Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa34
    10. Siječanj 2022. 21:07

Natipkala sam kompliciranu recenicu vezanu za potporu oko tog razdoblja nakon poroda pa izbrisla, a u prvoj verziji je bio i muz😄 Bio mi je potpora, al nisam ja znala ni objasnit, sramila sam se tog svega pa nisam sve vjerojatno ni govorila, on je radio... znamo se nekad pricom vratit na taj pocetak pa mi je jednom rekao 'primjetio sam ja da si ti nikakva i da sve radis kao da moras, a ne zelis, ali sam mislio da si samo umorna'.
    Možda sam sad zagrebala pricu i preskočila 10 stepenica, al eto kad je dio moje price..a kad vec jesam nek vam bude info. da se puno zena osjeća slicno i da to ne znaci da netko nije normalan samo treba prihvatit pomoc i pricat sa osobama koje su vam bliske i koje znaju slusati.
    Toliko. Nadam se da ne zvuci ko crnjak prica🙈

MiNiEl
    11. Siječanj 2022. 01:41

Siri 🐾

MiNiEl čestitam! Jako volim čuti ovakve priče. Baš sam i ja na nekoj prekretnici. Muž dobio ponudu kolege koji otvara firmu u Austriji da preseli jer eto u Hrvatskoj se zna kako je i ja sam onako za njemačko govorno područje tudum al sam mu rekla ako te čeka posao,ako ćeš za početak imati smještaj da ti ga nađe,znam da nije na blef i uludo da se napusti zemlja. Samo u dubini negdje znam da onda kreće pauziranje s bebom jer ne znam kako bi se snašla u neznanju jezika,trudna,s bebom evo toga me iskreno jako strah nekako,a s druge strane mi je u kutu mozga već možda zadnja 2,3 ciklusa da možda ne ide jer moram nešto u svom životu preokrenuti,imati neke preinake i nešto promijeniti pa će onda beba odlučiti doći. Ne znam,evo,svako malo jedna od poznanica objavi da je trudna,pa ne mogu više! U vezi su ni godinu dana,ali ona ostane trudna na njegov pogled,ubije me to u pojam,baš nekad nije fer i onda mi dođe…

Ako te tjesi..svi na zapad ja u Srbiju priselila😂😂😂 ja sam imala strasnih problema sa ocem od moje ceri(ne volim ga nit zvat bivsim muzem)...mislim da sam od pustig stresa sa njim i dobila prvi spontani...sve smo mi njega na vrime obavjestile..da se ja udajem i da bi selile..on nju nikqd nije trazija sebi i reka je da je ne zeli,al zato se muski trudija da ja ne odem i da se ne udam(btw 13 godina rastavljeni i on ima novu obitelj)...od tog stresa dobilq seboreju i ulcerozni kolitis..zavrsila na kortikosteroidima..cisto da ti prikazem sta stres moze ucinit. I tako i mi krenemo nakon spontanog,a kad sam tad ostala trudna to je doslovce bilo na prvi seks,i nikako...svi oko mene trudni, ja e spontani e nikako...jako tesko je ic naprid i gledat pozitivno i da nije problem u nama...viruj da se sve moze..i jezik..i sve...iz koze ove ne mozes..ziva u zemlju ne mozes..znaci nema druge nego borba.👆🏻💪🏻 Ja ti samo mogu po sebi rec da je doslo kad sam digla ruke..mozda mi to kocimo nasom opterecenoscu..🤷🏼‍♀️ imam ja prijatelje sa kojima je sve totalno u redu..ali toliko su postali optereceni nakon 10 godina pokusavanja da ne ide nikako..a imam druge koji su 15 pokusavali i digli ruke..posvojili curicu i otisli sa njom u Italiju na 2 tjedna da se zblize..i vratila se trudna..psiha je cudo..samo ne triba pristat gubit nadu i viru.😊🙏

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

MiNiEl
    11. Siječanj 2022. 01:54

baarbaraa34

MiNiE gdje ste preselili? Luda ti je prica, al skroz! Tocno mi odmah doslo da se druzim s tobom, treba mi netko tako opicen ko i sama…

Ja sam u Srbiju priselila😁😊 Muz mi je iz Srbije..i meni ovdi top.Ljudi super..svi extra susretljivi,gostoljubljivi...moji koji su u pocetku toliko bili protiv svega odusevljeni..moja cura se vrhunski prilagodila i krenila u 1.srednje ovdi i rastura..profesori i dica je obozavaju i u razredu uredno pricaju dalmatinski jer im je prezanimljivo😄😄😄 Na zalost nisam u Njemackoj da jesam srknile bi kavu def.😁 Svaka promjena je teska..svaki pocetak je tezak..nama je dobro dosa jer smo se makli od njenog tate sa kojim smo bas ali bas imali ogromne probleme od kojih smo se obe razbolile..Nekad kad si sam ako nemas nikoga kraj sebe zovnes mamu..sestru..puno zena ima postporodajnu,pa dode do svacega jer nisu nikom rekle..kod nas na glupom balkanu je sve sramota i uvik je zena kriva..depresija..pobacaj..rastava..zena ne smi rec da joj je tesko il da je umorna..Cudan je nas narod..a koliko god se mi protiv toga bunile skupimo i mi tu sramotu od sramote.
    Ja gledajuc svoj zivot unazad..sve se je desilo kad je i ksko tribalo..tocno..ni prije ni kasnije.
    Iman osjecaj da dosta trudilica je vise optereceno plusom jer zeli sve oko sebe zadovoljit..mozda bi i malo pustile..priskocile pravljenje diteta jedan period..al kako objasnit svima okolo.
    Samo stres free...i sta vise seksa..iako eto moj David Copperafield od muza je uspija iz jednog seksa napravit dite😏 mozda i vi imate jednog Davida,a ne znate jos😂😂

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

AmelieClariss
    11. Siječanj 2022. 02:14

Cure drage lijepo vas pozdravljam. Ovaj forum je neizostavan dio moga slobodnog vremema kad s guštom sjednem i čitam vaša iskustva, savjete i pomaganja. E vrijeme je za pitanje za moje cure. Dakle MM  i ja radimo na  i jucer sam radila test koji je bio sa svijetlom crticom, ali pozitivan. Rađen je dan prije neočekivane mengice. Kako nisam bila sigurna u testić, a i nestrpljiva napravila sam test krvi. Beta je 142.90 UL. Ginici sam se javila i naručila me 21.1., tj za 11 dama na uzv. Je li to rano što mislite? 

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

• Bbebach
    11. Siječanj 2022. 06:17

Jutro ekipa! Vi ste se bome lijepo družile noćas! Pa zar vi ne spavate?!? Ja sam spavala cca 3 sata i budna od 4!... Trebam koncentracije za rad a i danas ću jedva gledati u komp!
    Na čelu izbio jedan ajmo reći prišt, boli samo jedna bradavica, i bol u leđima nisko... Još se danas odupirem test kupiti i napraviti iako tek je početak dana, pa možda se predomislim! Mužu ništa ni ne govorim. On je sav u poslu, a i mi smo skroz različiti u nekim stvarima. Ja sam ona koja analizira,misli i vrti se u krug i niš ne riješava...ponekada...on pak riješi sve u startu i nema nedoumica! Da mi je barem malo te skuliranosti i hrabrosti! Pišite!
    Kejsy obožavam čitati tvoja pisma! Knjigu sam skroz zapostavila!

• Bbebach
    11. Siječanj 2022. 06:32

Čestitke cure na plusevima!
    Oko mene kamo god krenem netko trudan ili je rodio!  U mom gradu kako sam nedavno čitala, lani bilo oko 40 poroda žena preko 40 godina, a trend maloljetničkih je smanjen..tako piše...dosta ih ide na treće dijete ili više...točno sam se iznenadila...ali ugodno.

• .mila
    11. Siječanj 2022. 06:51

Jutro cure, evo da se javim, jutros sam pisnula Gravignost Ultra, na 25dc, 11dpo iiiii https://ibb.co/p4BL0zs je li ovo OK ili nesto ne valja jer nije ‘na sredini’ prozorcica? 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    11. Siječanj 2022. 07:33

Siri 🐾

.mila

Jutro cure, evo da se javim, jutros sam pisnula Gravignost Ultra, na 25dc, 11dpo iiiiihttps://ibb.co/p4BL0zsje li ovo OK ili nesto ne valja jer nije ‘na sredini’ prozorcica?

Nemam iskustva s tim testom,ali ja bi rekla da je to takva crtica i da je to pošteno pozitivno i da ti čestitam? No,pričekat ću da se javi neka koja sa sigurnošću može reći da je ovo pozitivan test! Krenuli su plusići napokon,jeeeej 🥰

Ima jos par dana do datuma M (iako je ovaj put O bila 3-5 dana ranije, pa mislim da ni ovaj 17.01. za M nije tacan nego je ustvari koji dan ranije), ali s obzirom na dijagnozu trombofilije, trebam se do kraja sedmice javiti hematologu da pocnem s Clexanima, a ginekologa cu zvati tek naredne sedmice, kad posteno zakasni tj ne dodje. 🤞🤞🤞

A sto se tice polozaja crte, izgleda da je i kontrolna malo pomjerena u lijevo, pa je valjda OK.
    U svakom slucaju ponovim opet u cetvrtak ili petak ujutro…

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• Lion32
    11. Siječanj 2022. 08:33

.mila

Jutro cure, evo da se javim, jutros sam pisnula Gravignost Ultra, na 25dc, 11dpo iiiiihttps://ibb.co/p4BL0zsje li ovo OK ili nesto ne valja jer nije ‘na sredini’ prozorcica?

Ja bi isto rekla da je ovo pozitivan test sa lijepom crtom🥰 nisu ga centrirali jedino🤣🤣
    Cestitam🥰

• Lion32
    11. Siječanj 2022. 08:35

Vi ste stvarno hrabre sa tim seljenjem, ja sam tolika kukavica da posao planiram promijeniti vec 5 godina i nikako.😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani