Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bbebach
    10. Siječanj 2022. 10:36

Siri rado bi napravila raniji test da se znam opustiti...eto, čisto radi psihe. Sad mi je teže nego prvi puta. Rekla sam da neću radit testove nego kad zakasni, to je to...ali sada uz ove simptome ili nesmiptome vuče me napraviti čim će se moći... Krenula sam ako bude bude,ako ne opet ok, ali svaki mjesec neizvjesnost i ko svaka od nas rado bi da znam na čemu sam.

baarbaraa34
    10. Siječanj 2022. 11:24

Bome i Bebach i Siri od obje zvuci obećavajuće! Sve nekako trebamo dobit u +/- 1 dan.
    Lavice sta ima kod tebe?
    Ja sad bila u shopingu za frizider😁 i u DMu i gleda test u mene, a ja u njega, al nisam uzela jer na trakici pise od dana izostale M, a najraniji ima za 4 dana prije, al mi bilo mrsko davat skoro 10€. Je da su dva unutra, al sam skrta hahaha! A opet ako jesam jesam, ako ne ne kad god ga napravila tako da cekam. Sad samo neki zuti iscj. 
    Jel koja pravi sa Clearblue? Ja njih nekako ni ne doživljavam jer sam cesto nailazila da pisu da daje lazne rez., a i nisu bas jeftini.

• .mila
    10. Siječanj 2022. 14:03

Pozdrav i od mene :) evo i u Sarajevu snijeg pomalo pada, neki tmuran i hladan ponedjeljak. Nakon dvije sedmice odsustva s posla (prvo odmor pa bolovanje), prvi radni dan, neke lose vijesti, ali samo nek smo zdravi :) 
    Djecak je nazad u vrticu poslije dvije sedmice, a sezona je raznoraznih virusa i prehlada, pa malo strepim i od toga, kako se povratak u kolektiv proci, i sta ce pokupiti i donijeti kuci...

Sem toga, 24dc, 10dpo, danas grudi osjetljive na dodir, sem toga nista, cak ni bubuljica koje budu pred M.
    O je bila par dana ranije nego inace, pa se bavim mislju da li je meni 7 dana do M ili zapravo manje odnosno da li da pokleknem iskusenju i kupim neki testic pa da probam uraditi sutra ujutro, na 11 DPO... 

Inace, vec sedmicu sam na antibioticima, pijem amoksicilin, i trebala bih nastaviti jos 2-3 dana, upala se povlaci, otok takodjer, iako jos uvijek nije proslo, makar ide na bolje...

Cekamo plusice, ima li koja hrabra da skupa "skocimo u vatru" s testicem sutra? 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    10. Siječanj 2022. 14:10

Zaboravih jos spomenuti bazalnu, ne mjerim je nesto bas redovno, ali kroz zadnjih par mjeseci sam skontala otprilike u kojoj fazi ciklusa je koja temperatura, pa tako mi je niza temperatura izmedu 36.1 i 36.3 (tokom M i prije O), a poslije O bude iznad 36.4, najcesce 36.6/7, jutros je bila 36.8, dnevna mi je oko 37, nadam se da nece spadati, iako se ne osjecam bas najbolje zbog tog antibiotika (znam da je jedan od onih koje je sigurno koristiti u slucaju T). One tablete protiv bolova koja sam prije koju stranicu spominjala nisam pila skoro sedmicu, pila sam ih otprilike na 3dpo, prije implantacije (ako je uopce doslo do nje) pa se tjesim ako i budem T da se to "ne racuna". 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

natalie19
    10. Siječanj 2022. 14:17

Pozdrav cure, želim vam pozitivan tjedan i da ugledamo još koji plusič.
    Kejsy ja imam peseka, nije mala ali nije ni velika, taman je. Uskoro puni 7 godina. Ti imaš kojeg ljubimca?
    Radila sam prije par sati LH trakicu, na sliki je gornja od jucer, a spodnja je od danas. Ne izgleda mi bas da bude uskoro O. 🤔 https://ibb.co/dtGgG1g kak vam se čini? 
    Mila izgleda obetavajuce, drzime palceve. Pricekaj jos koji dan, pa onda napravi testic. ☺️🤞🏻

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• .mila
    10. Siječanj 2022. 14:54

Kejsy

Bazalna ti je ok ta 37 moze biti i znak rane trudnoce, a i upale.. tako da to je problem kod bazalne sto kad se razbolis nije bas pouzdana. Ali ipak u kombinaciji sa trakicama puno znaci, jer samo kad se razbolis bazalna je nesigurna, inace je jako dobra pomoc. Pazi sto se tice tableta ja cim zavrsi menstruacija pazim jako sta pijem, ili ne pijem u glavnom nista. Sve se racuna, pogotovo nakon ovulacije, ali moras znati jednu stvar 90% zena koje nemaju blagog pojma da su u drugom stanju u ranoj trudnoci piju, puse, piju razne tablete i svasta nesto i vecini slucajeva bude sve sasvim ok tako da, nemoj previse lupati glavu, sad pazi sta pijes nek je samo ono sto je dozvoljeno u ranoj trudnoci. Koje si tablete pila protiv bolova, da ti malo istrazim?

Bila sam od prosle sedmice 3x kod zubara, otvoren zub bio par dana (sad je privremeno zatvoren, imam kontrolu za par dana pa ce valjda tada, ako sve bude OK, zatvoriti zub fino. Dvaput je stavljan lijek u zub, doktorica je isto bas detaljno 'cistila' sve, bas je bilo tesko i bolno, ali bez toga bi bilo puno gore jer se sam antibiotik ne bi mogao izboriti. 
    A u ta kriticna dva dana sam popila tablu Brufena 600mg, par analgina, nekoliko paracetamola (za njih znam da su OK), i neke Apranax Fort tablete (ne previse, 2-3 tablete)
    Sto se toga za temperaturu tice, zbog zuba je nisam imala, bas sam to pratila, a i generalno se dobro osjecam tako da se nadam da bi razlog mogao biti drugdje... 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

natalie19
    10. Siječanj 2022. 15:07

Kejsy a super, zivotinje au bas drage,malo se poigras s njima i odma si bolje volje. Mene moja tolko put orasplozi dok sam tuzna, ne bi ju dala za nista na svijetu. Cini mi se, da me ponekad ko malo cudno pogleda, kad velim da je u kuci i da moze i na kauc, alin nema veze 😁☺️ Imala bi i ja macu ali onda bi imali trke po dvoristu svaki dan 🤣 
    Budem probala pratiti dnevno s dvije trakice. Mozda je vec i bila pa nisam ulovila pil na trakici. Grudi su mi osjetljive i malo bolne.
    Lavica ovaj tjedan bu puno pisanja na testice, nadam se da bu cim vise plusica. 🤞🏻🙏🏻 Ohrabrite se sve i javite rezultate! ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

natalie19
    10. Siječanj 2022. 15:12

Kejsy

Lavica ♌

Hej cure… Koliko vidim nas 5/6 smo tu blizu za NE dobiti M 🙈

Koja je najhrabrija? Ja ne 😂 ja cu pricekat jos koji dan iako imam osjecaj da ce M doci sutra… ne znam zasto..🤷🏼‍♀️ a i da zelim napraviti test, nebi mogla jer nigdje nisam nasla gravignost ultra 🤦🏼‍♀️
    A i probudila sam se sa jakom migrenom, jedva sam izdrzala na poslu… promjena vremena kod nas, bura je pocela i hladno je..
    Ja imam jednu macku, Lola 😁 najdraza macka, umiljata, mirna (osim kada se zeli igrati ali i to kratko traje 😂 i kada zeli jesti 🤦🏼‍♀️), stalno mora biti sa mnom, cak dok sam u vcu 😂

Pozdrav cure 🤗🍀

Samo ti piski neki bilo koji, tu je to negde mora u ljekarnama biti neki test kojem je osjetljivost 10🤞 .. E da i moj jedan macak obavezno ima momente kad mora i u wc sa mnom. I spava pored mene obavezno, ovo dvoje kako kad, nekad me probudi bol, i onda skontam da svi spavaaju bukvalno na meni, a nisu lagani vjeruj mi svi su od 5-7 kg pa me nekad sve koske bole jer su spavali na meni. Ma nikad nije dosadno sa njima, stalno neki novi prolup

Znamo kako ti je, legne na mene moja od 34 kile i cijelu noc sam u istom polozaju, kad se probudim osjecam se ko da me je kamion pogazio 🤣🤣

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

BlairWaldorf
    10. Siječanj 2022. 15:46

Lavica ♌

Hej cure… Koliko vidim nas 5/6 smo tu blizu za NE dobiti M 🙈

Koja je najhrabrija? Ja ne 😂 ja cu pricekat jos koji dan iako imam osjecaj da ce M doci sutra… ne znam zasto..🤷🏼‍♀️ a i da zelim napraviti test, nebi mogla jer nigdje nisam nasla gravignost ultra 🤦🏼‍♀️
    A i probudila sam se sa jakom migrenom, jedva sam izdrzala na poslu… promjena vremena kod nas, bura je pocela i hladno je..
    Ja imam jednu macku, Lola 😁 najdraza macka, umiljata, mirna (osim kada se zeli igrati ali i to kratko traje 😂 i kada zeli jesti 🤦🏼‍♀️), stalno mora biti sa mnom, cak dok sam u vcu 😂

Pozdrav cure 🤗🍀

Jel ima netko na 8dpo da ga me bole grudi ? 🥴
    Ja ću čekati M ovaj put 🤷 valjda 😅 imas onaj clear Blue u dm-u sto može i do 6 dana prije. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• LaVi
    10. Siječanj 2022. 16:25

Pozdrav cure! 
    Nadam se da će ovaj mjesec biti puno plusića,kako stvari stoje simptomčići kod nekih su baš obećavajući🥰🥰
    Kod mene nema ama baš ništa,čekam M,još imam 4 tablete duphastona a onda čekanje i nek dođe što prije da možemo dalje klomifen ponovit i sve što treba 🙏

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.