vaša iskustva, savjete i pomaganja. E vrijeme je za pitanje za moje cure. Dakle MM i ja radimo nai jucer sam radila test koji je bio sa svijetlom crticom, ali pozitivan. Rađen je dan prije neočekivane mengice. Kako nisam bila sigurna u testić, a i nestrpljiva napravila sam test krvi. Beta je 142.90 UL. Ginici sam se javila i naručila me 21.1., tj za 11 dama na uzv. Je li to rano što mislite?
Cestitam ❤️ neka bude skolska trudnoća. Beta ti je sjajna. Pa mislim da nije prerano jer do tad ce ti beta vec otici na preko 2 000 moralo bi se vidjeti na uzv 😉🤞🍀 Jedino sto bi bilo dobro da ako si u mogucnosti ponovis betu 48 sati nakon sto si vadila krv da uradis opet. Cisto sigurnosti radi da vidis kako se dupla.
hvala ti dragabna odgovoru. Slažem se, otići ću privatno izvaditi sutra i u petak da budem mirna.
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Cure drage lijepo vas pozdravljam. Ovaj forum je neizostavan dio moga slobodnog vremema kad s guštom sjednem i čitam vaša iskustva, savjete i pomaganja. E vrijeme je za pitanje za moje cure. Dakle MM i ja radimo nai jucer sam radila test koji je bio sa svijetlom crticom, ali pozitivan. Rađen je dan prije neočekivane mengice. Kako nisam bila sigurna u testić, a i nestrpljiva napravila sam test krvi. Beta je 142.90 UL. Ginici sam se javila i naručila me 21.1., tj za 11 dama na uzv. Je li to rano što mislite?
Čestitke na beti,pošto se dupla svaka dva dana,već do prvog pregleda bi trebala biti dovoljno velika da se vidi je li sve u redu i smješteno gdje treba biti, a biti će i zato ti želim najdosadniju i najškolskiju trudnoću! 😇
hvala ti. ❤️
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji