AmelieClariss čestitke na plusicu!☺ Ja mislim da nije rano. Vjerojatno su te pitali info. o ciklusu i na temelju toga te narucili.
.mila da definitivno pozitivan test!😊 Ali slažem sa Siri zovi ti dr. obzirom na trombofiliju! Zbog nje nikad nije prerano obavjestiti dr. o trudnoci! Sretno🤗
Ja isla po muza dr., imao je neku op. na ruci i zadjem u DM po nesto lijevo i uzmen ipak PreSense test. 10 tih jedinica osjetljivosti, moze se raditi i 4 dana prije M i eo negativan. Iskreno, nije mi jasno, al dobro ne ostaje ništa drugo nego cekanje.
Po app bi trebala u petak dobit, ali obzirom da mi je lh test bio pozitivan 27.12., znaci prije tocno 15 dana mislila sam to je to. Al dzaba nama mislit🤣 na nama je samo da cekamo blagoslov i trudimo se😁
Kejsy joj Boze i kod tebe svakakvih prica! A sve to oblikuje covjeka, bitno je samo izac iz svega sa naucenom lekcijom.
Mene je od svega najvise patio osjecaj sto nisam bila sretna, a imam bebu pored sebe koju smo cekali 2 godine + 9mj. trudnoce. I sto sam pomisljala da mi je ipak prije njega bilo bolje. Zamislite te griznje savjesti. Plus rodio se ulezanog lica i vrata na jednoj strani pa smo sa njegovih 6 dana vec krenuli na terapiju. Čeljust mu je bila ukrivo pa je bilo jako tesko sa sisanjem (na kraju skoro 2 godine sisao, flasice mozda 2 popio). Ja se prvih 24 sata nakon poroda nisam smjela pomaknuti jer sam imala karakter od epi. jos, kateter dole za piskenje i stalak sa infuzijom, tj. zeljezom jer mi je palo na jedva 4, a on u dubokom kreveticu pored mene i doslovno ne mogu doci do njega. Savjetovali mi dr. da potpisem izlazak iz bolnice na vlastitu odgovornost jer zeljezo mora bit minimalno 8, a tim tempom bi bili barem jos tjedan dana u bolnici pa nek idem kuci i odmaram ak mi ima tko pomoci. Nakon 10 dana odem kod svoje ginekologice kak su mi u bolnici rekli, na kontrolu zeljeza i na kraju dobijem FUL ginekoloski pregled😖 A necu vam pisati kakav je porod bio samo cu reci da nije bilo muza nebi znala 70% sta se dogadjalo jer se ne sjecam ili se sjecam kroz maglu.
Inace sam jako društveno bice i ubilo me to sto sam sama. Skoro doslovno.
Mamu nisam htjela opterecivat jer je u to vrijeme tata tek dosao kuci nakon 7mj. u bolnici, sa obje amputirane noge, a prije toga bio u komi od Badnjaka pa sljedecih 10 dana. Onda jos dok se svega sjetio. Kalvariju smo prošli.
A seka je rodila 3mj. prije mene PETO dijete i nisam mogla ni nju zivkati. 2 jako dobre prijateljice su tad bile trudne sa prvim (kako da ih plasim?), a treca imala spontani.
Sve je to pridonijelo tom losem periodu.
Vjerujete da kad pogledam unatrag skoro se i divim sama sebi.
MiNiE nebitno gdje ste bitno da ste sretni, a po svemu napisanom djeluje kao da ste i vise nego sretni! Bravo zeno i uzivaj u trudnoci i novim, lijepim stranicama zivota!🤗
Samo sam htjela skrenuti pažnju na moje iskustvo s testićima za . Pratila sam ovulaciju Lh trakicama i ako su malo skup sport naručila sam ih na njuškalu od Betti, to sam našla ovdje preporuku. One step se zovu. Trakice LH su bile dobre. Međutim, s njima sam dobila nekoliko testova na trudnoću osjetljivosti 10 miul što je jaaako osjetljivo. Reći ću vam da sam od tvrdoglavosti svaki dan jednoga piškila od 10 dpo jer sam imala osjećaj neki da sam trudna. Ništa, jedan veliki minus. 11 dpo test opet negativan. Ja odem vaditi betu, ona 25, a test opet negativan. Za dva dana beta još veća, on negativan. Kupim Duchesse u mullera osjetljivosti 25,i on odmah nakon minutu pozitivan. Tako da, one step ne preporucam za testiće
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Znači jel moguce!? Sad na wcu i krv, a jutros i kad sam u 10 pisala test ni kapi! Jel psiha igra toliko prljavu igru! Ajme meni! Znaci luda sam!
Cure drage lijepo vas pozdravljam. Ovaj forum je neizostavan dio moga slobodnog vremema kad s guštom sjednem i čitam vaša iskustva, savjete i pomaganja. E vrijeme je za pitanje za moje cure. Dakle MM i ja radimo nai jucer sam radila test koji je bio sa svijetlom crticom, ali pozitivan. Rađen je dan prije neočekivane mengice. Kako nisam bila sigurna u testić, a i nestrpljiva napravila sam test krvi. Beta je 142.90 UL. Ginici sam se javila i naručila me 21.1., tj za 11 dama na uzv. Je li to rano što mislite?
Cestitam ❤️ neka bude skolska trudnoća. Beta ti je sjajna. Pa mislim da nije prerano jer do tad ce ti beta vec otici na preko 2 000 moralo bi se vidjeti na uzv 😉🤞🍀 Jedino sto bi bilo dobro da ako si u mogucnosti ponovis betu 48 sati nakon sto si vadila krv da uradis opet. Cisto sigurnosti radi da vidis kako se dupla.
hvala ti dragabna odgovoru. Slažem se, otići ću privatno izvaditi sutra i u petak da budem mirna.
Jel zelis da te stavim na nasu listu trudnica? Ako hoces javi svakako si deo ekipe
Može hvala. Samo moram pronaći tu temu da se znam uključiti
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Čestitam svima na plusičima!! 🥰❤️ Tjedan je poceo odlicno! ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Kejsy mene stavi na dno liste, napisala sam na prošloj stranici da je krenula krv. Trebam kao 6.2. dobit. Nista mi nije jasno. Jedini put kad je ovako bilo je bilo kad sam bila trudna.
Trebala sam nakon O odmah krenuti sa progesteronom😭 a ne slusat dr. da nek dodjem njoj......Popizdit cu!
Jutro cure, evo da se javim, jutros sam pisnula Gravignost Ultra, na 25dc, 11dpo iiiiihttps://ibb.co/p4BL0zsje li ovo OK ili nesto ne valja jer nije ‘na sredini’ prozorcica?
Neka je sa srecom, cestitam ti od srca. Taj test ne laze wowww kako tamna crtica na 11 dpo.. Ide plusic na listi. Zelim ti skolsku trudnocu
💗
Ne lezi vraže, maloprije sam isla do apoteke po digitalni CB, sa sedmicama...
https://ibb.co/whXz4Yd
Dogovorila pregled kod hematologa za petak, dotad po dogovoru s njom imam nekoliko injekcija Clexana koje cu primiti, pa cemo vidjeti za poslije. Nadam se da ce + ostati...
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Pozdrav curke moje... nikako da se ja s vremenom posložim...nadam se da cu uskoro moci biti aktivnija.
ajme pa nema me par dana i grupa pršti od pluseva.. čestitam Vam drage moje!! Mirnu , urednu i školsku trudnoću želim!! 🥰
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Cure moje čestitke na plusićima 🤗🤗🤗❤️❤️❤️ bas smo ušle fantastično u novu godinu. Tko nam se sljedeći testira ? Ja čekam pcr 🤪🥴
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore