Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natalie19
    09. Siječanj 2022. 19:01

https://ibb.co/8sKd41y Mislim da sam uspjela 😁 danas mi je 17 dan. Kak vam se cini, jos koji dan ili dva ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

natalie19
    09. Siječanj 2022. 19:13

Kejsy, bila mi je preko jucer skroz bijela, zato mi se cini da bu mozda za koji dan O. Bum pratila sad dalje, jer imam trakice. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

natalie19
    09. Siječanj 2022. 19:39

Možda bu potamnila a možda ne. Budemo svi ulovili pik i onda akcija ☺️🙏🏻

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

BlairWaldorf
    09. Siječanj 2022. 19:51

Buhtlice može meni 2 komada 🍵😅😄
    Lavice bome lijepi simptomi. Ja sam od jučer preplavljena sa kovid simptomima tako da nista drugo ne dolazi do izrazaja 😅 hvala bogu danas je dobro, bez temp i dalje 🤗
    Jel se osjećas drukcije nego proteklih mjeseci ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Lion32
    09. Siječanj 2022. 20:37

Kasnim sa dodjelom torte ali ovaj mjesec ionako nebi pobijedila🤣🤣🤣 ili je muž bio na terenu, ili sam ja krvarila zbog svog kaoticnog ciklusa 🙄🤣
    Al inace se ne mogu pozalit, to samo ovaj mjesec nismo aktivni 🤣

Keysi jako mi se svidja tvoje razmisljanje o braku..
    Ja obozavam svog sina ali mislim da moram imat vrijeme i samo za muza jer inace udjemo u kolotecinu i sve ode kvragu..

Slazem se da je mozda nama lakse pricat jer vec imamo dijete ali sex mora biti zbog zelje a ne za napravit bebu. Iako, imala sam i ja mjesece kad sam samo racunala da smo kuci za plodne dane i da nemamo ni goste ni nista kako bi stigli pokrit to🙈 i kad sam shvatila da ludim od toga prestala sam to radit i puno sam zadovoljnija🥰

baarbaraa34
    09. Siječanj 2022. 22:11

Siri kad ti trebas (ne)dobit?
    Lavica ma iscjedak sto ga uvijek prije M imam, godinama. Sad je eto stao, a inace ne staje neg samo predje u krv. Moguce da sam poremetila nesto sa te 2 vaginalete 🤷🏻‍♀️. Realno mogla bi vec sutra pravit test jer bas nikad nije trajao 5 dana neg tad vec dobijem M, ali necu, pricekat cu do srijede.
    A tablete sam dobila na recept, samo ne znam koliko ti ta info. znaci jer mi zivimo u Njem. Ali mislim da ni u Hr., za ostale zemlje regije ne znam, ne mozes samo kupiti.
    I ti imas obećavajuće simptome🤔❤😁
    Kejsy ajme ti kalvariju prosla! Grozno!! Jesi se dugo oporavljala od te OP?
    Sto se tice ovih sexy brojeva ja to ne znam, ne vodim bas toliku evidenciju, al je bilo kvalitetno, to znam😄
    I znam broj kg. Manji neg prije cu prvi puta ostat trudna, 68. S tim da sam ja 180cm + Fijuuuuu!🤣

• iva18
    09. Siječanj 2022. 23:26

Bok cure.. evo danas mi je dosao plusic na clear blue testu za ovulaciju. Zanima me koliko vi puta dnevno imate odnose u tim plodnim danima, odnosno najplodnijim? Da li je dovoljno jednom dnevno? Mi pokusavamo vec skoro godinu dana i ne ide nam bas a svi nalazi ok :/

• Lion32
    10. Siječanj 2022. 08:16

Kejsy

Lion32

Kasnim sa dodjelom torte ali ovaj mjesec ionako nebi pobijedila🤣🤣🤣 ili je muž bio na terenu, ili sam ja krvarila zbog svog kaoticnog ciklusa 🙄🤣
    Al inace se ne mogu pozalit, to samo ovaj mjesec nismo aktivni 🤣

Keysi jako mi se svidja tvoje razmisljanje o braku..
    Ja obozavam svog sina ali mislim da moram imat vrijeme i samo za muza jer inace udjemo u kolotecinu i sve ode kvragu..

Slazem se da je mozda nama lakse pricat jer vec imamo dijete ali sex mora biti zbog zelje a ne za napravit bebu. Iako, imala sam i ja mjesece kad sam samo racunala da smo kuci za plodne dane i da nemamo ni goste ni nista kako bi stigli pokrit to🙈 i kad sam shvatila da ludim od toga prestala sam to radit i puno sam zadovoljnija🥰

Pazi ja racunam, da izbjegnem goste, odlazak nekud, da imamo mirne dane kad su plodni dani, ipak nam je bebac prioritet, ali ne sad bas po svaku cijenu, ako cemo imati goste, gledam da to bude nekad raniej u toku dana, tako d mi imamo vece za sebe, ili ako oni mogu doci navece, da imamo mi onda vremena za odnos pre nego oni dodju.. sve su meni te kalkulacije u glavi, samo sto ja kao proritet stvaljam da nam je fino jer na kraju krajeva onda i ide sve kako treba, imali smo mi prvi ciklus bas to forsanje i to mi je tiliko bilo ruzno i tuzno, da sam rekla ako necemo uzivati necemo ni imati odnos, ako smo imali jedan u plodnim danima dobro, bolje ista nego nista, bolje tako nego da se udaljimo zbog forsiranja, onda nas nema nigde… Jer treba on meni i ja njemu kad nekad uspijemo pa stigne beba, pa umor, ne ispavanost, nije nama vise 20, tako da sto se vise zblizimo sad, bice nam lakse tad..

Pa kazem ti, ja sam kao totalna ludjakinja imala napadaje panike jer eto mi sad imamo goste a ovulacija je🙄otkad sam to prestala radit i krenula uzivat sa muzem kako treba sve je puno lakse i bolje.

Naravno da i sad pogledam kad su plodni dani ali sam ipak malo popustila i opustila se.🥰
    Meni nije toliko presing oko godina koliko mi je oko posla. Imam kao neke planove u glavi a vrtim se u krug jer bi htjela prvo bebu a onda se posvetit tome. A bebe nigdje🤣🤣🤣

• Bbebach
    10. Siječanj 2022. 08:38

Jutro curke! Baš ste mi kao najbolje frendice i totalno mi je opuštajuće biti na ovim stranicama! Baš sam loše spavala, ma nikako... Gledam ko miš! Rečem sebi -opusti se, pa nekad i uspijem ali sada bome ne uspijevam! Bradavice sve jače bole.. Nema pravila jer sam prije imala od simtoma tople grudi, osjetljive bradavice, podrigivanje, neki slatkast miris mokraće, okus metala...Ovdje u ljekarni ima gravidnost ultra i CB za kupiti od osjetljivijih, još ću pričekati..
    Kod nas zabijelilo! Škola počela a snijeg zakasnio!

• Bbebach
    10. Siječanj 2022. 08:56

Siri 15.1.ne bi trebala dobiti. I meni se čini obečavajuće, ali mi je nervoza na najjače...Stalno gledam,jurim na wc, provjeravam.. ne mogu vjerovati ako bi bilo,a opet niti ako ne bi bilo...totalna zbunjola! Kao što kažeš, nova godina neka donese šo više plusića svima nama!
    Danas mi je konačno dalo vratiti stari nadimak, ali sam morala dodati slovo b jer je javljalo da već postoji...eh..više se ne igram s postavkama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.